Toronto

LAN

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki pas mane yra windows 7 ir as turiu du kompus laktopa ir paprasta ir as juos abu esu sukises i ta pati modema ir ar per modema eitu juos kaip nors sujungti turiu omeny sharing files ar butina sujungti viena i kita tiesiai?? ir dar pas mane ant kompo paprasto w7 o ant laktopo xp

Redagavo Toronto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ant Windows 7 specialiai padaryta, kad nebutu galima sujungti per tinkla su kompu kuriame yra senesni windowsai, yra reikalaujama, kad visuose tinklo kompiuteriuose butu butinai suinstaliuota Windows 7, ten net tinklo darymo punktas taip ir pavadintas: sukurti tinkla tarp kompu, kuriuose suinstaliuota Windows 7...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant Windows 7 specialiai padaryta, kad nebutu galima sujungti per tinkla su kompu kuriame yra senesni windowsai, yra reikalaujama, kad visuose tinklo kompiuteriuose butu butinai suinstaliuota Windows 7, ten net tinklo darymo punktas taip ir pavadintas: sukurti tinkla tarp kompu, kuriuose suinstaliuota Windows 7...

Ignoruok sio "speco" patarima, jai modemas kartu yra ir routeris, gali padaryti tinkla, kokia OS, nesvarbu, Win7 ir Win Xp tinklas veikia puikiai. Alternatyva butu isistatyti antra tinklo plokste i viena PC.

P.S Ironiska be jo nikas atitinka jo posta

Nuotrauka

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo, kad tu pats esi specas kabutese, visu pirma save aukstinti zeminant kitus zmones parodo tavo "auksta" issilavinimo lygi, visu antra tu nezinai kas pas ji ten per modemas yra ir kokios jo galimybes, as tik parasiau kokios yra tu operaciniu sistemu suderinimo galimybes, o tu rasyk, ka nori ir nevaizduok cia super genijaus, nes is tavo posto as matau, kad tu visiskas asilas...

As tau balvone nieko neaiskinu ir tavo niku nekomentuoju, rasyk savo mintis kokias nori ir ka nori, man vienodai, bet leisk ir kitiems zmonems ramiai gyventi ir pe**sk jiems proto...

Redagavo Neziniukasne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atba tu tiesiog nesupranti kas yra tinklas ir kaip ji padaryti arba tu durnas, vienas is dvieju. Pas mane menesiais veike du kompai su xp ir 7, per antra lan korta lol, kol routerio neisigyjau. Sneketi apie tai ko nesupranti ir dar gincytis nors esi neteisus yra mazu maziausia kvaila.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu pats durnas kaip pas tave veike menesiais Win7 jei jie dar net neisejo, kokie ten pas tave Win7 buvo, pas mane yra RTM versija, ir esme ne tame kas teisus, o kas ne esme tame, kad jei tu turi kita nuomone tai ja ir parasyk, o ne varyk ant kitu zmoniu vaizduodamas speca, cia ne kitu zmoniu juodinimo forumas, galima savo nuomone isreiksti kulturingu budu, tu asilaS ne todel, kad labai geras specas, o todel, kad nesugebi normaliai bendrauti viesoje erdveje, todel ir esi durnas...

Mane suparino ne tai, kad tu esi labai protingas ir labai gerai gaudaisi visuose tinkluose, o tai, kad tu leidi sau zeminti kitus zmones, kurie tau nieko blogo nera padare ir kuriu tu visiskai nepazysti...

Redagavo Neziniukasne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Faktas nera zeminimo apraiska, Win7 Beta buvo pasiekiama nuo 2008 gruodzio, gal sugebesi suskaiciuot kiek cia menesiu.., veike ir veikia tinklas ir su beta ir su RTM kuris db pas mane desktope, o laptope winxp.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Win7 beta nera final, 2008 gruodi atskirk nuo 2009 rugsejo, beta tai buvo perdirbta pagerinta Vista ant kurios as irgi pajungdavau tinkla su XP per antra tinklo plokste desktope, dabar ant Windows 7 RTM as bandziau padaryt tinkla ir su laptopu ir su savo senesniu desktopu, bet kai darai setup a new network, tai meta toki uzrasa pas mane:

"Computers must be running Windows 7 to participate in a homegroup. HomeGroup is available in all editions of Windows 7. In Windows 7 Starter and Windows 7 Home Basic, you can join a homegroup, but you can’t create one.

Tai man idomu kaip tu padarei networka, nes as ir noriu pasidaryti, nes ant Windows 7 nera draiveriu mano printeriui HP LaserJet 6L, tai man gerai butu ji pasharint per desktopa su XP, tai parasyk tiksliai per kur ten Control Panel reikia eiti ir ka spausti, kad veiktu tas tinklas...

O kad per routeri ar marsrutizatoriu gali tinkla daryt is su Linux, ir su Mac OS ir su visais windowsais tai cia ir taip aisku, kaip padaryt tinkla is desktopo antros tinklo plokstes su Win7 i desktopa arba laptopa su WinXP?

Mano nickas yra mano nickas, mano komentarai yra mano komentarai, parodyk savo zinias savo komentaruose, o ne varydamas ant kitu nuomones...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalba eina ne apie pati OS koda, finalinis jsi ar ne, as naudoju nuo betos, ir tinklas veikia nuo tu laiku.., o apie tai kad tu teigei kad xp ir 7 lan neimanomas..., jokio skirtumo os ar beta ar RTM, tinklas veike ir veikia, tai faktas. O db del tavo atvejo, isiskaityk kas parasyta.

"Computers must be running Windows 7 to participate in a homegroup. HomeGroup is available in all editions of Windows 7

Tai yra naujas feuture sioje OS (pabraukta), o kadangi kitos OS to feuture neturi tai tu tik negalesi tuo naudotis, tai nereiskia kad negali tureti tinklo.... Tau tereikia sujungti kompus laidu, ar routerio/switcho pagalba, nzn ka naudoji ir nusistatyti automatinius IP, arba rankinius jaigu kyla problemu, nustatyti vienodus workgroupe'us ir pasarinti ka reikia - viskas.

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As jau aiskinau, kad man reikia is antros tinklo plokstes ant Windows 7 pajungti tinkla i kita kompa su Windows XP ir kai darau setup new network ant Windows 7 nera kito pasirinkimo: raso tik viena pasirinkima create network between two computers running Windows 7, kitokio varianto isvis nera, na bet rytoj bandysiu dar rankiniu budu padaryt ta tinkla, po to parasysiu kas isejo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rankiniu nustatyk ip, suvienodink workgroup'us, pasarink, - viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia jau nedaug truksta iki mustyniu :) bet ziuriu ant galo radot bendra kalba :) tai va as turiu modema toki su kuriuo per media player sarinu failus i savo ps3 bet nezinau kaip pajungti per lan dekstopini kompa su laktopu tai gal galit cia nesirieje parasyti normaliai nuo ko pradeti ka keisti kur pakeisti kur paspausti ir ka daryti?? dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parasyk to savo modemo firma gamintoja ir modeli, tada zinosim apie ka kalba eina...

modelis gavau is tokios firmos as gyvenu canadoj tj nezinau ar tokiu yra lt bet teoriskai visur jie tokie patys as kiek ziurejau tai neradau nieko apie jy tai va modelis: ACN model number AZ605 tai va tiek tos informacijos. Ir dar as ant abieju kompu matau savo kita kompa pvz ant dekstopinio matau laktopa o ant laktopo matau dekstopini bet man neileidzia ijeiti i ji raso pvz cia kiap per laktopa bandau ijeiti i savo dekstopini : //Lukas-pc is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have permissions. Logon failure account disabled. tai va ka pasiulytumet daryti?? o kaip pvz as bandau is dektsopinio kompo prisijungti prie laktopo tai man ismeta kad ivesti pasworda and username bet nei vienas netinka!!!

Redagavo Toronto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia ir yra problema tarp Windows 7 ir Windows XP, kad abu kompai vienas kita mato bet ieiti negali, bet pas tave gerai yra tas, kad jie jau mato vienas kita, dabar tau beliko juos tik sukonfiguruoti tinkamai, vakar ieskojau nete sito dalyko sprendimo paprastesnio, tai ten buvo parasyta, kad reikia ant abieju kompu ir Win7 ir WinXP padaryti lygiai tokius pacius workgroupus, po to nustatyti vienodus user name ir vienodus passwordus ant abieju kompu, ten taip pat ant access permissions reikia visur nustatyti allow to everyone... As dabar pats pas save bandysiu sprest ta pacia problema, tai veliau dar parasysiu ka suzinosiu. Bet dar karta sakau, jei jau abu kompai mato vienas kita tai jau gerai, tau beliko tik viska teisingai sukonfiguruoti...

Tai va padariau rankiniu budu tinkla per antra LAN plokste sitaip:

1. Ant Local Area Connection 2 ant Win7 Details: Autoconfiguration IPv4 Adrress yra toks: 169.254.249.164

2. Tada ant WinXP desktopo nuejau i Control Panel-Network Connections-Local Area Connection tada desniu klavisu i Properties, tada Internet Protocol (TCP/IP) Properties, tada ranka irasiau kur yra Use the following IP adrress viena skaiciu gale pakeiciau, nes IP adresai tinkle negali sutapti, ir irasiau toki adresa: 169.254.249.165, Subnet Mask isirase automatiskai, ji pas abu kompus vienoda: 255.255.0.0, tada atsirado tinklas ant WinXP, bet kai bandau i ji ieit, tai ir man meta lygiai tokia pacia lentele, kaip ir tau Toronto, kur tu raudonom raidem parasei, dabar bandysiu toliau aiskintis kaip issprest sia problema ir veliau parasysiu kaip sekesi...

Tai va, sugalvojau po to perkrauti abu kompus ir viskas gerai dabar, abu kompai mato vienas kita ir mato pasharintus katalogus is abieju kompu, tik as ant WinXP, kur folderio yra Sharing and security dar uzdejau varnele ant Allow network users to change my files, nes daznai buna, kad be tos varneles praso paswordu ir neleidzia ieit i ta kataloga...

Ir dar ant Windows 7, Control panel-Network and Sharing Center-Change Advanced Sharing Settings ten padariau Turn on network discovery ir visus pasirinkimus kur ten yra padariau and TURN ON, nes nete skaiciau, kad tik su tokiais nustatymais veikia normailiai tinklas... Tik aisku padaryk TURN OFF Password protected sharing, nes pas mane ir be jo veikia, o taip tai jauciu dar reiketu visur vienodus rasyt user name ir passwordus...

Ir dar, kai Sharini Win7 folderi, tai einu ne ten kur desniu klavisu ir Sharing, bet desniu klavisu Properties ir ten kur Sharing-Advanced sharing ir varnele dedu ant Share this folder, ir ten kur Sharing matosi Network path: pas mane konkreciai: \\KOMPIUTERIS-PC\Downloads

Taigi Toronto, pabandyk viska padaryt kaip as dariau ir pas tave gal viskas pasitaisys, ir aisku Workgroup ant abieju kompu turi buti vienoda, geriausiai standartine: Mshome, sekmes:)

Redagavo Neziniukasne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.