ch0k3

Lietuvos Talentai

Rekomenduojami pranešimai

Pana žiūri, kiek mačiau (turbūt viską :whistling: ) tai man gėda buvo tik už teisėjus, o ne už dalyvius (nekalbu apie "unikumus").

Marijonas tai bbz kaip balsuoja, toks vaizdas, kad pas jį mėnesinės ir padidėjusi nuotaikų kaita... Kai gera nuotaika, tai visiems iš eilės - TAIP sako, kai bloga, tai visiems - NE...

Boba ta, tai kaip ir boba, balsuoja be jokios logikos... Kai kur pavydas paima viršų, kai kur - neišmanymas....

Nu o senukas tai kaip senukas. Geras žmogus, bet gal geriau jis būtu tiesiog žiūrovas..... Nu ne tokio amžiaus žmogui breikerius ir beatboxerius vertinti.....

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet tai Rutai, krc, vakar jau stoga rauti pradejo . :whistling: Sako, kad balsuos uz Virgi, jei uzleis ten tai mergai vieta :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo ta merga tau tikejosi kad pateks,bet pyst virgelis pateko lolz... Zvengiau tai nerealiai dar krc su ta galva ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo ta merga tau tikejosi kad pateks,bet pyst virgelis pateko lolz... Zvengiau tai nerealiai dar krc su ta galva ;D

Dar man patiko, kai tas Virgis klause rutos: "A kas ana tuokia yra?" :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nzn man tai siaip gaila tokiu zmoniu kai kiti is ju issitycioja viesai, kaip dziugas. O siaip tai jis tikrai nera toks trenktas. Jei eiles tokias sukure.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.