razilxas

Gidas: Kaip perdaryti PS1 geima kad eitu ant PSP

Rekomenduojami pranešimai

krc niekaip man cia nesigauna guide wisikai neissamus ne nuotrauku nieko jei darai tai daryk normalai :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

krc niekaip man cia nesigauna guide wisikai neissamus ne nuotrauku nieko jei darai tai daryk normalai :/

as be gido situos dalykus darydavau o tau gido dar neuztenka.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

na siaip jau (cia mano nuomone) dabar pagrinde jei norint gauti ps1 zaidima ant psp taj torrentuose gali rasti pilna jau paruostu zaidimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu, o pvz jei as noobas ir visai nerisu kas tai yra, man neuztenka tokiu uzrasu "Per ISO makeri kaip norit pasidarot PS1 geimo .ISO faila". Butu parasyta kaip jy sukurt ir panasei.

Redagavo Lauryz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepatinka gidas, ieskokis kito per google. cia kazkodel tau vienam kazkas nepatinka, o kitiems viskas gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal tu geriau eik pasimokint su kompiuteriu dirbt, nes cia isvis super duper easy tutorial....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar siustis tai isvis rasi tik jau perdarytus psx zaidimus bevek visus,bet jei pasitaiko koks neperdirbtas tai labai papratstai viska padaro ta programa,nieko ten zinot nereikia,tik truputi ismanyti anglu ir dar kazkiek zinoti kaip veikia programos,parenki didziausia kompresija ir viskas ok pvz is vagrant story padaro apie 112b tiktai ir viskas veikia puikiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Syyytas gidas tikras geris :D senej norejau palosti ff7 ff8 ff9 visus turiu pc bet nemokejau paleist dekui :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įmanoma. Kelk man atrodo į psp žaidimu seivų folderį

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu atsisiunciau zaidima resident evil surviror bet kai isimetu ir paleidziu juodas ekranas buna.ka daryt?edit: susitvarkiau pasirodo buvau atsisiuntes jau padaryta zaidima :DD

Redagavo Gengsta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va atsisiunciau gran turismo darau viska kaip reikia ,paleidziu ir juoda ekrana rodo ,ka daryt?kelis kart konvertinau tas pats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.