Kouzmich

Geltonos lempikes arba YLOD klausimas

Rekomenduojami pranešimai

norejau paklausti kada kaista ps3 ir atsitinka tas YLOD

zaidziant is neorginalaus disko

zaidziant is orginalaus disko

zaidziant is hdd (ar is hdd zaidzian mazesne tikimybe ?)

ar nera skirtumo ?

Nėra skirtumo, svarbu, kad gerai vėdintusi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turi aumeni nelaikiti uzdarius ? dar norejau paklaust pvz jei zaidi zaidima ir ps3 buna apkrauta ir kaista o kai laikai pvz ant kokios pauzes tai taip part kaip ant pc negauna apkrovos ir nekaista ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi sveiki, gavau ir aš kalėdinę dovaną YLOD ir norėjau paklaust pora klausimų.

1. Kadangi prieš sustreikuojant konsolei ji restartavos ir išmetė jog hdd files corrupted ar kažką tokio, ar tai tikrai YLOD.

2. Ar kas nors tvarkėt Vilniuje Naugarduko gatvėje ir ar remontas vertas 300 LT kaip kad jie prašo.

ir 3. Gal yra vietinių iš klaipėdos kurie žino ir gali rekomenduoti koki meistra tvarkanti YLOD Klaipėdoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man atrodo kad ylod tvarkymas uz 300lt yra tikrai per brangus, pasiekok per skelbimus kas taiso klp, tikrai yra meistru, labai seniai teko tvarkyti ps2, tai manau kad jau ir tvarkys ps3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi sveiki, gavau ir aš kalėdinę dovaną YLOD ir norėjau paklaust pora klausimų.

1. Kadangi prieš sustreikuojant konsolei ji restartavos ir išmetė jog hdd files corrupted ar kažką tokio, ar tai tikrai YLOD.

2. Ar kas nors tvarkėt Vilniuje Naugarduko gatvėje ir ar remontas vertas 300 LT kaip kad jie prašo.

ir 3. Gal yra vietinių iš klaipėdos kurie žino ir gali rekomenduoti koki meistra tvarkanti YLOD Klaipėdoje.

Koks ps3 ? 60 GB ? Žinai, kad kai bus sutvarkytas YLOD, neaišku, kiek jis tau laikis ? Bet kada gali vėl sugest, būtų toks patarimas, kad geriau pasitaupyk, ir tada imk slima. Jie negenda tokiais reikalais. :thumbup:

Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na išsiimk iš PS3 HDD ir pabandyk konsolę pajunkt be HDD, nes HDD gedimas yra skaitomas labai lengva YLOD problema, bet jeigu vistiek tas pats bus, tai gavai YLOD.

Neverta mokėt praktiškai 300LT, dasidedi dar 300LT ir per skelbimus gali nusipirkt Slim'ą gero stovio. O jeigu vistiek nori tvarkyti, tai žinok, kad pinigus į balą išmesi, nes kiek tau atlaikys konsolė laiko klausimas, geriausiu atveju po 2 mėnesių vėl vežtai tvarkyti.

Redagavo Rolazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ylodas pas mane buvo. Nesiau y Vilniu Naugarduko gatveje. padare, laiko iki siol jau apie 7 men. Siaip jis ten man siule kita pirkti sita atidavus uz gera kaina, bet pasidariau, ka zinau, veikia, dabar cia skambinau, reikejo batarkes ps3 dzoistikui tai ten kai buvau, dabar hebra ps3 programuoja kad 4.00 nuzeminti galetu, pasirodo ir lietuvoj talentu yra...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turejau ylod, taise gal du kartus, po antro pardaviau ir pirkau kita,po ylod taisymo tau gali laikyt savaite gali ir metu.seip ylod nenuspejamas svorbiause jo neperkaitint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turejau ylod, taise gal du kartus, po antro pardaviau ir pirkau kita,po ylod taisymo tau gali laikyt savaite gali ir metu.seip ylod nenuspejamas svorbiause jo neperkaitint

Jei laikysi geria vėdinamoj vietoj, tai irgi bus mažesnis šansas perkaitimui, ypač vasara reiktu kuo mažiau žaist su fat'u.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei laikysi geria vėdinamoj vietoj, tai irgi bus mažesnis šansas perkaitimui, ypač vasara reiktu kuo mažiau žaist su fat'u.

[/qas

as ps3 laikydavau ant palanges,langas budavo praviras kad vedintusi,tiesioginiu saules spinduliu nebudavo ,bet vistiek perkaito,cia vasaros laiku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien mano naujas ps3 slim 320gb, po zaidimo irasimo tiesiog pastrigo ir pradejo mirkset geltona lempute, prie pat usb kistuko, skirto pakrauti "joysticka". Palaukiau gal 2 min ir jis vel veike kuo puikiausiai. Ar tai zenklas, kad mano ps3 mirsta ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten ta geltona lemputė rodo hdd darbą, nekreip dėmesio į ta lempute, jei butu YLOD įsai degtu ten kur yra išjungimo ir įjungimo mygtukas

Plius ant SLIM labai maža tikimybė gaut ta YLOD, turbūt pirkai nauja PS3 ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.