Kouzmich

Geltonos lempikes arba YLOD klausimas

Rekomenduojami pranešimai

nu va nusipirkau tas priemones daba laukti beliko .... bandysiu pagal sita daryti gal pavyks kazkas

ieskodamas daugiau info radau keleta irgi gan tikrai sukelianciu juoka video kuriem kazkas pavyksta pvz

neisivaizduoju ar cia realu.....

ir dar beskaitinedamas kaikur sian bei ten suprantu kad tas ylod budas butent buna kai kazka daran su ps3 jis ima ir atsijungia, o man buvo visai kitaip as paloses isjungiau puikiai ir sekancioj dieno pajunkti nebegalejau, tai kazkur skaiciau kad galimas daiktas kad hdd blogai, bet nezinaiu kaip patikrinti ar suzinoti ar jis man geras ar blogas, dar jo nejudinau. ryt pabandysiu istraukti ir ideti atgal sakoma kad kazkas atsinaujina conectiont tipo.....

nu krc iki ryt :) gal kas jei ka zinot daugiau pasidalinkit aciu jums.

Redagavo DonKapone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu va nusipirkau tas priemones daba laukti beliko .... bandysiu pagal sita daryti gal pavyks kazkas

ieskodamas daugiau info radau keleta irgi gan tikrai sukelianciu juoka video kuriem kazkas pavyksta pvz

ir dar beskaitinedamas kaikur sian bei ten suprantu kad tas ylod budas butent buna kai kazka daran su ps3 jis ima ir atsijungia, o man buvo visai kitaip as paloses isjungiau puikiai ir sekancioj dieno pajunkti nebegalejau, tai kazkur skaiciau kad galimas daiktas kad hdd blogai, bet nezinaiu kaip patikrinti ar suzinoti ar jis man geras ar blogas, dar jo nejudinau. ryt pabandysiu istraukti ir ideti atgal sakoma kad kazkas atsinaujina conectiont tipo.....

nu krc iki ryt :) gal kas jei ka zinot daugiau pasidalinkit aciu jums.

Ne vienam yra nutikę taip, kad ne bežaidžiant išmeta YLOD, o tik po kito bandymo įjungti. Šitas žmonus taiso. Nežinau, kaip taiso PS3 (keliem yra taisę lyg ir nesiskundė), bet man PS2 tai gerai sutvarkė. Be to sąžiningas žmogus. Manau jeigu nepavyktų susitvarkyti pačiam gali drąsiai vežti/siųsti savo "nelaimę" jam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu krc iki ryt :unsure: gal kas jei ka zinot daugiau pasidalinkit aciu jums.

Del hdd taiu isimk hdd ir ijunk konsole suzinosi ar hdd kaltas, ir termo pastos nusipirk daugiau kad turetum keliems kartams. mano ps3 po 2 men vel gavo ylod bet ir yjunktas jis budavo visada, po antro kaitinimo vis dar veikia jau 3 menesius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del hdd taiu isimk hdd ir ijunk konsole suzinosi ar hdd kaltas, ir termo pastos nusipirk daugiau kad turetum keliems kartams. mano ps3 po 2 men vel gavo ylod bet ir yjunktas jis budavo visada, po antro kaitinimo vis dar veikia jau 3 menesius

nu va snd katik patikrinau su tuom hdd istraukiau ji ir pajungiau ps3 nieko tas pats, idejau atgal hdd tas pats, kaip as suprantu tai hdd mano geras tada..... beje ka turetu rodyti kad jis blogas ten sudeges ir panasiai??????

pasta pasiimiau 1.5 g ten mazai as viena karta tik bandysiu jei ne tai kita ps3 perku slima tada, o ta tai nzn tada i trilitraini ir uzvokuoju.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Megink tvarkyt kaip linką davęs ir buvai,

Nieko neprarasi. :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Megink tvarkyt kaip linką davęs ir buvai,

Nieko neprarasi. :thumbup:

k** k** nesikeikiant as nesuprantu niekaip nesuvokiu kodel toks dalykas yra padarytas..... pvz mano amziui tai yra nesuvokiama.............

jis veikia vel bet tik dabar neberodo zaidimo vaizdo.... kazkodel filmus rodo is hdd as net trumpiau sildziau bet mano fenas matyt buvo galingesnis tai kokius laidus sudeginau ............ blyn bd busiu sudegines, daba tai nebezinau ka daryti :) pasiduodu

krc mano galva tai sony korporacija yra ciulpikai nori is to uzdirbti labai daug, aisku puiku kad yra tokiu zmoniu kurie sugalvoja kaip tai pataisyti ar apeit ta klaida palaikau juos stipriai. as kaip suprantu tai tie cpu ir gpu branduoliai ar tai procesoriai yra padaryti tik laikinam laikui kad jie po kazkiek laiko prisibaiktu.............pvz (palyginimas paprasta baterija paimkim isimta is prozektoriaus ji jau pasibaigusi bet jei ja padejus ant silumos saltinio sakykim peciaus ar dar kazkur ji atsigauna bet trumpam laikui tai va......)

nusivyliau sony

________________________________________________________________________________

krc bd mano skaityti pradejo ir zaidimus buvau nusigandes :) bet is 4 zaidimo skirtingo pasileido :)

krc nebeturiu zodziu apie tai............. neaisku kiek man tai laiko laikys :/

Redagavo DonKapone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vai vai vai... Tai rašyk SONY tokius savo priekaištus, o ne čia. Gal pradės gamint patikimesnę elektroniką. Iš kokybiškesnių komponentų. Tai išpildys tavo norą - gedimų tikimybė labai kris. Bet žinai kas bus dar? Tas tau nelabai patiktų - kaina pakiltų 3-4 kartus. Būtum patenkintas? Gamintojai visada išsirenka aukso viduriuką tarp kokybės, ir tarp kainos. Bet ką aiškint žmogui, kuris mikroprocesorių lygina su batereika...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užskaitau Vyto komentarą. Kaip yra sakoma: "nemoki *ist, tai ir nelįsk", tai čia lygiai tas pats, jeigu tokiuose dalykuose nerauki, tai net ir tutorialas nepagelbės. O, kad konsolės genda, tai nieko nėra amžino. Sony gamindami Slim mažiau išleido ant dizaino ir kitų nesąmonių, užtai padarė kokybiškesnius "vidurius".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra kiekvienas skirtingas zmogus nera vienodu tokiu kaip tu vytai kiekvienas supranta skirtingai ...... cia yra forumas ir as pataikiau i ta skilty kur visi zmones raso kas jiem atsitinka iskilus tokiai bedai ir kaip ja ispresti, o tu man daba aiskini neismanai ir nepirk, tai parodo kad tavo zemas lygys nesupyk bet taip jau buna :( (jei tu daug ismanai tai paprotink mus kodel tokia problema atsitinka? ) cia yra mano sapaliones ka as galvoju, kas ir kaip. tai buk malonus neturi atsakymo i si mano klausima tesiok ignoruok nerasydamas.beje mano ps3 lyg ir atsigavo :lol: tik klausimas kokiam laikui........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tavo žemas lygis, sako žmogus, paleidęs savo pirštus rašyti tokius žodžius kaip qrwa, čiulpikai ir t.t. :lol:

Juk pats parašei - mano amziui tai yra nesuvokiama. Kaip NESUVOKIANTIS žmogus gali ką nors aiškint? Sakiau, eik SONY pamokyk gamint kokybiškesnius ir nebrangesnius gaminius o ne skųskis. Jeigu sunku suvokt, kad tarybinės technikos laikai praėjo, ir gedimai šiuolaikinėje, ypač pigioje (o PS3 yra palyginti pigus) technikoje yra normalus dalykas, tai tikrai neturiu ką daugiau tau pasakyk. Liek toliau savo pagiežą ir pyktį bereikšmiais pranešimais, kaip tu nesupranti ir kokie SONY čiulpikai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kazin su to YLOD katras is konsoliu patvaresnis. slimas ar storas ??? ar abu tas pats.

daba zadu pirkt ta slima uz keliu savaiciu tai gal ilgai laikys. tas storas 40GB 2 metus islaike.

Nuotrauka

PS3 Trophies

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su YLOD beabejo Slim'as patvaresnis. Laaaaabai retai gauna jie. Užsienio forumuose buvau užmatęs. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas visiem. Pirkau PS3 60GB CECHC03 UK (angliska), bet is lietuvio. Palosiau apie pora mėnesiu. Zaisdavau nedaug: maks kokias 5h per diena esu zaides, kitakart po 1-2h, kitom dienom isvis nezaisdavau. Viskas buvo gerai, kol viena diena nesugalvojau nusipirkti HDMI laido. Pasijungiau HDMI 1080p, nepazaidziau net 20 min GT5P ir konsole issijunge, tada raudona lempute pradejo mirkseti ir dabar visados taip YLOD. Manau cia del laido, nes gyvenime ta konsole nebuvo pajungta ant HDMI kiek zinau, GPU ir CPU matyt per daug ikaito,kad palaikyti tokia vaizdo kokybe... Salygos buvo idialios, vesus kambarys, konsole tvarkingai padeta ant stalo, kad galetu normaliai ausintis ir kaip minejau zaidziama nebuvo daug... Ka man galitumet patarti? Skaiciau visius komentus. Dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS3 40GB vienam iskepiau Necus bekaitindamas ten juos..na ne visi pasitaiso vienodai. siaip tie du pagr cipai pakaitinus apie 5 sekundes jau nusimeta i gamyklinius nustatymus ir turetu YLOD nusimest bent jau tam kartui. bet buna ir tokiu va kurie nesutinka taip pasitaisyt. ka padarysi..NEcas issipute kai burbulas :yes: vistiek jau buvo amen. galvojau dar prikelsiu..na apie 20% YLOD gedimu buna ir su matinimu susije,ne tik reflow su fenu ar orkaitej ..nusivyliau kazko PS3 fatais ,galvojau nera tokiu kurie na nors savaitei nepasitaiso, pasirodo yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.