Kouzmich

Geltonos lempikes arba YLOD klausimas

Rekomenduojami pranešimai

Tai kiek suprantu YLOD galima išvengti PS3 laikyti atviroje vietoje, retkarčiais pravalyti dulkes ir pažaidus išėjus į pagrindinį meniu prieš išjungiant palaukti kol atvės? Neseniai įsigijau PS3 FAT ir nelabai norėčiau kad mano konsolė gautų YLOD. Įdomu būtų pasidomėti ar Lietuvoje kas nors perlituoja su geresniu lydmetaliu ir kokios kainos. Reikės pasidomėti taure ten lyg ir dirba pažystamo pažystamas :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai kiek suprantu YLOD galima išvengti PS3 laikyti atviroje vietoje, retkarčiais pravalyti dulkes ir pažaidus išėjus į pagrindinį meniu prieš išjungiant palaukti kol atvės? Neseniai įsigijau PS3 FAT ir nelabai norėčiau kad mano konsolė gautų YLOD. Įdomu būtų pasidomėti ar Lietuvoje kas nors perlituoja su geresniu lydmetaliu ir kokios kainos. Reikės pasidomėti taure ten lyg ir dirba pažystamo pažystamas :nunchuks:

Na man rodos jei maziau suksi galva apie ta YLOD, tai mazesne tikimybe, kad jis pareis. O ir kai gausi ji, tada ir suksi galva kur, kas ir kaip. O db dziaukis PS3 konsole ir tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man rodos jei maziau suksi galva apie ta YLOD, tai mazesne tikimybe, kad jis pareis. O ir kai gausi ji, tada ir suksi galva kur, kas ir kaip. O db dziaukis PS3 konsole ir tiek.

Gal ir tiesą sakai :nunchuks: kai gausiu tada ir galvosim ką daryti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki

perskaiciau cia jusu visa tema :D apie tus ilodus :/

bled nesikeikiant kaip tycia man snd tas ylod :/ vakar paloses zaidima isjungiau kuo puikiausiai, o snd norejau pasijunkti ir fsio mano ps3 sako gana tau, krc....

pirkau ji is ebay pirkau del to kad jis ten buvo pigesnis. "60gb versija fat" lietuvoje jo kaina buvo 2400lt +- (butent ta diena kaip pirkau is ebay)- kaip snd pamenu, o ebay 1200lt+- man kainavo. tai vat toks tas jau lietuvis :D bet ne apie tai kalba..

jauciu bandysiu tvarkyti, bet patarkit kokia geriausia ta pasta pirkti ar kaip ten ji?? ir dar gal kas zinot ar imanoma kanors su fenu padaryti ar butinai reikia pirkti ta specialu fena ..... paprastas netikru???? maciau tiek video apie tus ylod kad net galva jau skauda ir atrodo taip smagu kaip patys susitvarko nzn ar cia kiek tiesos yra ar ne - (tuose video)

ai dar nepasakiau jis man veike nuo isigijimo kokie gal 3 su puse metu gal daugiau, dabar tiksliai nepsakysiu :D

gal kas bandet ar tvarket su kokiom priemonem jum pavyko ir ar laiko iki siol???? padekit kas ispresti sita problema

laukiu ats :D jei kas aisku bandysiu savaip kazkaip issisukti is padeties iskart aciu uz pagalba 'laukiu ats'

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Neturi reikšmės iš kur tu perki tą konsolę. Tau ji gali sugest po 2 mėn, 2 metų, o gali ir visai nesuges. (Tavo atveju jeigu sakai, kad atlaikė virš 3 metų, tai čia abai gerai ir manau tikrai neturėtum liūdėt.)

2. Po tokio YLOD "tvarkymo", kurį tu čia galvoji daryti tau konsolė vėlgi gali laikyt dvi dienas, savaitę, o gal ir 2 mėn net kokius. Esmė ta, kad po tokio "patvarkymo" konsolei sugędus dar sykį, ją normaliai pataisyti pasidaro dar sunkiau ir kainuoja visas tas žinoma daugiau. Taigi tau spręst.

Redagavo Morfijus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1 Esmė ta, kad po tokio "patvarkymo" konsolei sugędus dar sykį, ją normaliai pataisyti pasidaro dar sunkiau ir kainuoja visas tas žinoma daugiau.

kaip imanoma pataisyti normalei ylod?niekados apie tai negirdejau.patarciau seip padaryti ta fixa su heat gunu pakeisti termopasta ir pradeti taupytis ant naujos konsoles.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip imanoma pataisyti normalei ylod?niekados apie tai negirdejau.patarciau seip padaryti ta fixa su heat gunu pakeisti termopasta ir pradeti taupytis ant naujos konsoles.

Nu namų salygom nepadarysi, kaip pridera. Youtube mačiau, kaip rusai ar kas ten tvarko, tai su staklėm ir pan...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na namu salygom galvoju tvarkyti tai tikrai, nes nzn kiek kainuotu man tvarkymas pvz siauliuose atseit pas tikruosius meistrus, o jie tikrai padarytu ta paty kaip ir as

va galvoju pirkti situos http://cgi.ebay.co.uk/BNEW-2000W-HOT-AIR-H...=item43a26b070d http://cgi.ebay.co.uk/High-Performance-AKA...=item5d2c7a64e6 kaip sakot su jais tikrai padarysciau, bet man vistiek neaisku kokiam laikui.................... ta nesamone viska sudejus gautusi tikrai nedaug :D kaip sakot??

aisku jei man nepavyktu tai ismesciau i bala 75lt +- tada paskutinis variantas pirkti visa plokste, bet nzn kiek ji man kainuotu, nes kaip ir realios kainos niekur nerandu...

Redagavo DonKapone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na namu salygom galvoju tvarkyti tai tikrai, nes nzn kiek kainuotu man tvarkymas pvz siauliuose atseit pas tikruosius meistrus, o jie tikrai padarytu ta paty kaip ir as

va galvoju pirkti situos http://cgi.ebay.co.uk/BNEW-2000W-HOT-AIR-H...=item43a26b070d http://cgi.ebay.co.uk/High-Performance-AKA...=item5d2c7a64e6 kaip sakot su jais tikrai padarysciau, bet man vistiek neaisku kokiam laikui.................... ta nesamone viska sudejus gautusi tikrai nedaug :) kaip sakot??

aisku jei man nepavyktu tai ismesciau i bala 75lt +- tada paskutinis variantas pirkti visa plokste, bet nzn kiek ji man kainuotu, nes kaip ir realios kainos niekur nerandu...

Siųst tvarkyt Sony atrodo kainuoja ~150$. Jeigu klystu pataisykit :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siųst tvarkyt Sony atrodo kainuoja ~150$. Jeigu klystu pataisykit :).

o tie lietuvoje kurie taiso? kiek pas juos kainuotu? gal zinai ar bet esi rades kokia informacija????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lietuvoje netvarko SONY. Be to jai sutvarkai tikrai kaip reikia YLOD, tai turi laikyt ilgai tikrai. :)

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano ps3 buvo gaves ylod,sutvarke dave 3menesiu garantija,kalbejau sake pusmecio begyja kiek taise dar ne vienas atgal negryzo taisytis,tai va ziuresim kaip bus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku :thumbsup4: malonu girdeti tada kai niekas negrysta taisyti vel ir vel..... :) reiskias bandysiu ir as....... aciu uz ats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As savo sefui tvarkiau ylod su rework stotele. dedavau gera pasta. laikydavo mazdaug nuo menesio iki dvieju. 4 kartai buvo sekmingi. penkta karta kai uzlinko, taip niekad ir nebeatsigavo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.