lauris2497

Xbox360 Ring Of death error E74

Rekomenduojami pranešimai

Na taip, girdeta istorija, mat man buvo taip pat:) Ir neperseniausiai esu tema parases, kaip ten buvo. Ogi ir dariau kaip cia rasai, pakeiciau pasta, tik ranksliuosciu nenaudojau. Ogi pasidziaugiau kelias dieneles ir fsio. Taip kad negerai padarei, kad kaitinai, oj negerai. Savaji taisyti buvo perbrangu, tenka dalimis pardavineti dabar...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ka jus cia kabat e74 ir rrod nepataisomi! vis atsinaujina ir atsinaujina kiek be taisytum. 10% is 100 susitaiso norm, o kiti iki kito karto :lol:

yra 1nas budas, kad konsole ilgiau temtu tai boxa taisai xclampu, coinfixu ant ramu dedi ausintuvus ir istraukima padarai nuo 12v, kad pilnu bjegumu suktus vintiliatoriai + rezoliucija uzstatai zemiausia

Redagavo pashis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matau rimtas forumas cia pas jus :thumbsup4: Gal galima trumpa komentara kas ir kodel nusprende kad reik mest postus apie E74 remonto galimybes i siukslyne ? Sorry jaunimas , persenas esu tokiom nesamonem - taisykit toliau tada patys su ranksluosciais, medvarzciais ar statybiniais fenais ... Paskui atnesat tokius kaip fotkese "pataisytus" rimtu meistru :P

Sekmes

R.

RRF, Kaunas

post-2682-1255015593_thumb.jpg

post-2682-1255015615_thumb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matau rimtas forumas cia pas jus :thumbsup4: Gal galima trumpa komentara kas ir kodel nusprende kad reik mest postus apie E74 remonto galimybes i siukslyne ? Sorry jaunimas , persenas esu tokiom nesamonem - taisykit toliau tada patys su ranksluosciais, medvarzciais ar statybiniais fenais ... Paskui atnesat tokius kaip fotkese "pataisytus" rimtu meistru :P

Sekmes

R.

RRF, Kaunas

tai gal papasakosi kaip pats taisai, ar cia jau veslo paslaptis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka jus cia kabat e74 ir rrod nepataisomi! vis atsinaujina ir atsinaujina kiek be taisytum. 10% is 100 susitaiso norm, o kiti iki kito karto ;)

yra 1nas budas, kad konsole ilgiau temtu tai boxa taisai xclampu, coinfixu ant ramu dedi ausintuvus ir istraukima padarai nuo 12v, kad pilnu bjegumu suktus vintiliatoriai + rezoliucija uzstatai zemiausia

girdejau apie coin fix'a. idomus bajeris. kadangi dabar gavau viena RROD'ed xboxa manau pabandysiu xclampint ir tada coin fixa. idomu ar suveiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš siūlyčiau netaisyti o tiesiog pasilikti hardą sau parduoti pačia konsole kas jas supirkinėja ir nusipirkti jau nuflashintą Jasper(jei jau turite hardą nuo senesnio xbox'o) arcade ir neturėti problemų ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš siūlyčiau netaisyti o tiesiog pasilikti hardą sau parduoti pačia konsole kas jas supirkinėja ir nusipirkti jau nuflashintą Jasper(jei jau turite hardą nuo senesnio xbox'o) arcade ir neturėti problemų ;)

Ne į temą

turi jis kita xboxa, aceit "modinta" shustra ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

turi jis kita xboxa, aceit "modinta" shustra :throw:

Ne į temą

;) yep. dabar antra nusipirkau be nieko. paziuresim gal iseis pataisyti. tik kad kame bedos tik imant i rankas suzinojau kad jau nekarta ji "bande" taisyti tai ziuresim ar nesigaus cia zapadlo

seip i lietuva atsisiusti is ebay pataisymo rinkini tai apie 5-7.5 svaro.

http://cgi.ebay.co.uk/XBOX-360-X-Clamp-Fix...id=p3286.c0.m14

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

:throw: yep. dabar antra nusipirkau be nieko. paziuresim gal iseis pataisyti. tik kad kame bedos tik imant i rankas suzinojau kad jau nekarta ji "bande" taisyti tai ziuresim ar nesigaus cia zapadlo

seip i lietuva atsisiusti is ebay pataisymo rinkini tai apie 5-7.5 svaro.

http://cgi.ebay.co.uk/XBOX-360-X-Clamp-Fix...id=p3286.c0.m14

Geriau susirask fena su juo geresnis efektas buna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gal papasakosi kaip pats taisai, ar cia jau veslo paslaptis?

tai siukslyne pasiziurek, ten postas kaip taisau :throw:

Bet po trynimu nematau prasmes test diskusija .

R.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriau susirask fena su juo geresnis efektas buna

reikes galbut ir ta damesti. manau reik pakelt esant iventilaitoriu iki 12v (dabar ant 5v jie sukas) ir tada prideti dar viena kurioj nors vietoj

Geriausias taisimo variantas yra pakeisti motinine plokste ir viskas

cia ne taisymas jau....

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galit labai prasau atsakyti i mano klausima. Jei visos proglemos del GPU tai ar butina x-clamp daryt ant CPU nes as jo nlb noriu atkelinteti jaigu nereiki arba bentjau tik pasta pakeisti varztu nekeiciant. O ant gpu taikysiu toki radiatoriu: http://www.bit-tech.net/hardware/2007/03/2...up_test_mar07/3 . turbut nevisiem aisku kaip cia viskas bus bet jai kamnors tikrai idomu rasykit viesai paaiskinsiu :lol:

Redagavo Mosfet3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galit labai prasau atsakyti i mano klausima. Jei visos proglemos del GPU tai ar butina x-clamp daryt ant CPU nes as jo nlb noriu atkelinteti jaigu nereiki arba bentjau tik pasta pakeisti varztu nekeiciant. O ant gpu taikysiu toki radiatoriu: http://www.bit-tech.net/hardware/2007/03/2...up_test_mar07/3 . turbut nevisiem aisku kaip cia viskas bus bet jai kamnors tikrai idomu rasykit viesai paaiskinsiu :thumbsup4:

kaip tu toki pritaikysi man idomu?? nebent isardyta boxa visada laikysi su dvd romu jo pasonej... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.