neramiBite

Dalis "BMS Megapolio" parduotuvių gali vėl atsidaryti

Rekomenduojami pranešimai

Nesupratau, juk jei jie vėl atsikurs jiem reikės vistiek sumokėt skolas ir pan..Tai nesupratau reikia dabar bankrotą paskelbt, kad pakeist pavadinimą, nes vistiek BMS ar ne BMS vistiek tie patys žmonės atstovauja. Nu palauksim pamatysim kaip čia susiklostys jiems prekyba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesupratau, juk jei jie vėl atsikurs jiem reikės vistiek sumokėt skolas ir pan..Tai nesupratau reikia dabar bankrotą paskelbt, kad pakeist pavadinimą, nes vistiek BMS ar ne BMS vistiek tie patys žmonės atstovauja. Nu palauksim pamatysim kaip čia susiklostys jiems prekyba.

Mano manymu delAtsikurimo kitu vardu BMS vardas bankrotuos taip atidedamas savo skolu grazinima. O nauju vardas = baltas lapas t.y jokiu isiskolinimu bankams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai kad atgimsta bms bus pms ;) bms man patikdavo kad buvo didelis pasirinkimas o ne taip kaip topocentre tik kas jiems geriau (pigiau) . O del garantinio reikia zinokit but lb izuliu zmogum pries bms ;) daug kas pasakoja kad laiko po pusmeti.. pc atsimenu maitinimo blokas sukepe ... nunesiau po savaites pasiskambinu jie nieko nedare.. pakeliau vejus tai paskambino po 30min pasimkit vakare arba rytoij ryte sutvarkyta ;) ir ta kaina netiek daug ir kandziojasi topocentras tikrai desnius antkainius uzsidejas.. ;) o saip is privatininku tai Fortakas ir Flopas patikdavo labiasiai pigu , greita , paprasta deja i ta beon susijunge bet ir taip parduotuve yra su ta pacia malonia kompanija vien atsimenu ant psp memorystick 4gb sumokejau 150lt fortake topocentre pamenu tokiapati tuo metu kainavo 250lt~

Redagavo Nourishing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as ieskojau Lcd Televizoriaus:

1900 - TopoCentras

1500 - BMS

Na zinai jauciasi svoris.

Nu o normalioj parduotuvėj turbūt būtų buvę 1200lt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

wrong topic
Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o saip is privatininku tai Fortakas ir Flopas patikdavo labiasiai pigu , greita , paprasta deja i ta beon susijunge bet ir taip parduotuve yra su ta pacia malonia kompanija vien atsimenu ant psp memorystick 4gb sumokejau 150lt fortake topocentre pamenu tokiapati tuo metu kainavo 250lt~

same here, fortakas ir flopas (fis) geriausi. Kazkas tipo yra kad fortakas atsikuria. bet as einui viena parduotuve tik (fortakas/beondb) ten gera chebra patariair viskas normaliai, tiktais uzknisa kad kanors norint nusipirkti 4/5 atveju reikes laukti 2-7dienas kol atves.o bms man niekada nepatiko, atvezdavo karts nuo karto nauju prekiu, kanors idomaus ar pan. bet seip kainos atzvilgiu visada stovedavo i gala. ir pats esu nudeges su ju garantiniu. pc tvarke apie 2 menesius. ispradziu lygtais motka susvilo, po to atidave man tai nesiau vel atgal nes pasirodo vaizduske susvilo...

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu o normalioj parduotuvėj turbūt būtų buvę 1200lt :lol:

Taiklus atsakymas.

Na bet pripazinkit kad BMS geresnis uz topocentras del kainu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zymiai :) ir bms tikrai maloniau man nei topocentras.. ateini i topocentra ten zaidimai dulketi visi 4 metu senumo po 50 lt kainos :) bms best..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man su garantiniu BMS bedu nekilo, parejo 4gb stick'as, nunesiau, sako po savaites atvaziuokit, ant rytojaus paskambino, liepe pasiimt :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi su bms garantiniu nekilo bedu, ko nepasakysi apie pigu.lt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.