SoulReaver

Risen

Rekomenduojami pranešimai

seip labai sunkus zaidimas nors ant easy losiu man per sunkus jis mazai info apie questus pradeda atsibost jau

Esme sito zaidimo ir yra. Sunkumas. Kiekvienas tavo skillpointas isleistas ant saves tobulinimosi turi dideles itakos tavo kovos veiksmuose ir pan. Kiekvienas dialogas/pasirinkimas turi atitinkama prasme tolimesniuose veiksmuose ir t.t ir t.t.

PS: Kurejai kai dare G3, ji padare lengva, kvestai daugmaz aiskus vos ne kaip ant delno, faitingas lengvas. gali budamas 1lvl nukalti tokius monstrus kuriuos ant G1 ar G2 reikedavo buti gan gerai pazengus irp an. Daugumos tikru Gotikos fanu, G3 buvo sutiktas nepalankiai..

Siaip taip, sis zaidimas sunkus, ji reikia perprasti, noritn isijausti kaip reikiant. Ir taip pat jis skirtas ne visiems. Aisku tam kam geriausi zaidimai GTA, Prototype, Overloardai visokie. Galit nesisiusti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o kaip cia su spellais cia tik scrolai ar ir permanant yra ir pan?

gal kas zinot yra questas kur reik surast master abrax tokioi bibliotekoi slaptos durys yra ten ieini ir paskui dar pro pora duru praejus yra toks kristalas pire kurio salia bunant neveikia jokia magija o reikia toki migtuka paspaust kurio pasiekti neiseina nebent su telekinesis gal kas perejot sia vieta ir galit pagelbet?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi prireike pagalbos.

Zodziu Harbor Town`e is tu 3 broliu renku taures. Dvi gavau, trecia pasake kad imete i kazkur senam lighttower`i ir kad iskelt reikia telekineses, taigi klausimas. Kur gauti ta telekineses ir kur tiklsiau ieskot tos taures?

:nunchuks: Dekui bet jau buvau rades.

Telekinesis pas ta pati Jack buvo pirkt :D

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi prireike pagalbos.

Zodziu Harbor Town`e is tu 3 broliu renku taures. Dvi gavau, trecia pasake kad imete i kazkur senam lighttower`i ir kad iskelt reikia telekineses, taigi klausimas. Kur gauti ta telekineses ir kur tiklsiau ieskot tos taures?

Tame bokšte, kuriame sėdi prekeivis Jack (berods). Apatiniame aukšte (kur lova) pažiūrėk į viršų ir ant sijos matosi. O telekinesis galima nusipirkti pas kai kuriuos prekeivius arba šiaip rasti (sorry, konkrečiai neprisimenu, kur galima rasti ir kas parduoda).

Gal kas žinot, kaip Eastern Temple (berods taip vadinasi), tokie griūvėsiai dešinėj map'o pusėj,

kai randi 3 Golden Bust (?) statulėlės, jas padedi ant altorių, kad atsidarytų durys ir toliau paėjus ant grindų išlenda spygliai. Kaip pro juos praeiti? Bandžiau šokti bet persmeigė. Rankenos jokios irgi nerandu. Pabandysiu dar prasėlinti...

EDIT: nesvarbu, jau sugalvojau...

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvau pramazines viena quest'a. kaip ta nuzudytos karves galva tam pardavejui i lova padeti. jis vis mane pamato :x neisnarplioju sio questo :rofl:

Radau: per stoga su selinimu :D

Redagavo Deadalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kur galima ismokti seal ability prie rune magic?

ir isvis turejo buti pasirinkimas ar warior noretum but ar mage bet tokio as nemaciau dabar teturiu 3 spellus fire bolt ir frost o kitu spellu neisiena naudot nes reik kaskokios seal ability

Redagavo kiberboi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvau pramazines viena quest'a. kaip ta nuzudytos karves galva tam pardavejui i lova padeti. jis vis mane pamato :x neisnarplioju sio questo :D

Radau: per stoga su selinimu ;)

Aš tai paprastai atėjau, padėjau, jis išsitraukė ginklą, sumušau jį ir jo bobą ir išėjau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

outsider: tu tame eastern temple kur tos 3 auskinius gobletus sudejai. krc ten radai ta crystall disk ? as ten viska isnarsciau 0 realcijosk aip i koki tupyka :X

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

outsider: tu tame eastern temple kur tos 3 auskinius gobletus sudejai. krc ten radai ta crystall disk ? as ten viska isnarsciau 0 realcijosk aip i koki tupyka :X

As radau. Kai sudedi tuos gobletus ir praeini pro spyglius tada buna 2 keliai. vienas - kai nuenei prie tu 3 karstu

Kitas - dar pries juos nusokus zemyn (desinej pusej man atrodo toks pazemejimas turi but), ten turi buti praejimas

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As radau. Kai sudedi tuos gobletus ir praeini pro spyglius tada buna 2 keliai. vienas - kai nuenei prie tu 3 karstu

Kitas - dar pries juos nusokus zemyn (desinej pusej man atrodo toks pazemejimas turi but), ten turi buti praejimas

Dekui. Nors as ten buvau bet matyt praziopsojau. ten tipo radau 1 karsta ir teik :X nu reiks vel patikrint. dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lyg ir radau viską ten, jau neatsimenu, ko ten reikėjo tiksliai :) Dabar einu pas tuos goblinus (dar dešiniau map'e).

Tuos gobletus reikia dėti ant altoriaus prie vienų uždarytų durų. Padedi, atsidaro durys, įeini, yra kitas altorius ir už dar vienų durų - trečias. Ten bus tie spygliai iš grindų. Jei nesugalvosi kaip per juos pereiti - pasakysiu.

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui. Nors as ten buvau bet matyt praziopsojau. ten tipo radau 1 karsta ir teik :X nu reiks vel patikrint. dekui.

Heh, ten yra vienas karstas. Jame lyg ir nieko doro nebus :) Bet kairej puseje galima uzsokt i virsu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dankratas: kaip tai nieko doro :) Ogi skeleton warioras :)

Outsider: nu levitation arba sraige is my choise :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip raudonai svytinti barjera vietoi duru atidaryt?

Redagavo kiberboi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip raudonai svytinti toki skyda vietoi duru atidaryt?

Paspaudi A prie to skydo, ten jis pasako kazka, tada pakalbi su Cyrus (ar koks ten jis, na zdz tas kuri prie trobeles susiradai). Jis tau duoda scrol`us sunaikint skydui. Tada priejes prie to skydo aktyvuoji scrol`a ir susinaikina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.