SoulReaver

Risen

Rekomenduojami pranešimai

Biski maisai kazka. Deep silveris tai tik leidejas. O kurejas yra Phyrahna bytes. Jos darbai G1 G2 ir dabar Risen. Viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Biski maisai kazka. Deep silveris tai tik leidejas. O kurejas yra Phyrahna bytes. Jos darbai G1 G2 ir dabar Risen. Viskas.

Tavo tiesa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patikekit Gothic,Gothic 2 tai patys gereusi zaidimai kokius esu zaides ant pc,niekas taip nostalgijos nesukeldavo kaip muzika kuri neatsibosta ir labai idomus story lainas,patikekit visi taip sako kai pazaidzia gothic (iskyrus 3 :lol: ) gaila kad pas mane Risen nepasileis,bet gal kadanors :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebijot lost kol stealth neverifiintas?

Nebijau, nes Xbox Live nenaudoju :lol:

Užkabliavo žaidimas, pražaidžiau šiandien pusę dienos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pradzioj zaidimo ar jo eigoje galima kiek nors pakeisti pagrindini veikeja ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pradzioj zaidimo ar jo eigoje galima kiek nors pakeisti pagrindini veikeja ?

Keičiasi tik rūbai ir ginklai.

Ką tik perėjau į Chapter 2 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keičiasi tik rūbai ir ginklai.

Ką tik perėjau į Chapter 2 :)

Skubi kazkur :) As tai viska ivygdziau swampe. trukau kokias 8h, viska ivydzaiu bent is pirmo zvilgsnio hard city dabar nesu kazkoki pachedza don'ui. kazkur geros 10h :) vis dar chapter 1 :) dar reik biski monstrus apkapot, bo jei kaip Gotikoj tai kas kiekviena chapteri turetu juos resetinti ir kai kurie monstrai atsiranda per naujo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skubi kazkur :) As tai viska ivygdziau swampe. trukau kokias 8h, viska ivydzaiu bent is pirmo zvilgsnio hard city dabar nesu kazkoki pachedza don'ui. kazkur geros 10h :) vis dar chapter 1 :) dar reik biski monstrus apkapot, bo jei kaip Gotikoj tai kas kiekviena chapteri turetu juos resetinti ir kai kurie monstrai atsiranda per naujo :)

Neskubu, 2 dienas po 2-3 val žaidžiau ir vakar kokias 4-6 :) Irgi beveik viską įvykdžiau.

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ejau kaskur i camp ir mane guadai pakirto ir patekau i monestery tai dabar ilgai man ten but reiks ir is vis ar ten dalis main guesto yra? kaip jums praejot jus pro juos ar irgi ten patekot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trumpas klausimas o sitas game vertas demesio nes nesinori s instalinti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trumpas klausimas o sitas game vertas demesio nes nesinori s instalinti?

Bevertis klausimas, nes ne visiems dėmesio verti dalykai yra tie patys, t. y., skonio reikalas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bevertis klausimas, nes ne visiems dėmesio verti dalykai yra tie patys, t. y., skonio reikalas.

Najo seip kol neismeginsi tai nesuzinosi bet tiesiog buna kartais instalini palosi 2 h ir nusibosta nes taspats monotoniskas veiksmas todel ir norisi suzinoti ar nera monotonijos (kartojimo tu paciu veiksmu)?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Najo seip kol neismeginsi tai nesuzinosi bet tiesiog buna kartais instalini palosi 2 h ir nusibosta nes taspats monotoniskas veiksmas todel ir norisi suzinoti ar nera monotonijos (kartojimo tu paciu veiksmu)?

Na, žaidžiant daugumą žaidimų reikia atlikinėti tuos pačius veiksmus. Pvz., lenktynės - nieko kito ir nedarai. Čia toks 3 asmens RPG. Atlikinėji questus, explorini pasaulį, žudai monstrus, kalbiesi su kitais veikėjais (kalbėtis reikia dažnai). Gali susirasti gameplay pažiūrėti youtube. Kokie, mano manymu, yra pliusai ir minusai jau rašiau keliais post'ais aukščiau. Tikrai ne pats geriausias mano žaistas RPG, bet įtraukia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seip labai sunkus zaidimas nors ant easy losiu man per sunkus jis mazai info apie questus pradeda atsibost jau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.