Rest

Microsoft Security Essentials

Rekomenduojami pranešimai

Microsoft'as isleido savo nemokama antivirusine. Ju teigimu ji turetu pagelbeti tiems kurie neturi jokios antivirusines sistyemos. :D Taip pat pagal juos ji neturetu stabdyti PC. Kas norit apziureti is arciau -> Stebuklingoji Microsoft'o antivirusine

Ka jus manot apie sia antivirusine?

Redagavo Rest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Geriau jau tokia turet negu visai be antivirusines

Redagavo Klubas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Microsoft'as isleido savo nemokama antivirusine. Ju teigimu ji turetu pagelbeti tiems kurie neturi jokios antivirusines sistyemos. :D Taip pat pagal juos ji neturetu stabdyti PC. Kas norit apziureti is arciau -> Stebuklingoji Microsoft'o antivirusine

Ka jus manot apie sia antivirusine?

This beta is available only to customers in the United States, Israel (English only), People's Republic of China (Simplified Chinese only) and Brazil (Brazilian Portuguese only).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

This beta is available only to customers in the United States, Israel (English only), People's Republic of China (Simplified Chinese only) and Brazil (Brazilian Portuguese only).

Tai jo kur tu cia matei, kad parasyta atsisiuti tik paziureti gali :D :D Seip galima ir atsisiusti bet ne is nurodyto linko nes kolkas beta tai nelabai ir apsimoka kolkas siusti.

Geriau jau tokia turet negu visai be antivirusines

Na yra ir kitu nemokamu "taip vadinamu:D " Avira, McAfee,...., bet jos tai kaip cia pasakius visiskas Š. Vienos letina PC kitos nieko beveik neapsaugo o ir kartu letina PC :D "

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na yra ir kitu nemokamu "taip vadinamu:D " Avira, McAfee,...., bet jos tai kaip cia pasakius visiskas Š. Vienos letina PC kitos nieko beveik neapsaugo o ir kartu letina PC :D "

Ish nemokamu (personaliam naudojimui) tikrai labai gerai dirba Avast!

Ish geriausiu pagal tyrimu rezultatus yra G-DATA.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pats jau gal 8 metus naudoju Avira AntivirPersonal, ir visiems savo klientams ji instaliuoju, jis kompo tikrai nestabdo ir pagauna visus virusus, netgi ant kriaku raso, kad virusai, per tiek laiko nei man jokiu virusu neileido i kompa, nei ne vienam mano klientui ir dirba greiciau uz Avast, nors Avast irgi neblogas...

Nemokami antivirusai turi tokius pacius antivirusinius variklius ir virusu aprasymus, kaip ir ju mokami analogai, tik mokami dar atseit veikia kaip firewallas, e-pasta skanuoja, iesko spyware, atskirai skanuoja parsisiunciamus failus siuntimo eigoje, o nemokami vistiek juos jau parsiustus praskanuoja ir man asmeniskai tos papildomos funkcijos nereikalingos...

Redagavo Neziniukasne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pats jau gal 8 metus naudoju Avira AntivirPersonal, ir visiems savo klientams ji instaliuoju, jis kompo tikrai nestabdo ir pagauna visus virusus, netgi ant kriaku raso, kad virusai, per tiek laiko nei man jokiu virusu neileido i kompa, nei ne vienam mano klientui ir dirba greiciau uz Avast, nors Avast irgi neblogas...

Nemokami antivirusai turi tokius pacius antivirusinius variklius ir virusu aprasymus, kaip ir ju mokami analogai, tik mokami dar atseit veikia kaip firewallas, e-pasta skanuoja, iesko spyware, atskirai skanuoja parsisiunciamus failus siuntimo eigoje, o nemokami vistiek juos jau parsiustus praskanuoja ir man asmeniskai tos papildomos funkcijos nereikalingos...

Aha, Avira irgi zinau, bet man kazkaip labiau prilipo Avast :D

Del greicio nelyginau, nezaidziau tiek, kad pastebeciau skirtuma.

Irgi kol kas nepavede. O sh ishgaudo geriau nei kiti mokami.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.