red-cat_eX

Klausimas del maitinblokio...

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi pagaliau arteja ir mano diena kai isvysiu xbox'a ant savo stalo tik beda kad jis bus NTSC elite jasperis(09 rudens relyzinis), ir Amerikoj naudojama 110v itampa nors visi kiti parametrai yra identiski, taigi klausimas ar man veiktu be problemu europietiskas maitinblokis, nes pirkti itampos zemintoja butu tiek pat kiek europietiska maitinbloki ;] taigi lauksiu atsakymu.

aciu

PS: koki patartumet ir is kur gal is kokio lt web originalu ar is kokio deal extreme

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirk europietišką maitimblokį ir bus viskas OK

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

okey, taigi o kur galima butu isigyt ?

žinau galima pakeist truputi maitinblokiui detale ir jis dirbs ant 220v bet del to reikes pasneket su meistreliu, o kur galima butu isigyt originalu jasperiui gal kas zinot ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei turi jasper, tai nesvarbu koki (150w, 175w, 203w) visi veiks. Žiūrėk skelbimuose , Ebay, Dealextreme kur kokį pigesni rasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cepa teisingai sako, veiks visi, tik kad tas 150w yra mazesnis berods. o nusipirkt gali kad ir cia forume zmones dalima pardavineja. arba idek skelbima kad perki ir palik kontaktus, turetu atsirast zmoniu greitai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o flashinimas ? ntsc tie patys fw eina ?

jo viskas tas pats del fw, tik zaidimus reikes siustis NTSC regiono arba Region free, bedos nebus vienu zodziu.

del maitblokio noreciau pridurti, kad jei negausi pirkt, gali nusipirkt itampos keitikli, gal net pigiau iseis, nors jie megsta susvilti jei prastesnes kokybes. pats sega saturna turejau 110v, tai suskrebinau gal 3-4 tokius, kol negavau milzinisko samadielno daikto.

manau tavo tema apie maitbloki jau atsakyta, tai gali ja pats ir uzsirakint :) zemiau po mano postu yra funkcija.

jei turesi kitu klausimu klausk susijusiose temose kurios jau sukurtos, jeigu atsakymo ten nerasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.