Puodelis

kaip pajungti muzikini centrą prie pc

Rekomenduojami pranešimai

Tai va , mano kompo kolonelės sugedo, nes buvo sudinos , o naujų nenoriu pirkti, gal zinot kaip pajungti muzikinio centro, o gal esat pajunge patys kalonkes prie pc , ar pati muzikini centra prie kompo, muzikiniame centre yra AUX jungtis, kokio reikia laido, ir kur pirkti? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai va , mano kompo kolonelės sugedo, nes buvo sudinos , o naujų nenoriu pirkti, gal zinot kaip pajungti muzikinio centro, o gal esat pajunge patys kalonkes prie pc , ar pati muzikini centra prie kompo, muzikiniame centre yra AUX jungtis, kokio reikia laido, ir kur pirkti? :D

Kadangi pateikiei mazai info tai bandysiu parashyti bendram, dazniausiai paplitusiam variantui.

Tau reikia tokio jungiamojo laido, kad muzikinio centro puseje butu RCA stereo kishtukas, o kompo puseje butu 3 pole 1/4" stereo kistukas.

Toki laida gali rasti bet kur, pradedant maxima, senukai, elektronikos prekiu parduotuvem (turetu buti placiauisas pagal kaina ir pasirinkima asortimentas) ir baigiant audiofilinem (kosminiu technologiju kainom) parduotuvem.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku dekui uz atsakyma, o stiprintuvo jokio nereikia ? galit linka numest kur parduoda lietuvos parduotuvese ?

Redagavo Puodelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku dekui uz atsakyma, o stiprintuvo jokio nereikia ? galit linka numest kur parduoda lietuvos parduotuvese ?

Daugiau nieko nereikia.

Nepatingek nueiti iki kokios nors parduotuves ir vietoj pasiklausti :D

Arba pasinaudok paieshka ir rasi ko tau reikia:

www.evita.lt

www.rcl.lt

www.lemona.lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka tok turetu tikt ane?

Tai pasizek ar centro gale tokios jungtys yra. Pats naudoju butent toki laida ir veikia puikiai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane centre yra dvi jungtys baltos ir raudonos spalvos, turiu laida, ir galiu ji pajungt prie tv, bet prie pc netinka .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane centre yra dvi jungtys baltos ir raudonos spalvos, turiu laida, ir galiu ji pajungt prie tv, bet prie pc netinka .

Tai minimum va tokia jungti-perejima gali isigyti ir tiks su tuo laidu kur i tv jungi:

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.