kamuto

Del dvd+dl disku firmu

Koki jusu manymu geriausi diskai, is pigiuju klases?  

131 narys prabalsavo

1. 1. Koki jusu manymu geriausi?

• Aone
      14
    • Infiniti
      9
    • Acme
      50
    • LiveStar
      54
    • DataWrite
      5

Rekomenduojami pranešimai

Nezinau, as insiraseu OFP 2- I acme tai neveike, ir dabar niekaip neuzbootinu. Insirasiau i Verbatim, veike iskart vos ydejus... Gal pas ka koks Pioner naujausias stovi, tai ir Acme veikia, nzn... Bet pas mane veikia tik Verbatim/Philips/TDK

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nevienintelis, bet daugiau tų kuriem ne visi kompaktai veikia, tai reiškia, kad pas juo kažkas netaip, nes pas mane visų firmų veikia ir puikiai, tai pas mane problemų negali būt. Beje sakydavo kad sugadinsiu savo dvd roma, xbox 360 naudoju nuo 2006 metų vasaros, per tą laiką pakeičiau xbox, nes buvo galimybė užsidirbt, bet per visą laiką, nei sugedo dvd romas, nei prasčiau skaitė, kaip veikia idealiai taip ir veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik dabar pastebejau nauju acme disku minusa. Nepalaiko jie 2.4x greicio. Maziausias 4x greitis. Zaidimas veikia, bet meta errora ir neisiraso i HDD. Turiu dar tris diskus ir tiek pat zaidimu, ir nezinau ka daryt ;) Su senais acme problemu jokiu neturejau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik dabar pastebejau nauju acme disku minusa. Nepalaiko jie 2.4x greicio. Maziausias 4x greitis. Zaidimas veikia, bet meta errora ir neisiraso i HDD. Turiu dar tris diskus ir tiek pat zaidimu, ir nezinau ka daryt :D Su senais acme problemu jokiu neturejau :D

:DDD taigi max yra 4x, reiskias i ta diska galesi irasineti nuo 1x, 2x, 2.4x ir 4x :D rasyk 2x greiciu ir neturesi problemu :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar karta kartoju nesupratusiems, kad maziausias 4x greitis, nes didziausias 8x greitis. Nustatau rasyt 2.4x greiciu ir automatiskai pakeicia i 4x, nes kaip suprantu mazesnio nepalaiko. Beda ta, kad IMGburn neduoda jokio ispejimo, kad irasines didesniu greiciu ir iskart pradeda irasinet. Taip jau trys diskai sugadinti.

Tokia info Duoda ImgBurn 2.5.0.0

Current Profile: DVD+R DL

Disc Information:
Status: Empty
Erasable: No
Free Sectors: 4.173.824
Free Space: 8.547.991.552 bytes
Free Time: 927:32:74 (MM:SS:FF)
Supported Write Speeds: 4x; 6x; 8x

Kaip suprantu acme diskai atkrenta zaidimu irasinejimui...

Redagavo Axelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai taip ir sakyk, kad max 8x, as turiu 10pack acmes disku, taip pat 8x, tai zodziu viena toki packa jau sunaudojau ir visi diskai be problemu isirase :o bet nemanau, kad galejo 4x greiciu rasyt, nes visas rasymo procesas uztrukdavo apie 30min, gana ilgai :o

Ne į temą

visus zaidimus rasau per loptopa :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visada rasydavau 2.4x tai kartais blogai isirasydavo, dabar jau menuo koks kaip perku vien tik Acme ir rasau 4x greiciu, dar nevieno blogo kompakto nebuvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irasinejant is penkiu tik du gerai isirase. Anksciau jokiu problemu nebudavo. Dabar vidutinis irasinejimo greitis buna 3.3x-3.9x

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rasau as i verbatimus ir nematau jokiu problemu. tik vienas diskas susigadines bet ir tas turbut del subraizymo. reikejo man karta greit disko nusipirkau acme tai apverciau paziureti i kita puse diska tai visas suvarytas, lyg butu plastmases skystos pritaskyta laseliu. nustebau vapsie kaip isirase ir kaip paleido ji per xbx. tik sustiprino mano isitikinima likti prie verbatimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kažkodėl blogiau skaito verbatim nei acme dėl to rašau tik į acme ir dar nevieno nesu sugadinęs .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kažkodėl blogiau skaito verbatim nei acme dėl to rašau tik į acme ir dar nevieno nesu sugadinęs .

same here, man verbatim daznai meta read errorus, acmes ne :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prikelsiu jau gan sena tema, bet man idomu paliko... Ar yra dar siame forume naudojanciu aone diskus? Noreciau isgirst jusu patirti su jais, nes buvau nusipirkes 25 cakebox'a ir is ju gal tik 10 isirase taip kaip turejo. Tai nzn ar cia tie aone nieko verti ar brokuotas cakebox'as papuole (jau buve ir su verbatimais taip..), o gal room'o lazeris mano per silpnas rasyt 4x greiciu (maziausias kokiu leido rasyt aones diskus), nes budavo tokiu atveju, kai zaidima iraso, nemeta jokiu error, bet uzdejus ant xbox jis arba neveikia, arba neisiraso i hdd... Gal dar kokius kitokius naudojas, kuriu lietuvoje nera?

Redagavo Samadielka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prikelsiu jau gan sena tema, bet man idomu paliko... Ar yra dar siame forume naudojanciu aone diskus? Noreciau isgirst jusu patirti su jais, nes buvau nusipirkes 25 cakebox'a ir is ju gal tik 10 isirase taip kaip turejo. Tai nzn ar cia tie aone nieko verti ar brokuotas cakebox'as papuole (jau buve ir su verbatimais taip..), o gal room'o lazeris mano per silpnas rasyt 4x greiciu (maziausias kokiu leido rasyt aones diskus), nes budavo tokiu atveju, kai zaidima iraso, nemeta jokiu error, bet uzdejus ant xbox jis arba neveikia, arba neisiraso i hdd... Gal dar kokius kitokius naudojas, kuriu lietuvoje nera?

Jei taip buvo ir su vebratim, tai lazeris kaltas. Pats atsinaujinau fw ir kepa minimum 4x, bet viskas puikiai įsirašo. Kaip gali aone diskai rašytis 4x, gi diskai neturi minimum įrašomojo greičio. Jie turi tik max įrašomajį greitį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lazeris rasyt raso, tik gali but pasilpes, nes pvz acmes visus irasydavo. Verbatimai tikrai brokuoti buvo, nes juosta tokia keista per visus dvd ejo ir nei vieno dvd neirase is 10 cakebox'o... O aone raso 4x sakau lietuviskai, uzdedu 2.4x, pradedant rasyt automatiskai perjungia ir rodo jog rasys 4x greiciu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.