kamuto

Del dvd+dl disku firmu

Koki jusu manymu geriausi diskai, is pigiuju klases?  

131 narys prabalsavo

1. 1. Koki jusu manymu geriausi?

• Aone
      14
    • Infiniti
      9
    • Acme
      50
    • LiveStar
      54
    • DataWrite
      5

Rekomenduojami pranešimai

Philipsai man ir nelabai patinka, acme ir aone geriausi.

Redagavo Dowydas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Verbatim 4LIFE!!!, vienu metu buvau perejes prie acme, reikejo pakeist cd-roma, ir dar rasiau mirror's edge ir ninja gaiden 2, ir suavariau gal 5 diskus, ir neveike. verbatim visada veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš jau su xbox 360 nuo 2006 metų 04 mėnėsio, aišku jau nebe pirmas xbox, bet kolkas nei vienam nebuvo kad netiktu acme ar dar kokie diskai, ar išvis sugestu lazeris.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na mano X`as LiveStar`u isviso neskaito, o jeigu ir naudoji tus pigesnius diskus, tada mano atzvilgiu butina rasyt i HDD :)

nu as jau gal kokius 14 zaidimus irasiau i livestar ir viso veikia, aisku visus zaidimus irasau i hdd, bet cia manau jau kur blogai irasote, cia ne disko provlenos o jusu softo ir dvdromo ant pc. Patariu irasineti su clonedvd 4x greiciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as jau gal kokius 14 zaidimus irasiau i livestar ir viso veikia, aisku visus zaidimus irasau i hdd, bet cia manau jau kur blogai irasote, cia ne disko provlenos o jusu softo ir dvdromo ant pc. Patariu irasineti su clonedvd 4x greiciu

Mano kaip ir kolegos auksciau neskaito livestar dvd, tiksliau nuskaito, uzkrtauna iki pirmojo video ir pakimba xboxas, ir taip keleta kompaktu... livestar kiek zinau pradejo gaminti su a-grade zenklu dvd, o tai manau daug kas reiskia :) ir pagal kokybe nebeturetu nusileisti verbatinum, bet kad neuzsuka dvd-romas cia jau verta susimastyti....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, kad nemoku irasyt, tai tikrai netiesa, is 18 gamu rasytu i Verbatimus arba Philips visi veikia kaip biteles. O vat tik nusipirkau 2 diskus livestarus tai se tau kad nori, nei vieno xboxas nenori skaityt :) O greitis pas mane tai visalaika ant 2 rasomas ir veliau ta pati zaidima irasiau i Verbatim tai eina kai reikalas. O be to matau, kad ir kolegai virsuje tokia pati situacija, taip kad cia tikrai ne irasymo kalte :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, kad nemoku irasyt, tai tikrai netiesa, is 18 gamu rasytu i Verbatimus arba Philips visi veikia kaip biteles. O vat tik nusipirkau 2 diskus livestarus tai se tau kad nori, nei vieno xboxas nenori skaityt :) O greitis pas mane tai visalaika ant 2 rasomas ir veliau ta pati zaidima irasiau i Verbatim tai eina kai reikalas. O be to matau, kad ir kolegai virsuje tokia pati situacija, taip kad cia tikrai ne irasymo kalte :)

Viena vakar nuskaite is 8 uoniu sugadintu ir lauk metamu DVD :) matyt ta kuri nuskaite brokuotas pasitaike :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu apie 15 disku livestar, visi isirase, visi veikia, tai kame jum ten problemos neisivaizduoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau kam neveikia kokie nors diskai tai čia jau xbox 360 ar dvd writeriu problemos, nes man tai visi veikia ir kitiem visi veikia, tai negali būt problemų pas tuos pas kuriuos veikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nekenciu livestar, kiek irashiau ju ish pradziu paveikia, paskui uzh kokios dienos idedi i boxeri ir shakes.. o va i verbatima rasyt tai jau kitas reikalas :) ash irgi galvojau kad livestar "A" grade bus gerai,pasirodo klydau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausykit, dabar kitas klausimas, kur kas perką dvd?

bandžiau ieškotis Livestar cakebox, arba acme cakebox, niekur nėra, net hypermaximoje akropolyje (čia vilniuje)

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu kam reikia siek tiek pigiau Acmes ar Verbatim DL cake box pakuociu, rasykit i pm susitarsim, veiksmas kaune :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nenorėjau kurt temos naujos, tai dar prie to pačio norėjau paklaust ar kuom nors skirias Verbatimai pagaminti Indijoj ir Verbatimai pagaminti Singapūre? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausykit, dabar kitas klausimas, kur kas perką dvd?

bandžiau ieškotis Livestar cakebox, arba acme cakebox, niekur nėra, net hypermaximoje akropolyje (čia vilniuje)

Livestar cakebox pagrinde prekiauja IKI, jai ieskai prekybcentriuose :D Maxima uzsiveza kazkodel mazai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.