kamuto

Del dvd+dl disku firmu

Koki jusu manymu geriausi diskai, is pigiuju klases?  

131 narys prabalsavo

1. 1. Koki jusu manymu geriausi?

• Aone
      14
    • Infiniti
      9
    • Acme
      50
    • LiveStar
      54
    • DataWrite
      5

Rekomenduojami pranešimai

kaip jau minėjau, dvd-romas normalus, pirmą kartą taip kad visi 10 diskų ir visi brokas ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bandziau verbatimo ir jie dazniausiai isirasydavo bet aisku gaudavai I/O error :| man su pinigais ant disku yra nes ju nelieka kitiems dalykam bet kai nusiperku isjungiu nereikalingus process ir palieku kompa ramybei kol irasys.

bandziau acme tai is 6disku 3dege.. isirase mass effect2 abu diskai nba 2k11 paskui bandau irasyt kita zaidima ir ant jo 3kartus dege diskas... tada pagavojau nu ** ant tu acme..

mano isvada kad visi diskai ir dega ir puikiai isiraso ir nezinai is kur zinot :P pirkau cake verbatimo 10disku kolkas is 4disku 3 isirase.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tiek įvairių dvd neįsirašo, tai jau reiškias tikrai genda pc burneris. Man pačiam su senu įsirašydavo visi 20 bet kokie, po to nei vieno nebeįrašinėdavo, tada naują burnerį nusipirkau ir gal 20 vėl iš eilės įrašė verbatimų be vargo :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienas, xboxų pardavėjas, sakė jog acme, livestar, omega gadina dvdromą palikdami jame daug dulkių ir reik keist jį. Čia teisybė? Ar tik pareina lazeriukas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienas, xboxų pardavėjas, sakė jog acme, livestar, omega gadina dvdromą palikdami jame daug dulkių ir reik keist jį. Čia teisybė? Ar tik pareina lazeriukas?

Mikas jau. Šeip teisybė, tik reiktų labai daug tų diskų nekokibiškų, kad pareitų romas, bet td jau bus atspirkęs naujdas romas. Aš pats naudoju verbatimus ir problemų nematau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mikas jau. Šeip teisybė, tik reiktų labai daug tų diskų nekokibiškų, kad pareitų romas, bet td jau bus atspirkęs naujdas romas. Aš pats naudoju verbatimus ir problemų nematau.

Taip Mikas -_- o tai nepakaktų vien lazeriuko pakeist? Kas jau ten taip baisaus nutinka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip Mikas :thumbsup4: o tai nepakaktų vien lazeriuko pakeist? Kas jau ten taip baisaus nutinka?

Haha :) O iš kur tos dulkės atsiranda ant tų pigių? Tipo dulkes traukia? :) :) :):D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Haha :thumbsup4: O iš kur tos dulkės atsiranda ant tų pigių? Tipo dulkes traukia? :) :) :) :)

Paklausk Miko, jis tau paskaitą praves :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.