tomasvilda

Xbox 360 dvd visada atsidarineja

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

turiu tokia keista problema, xbox 360 dvd tray'us visada atsidaro, ta prasme pvz ijungiu xbox'a, dvd isvaziuoja automatiskai ijungiant xbox'a. Paspaudi kad uzsidarytu, dvd trayus uzsidaro ir po kiek laiko vel atsidaro. Pastacius kita dvd rom'a tas pats, perkelus ten stovejusi dvd rom'a i kita xbox'a viskas gerai. Bet butent su tuo xbox'u darosi tokie keisti dalykai. Mirksi pastoviai vidurine zalia lempute nesvarbu ar dvd atidarytas ar uzdarytas. Gal kas susidure su tokia problema ir kaip tai sprendet?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane buvo taip kad kartais naetsidarydavo naujas dvd romas tai paskui pasake man kad sata laidas blogai kontaktuoja perjungus laudus viskas susitvarke jokiu problemu tai mano ptarimas butu pakeist laidus is kito xboxo kuris veikia normaliai ir tada ziuret ar tas pats darosi nes kazkaip galvoju kad cia problema susijusi su sata ar maitinimo laidu pamegink gal susitvarkys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pakeisk sata laida, nes ta zalia "power" lempute mirksi kai dvd neprijugtas buna :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.