shorewood1

Del PC ir mano intiko.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki siandien man ivede nauja interneta, ziuriu sutartyje parasyta kad sius 800/900 Kb/s, o Upload bus apie 300/kbs. Jungiu Torrentus siuncia po 50 kb/s , kame reples?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki siandien man ivede nauja interneta, ziuriu sutartyje parasyta kad sius 800/900 Kb/s, o Upload bus apie 300/kbs. Jungiu Torrentus siuncia po 50 kb/s , kame reples?

Blogas trackeris, mažai seederiu. Dar yra toks dalykas jog kilobaitai per sekundę skiriasi nuo kilobitų per sekundę (Dažniausiai ir jie yra rašomi ant interneto reklamų, kad atrodytu daugiau). Padalink Kilobitus iš 8 ir gausi kilobaitus.<- nesakau, kad pas tave taip bus bet kartais buna. Čia priklauso nuo ISP

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai cia ziauru yra nes as moku po 39 lt per menesi o spyga gaunu, naudoju Linkomanija ir torrent.lt liktais geri tie trackeriai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai cia ziauru yra nes as moku po 39 lt per menesi o spyga gaunu, naudoju Linkomanija ir torrent.lt liktais geri tie trackeriai.

žiūrėjai, kiek seed/leech ir Koks interneto pavadinimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai cia padalina ta greiti,pvz mano kabelinio interneto reklamoj raso kad greitis bus3mb parsisiust, o siunciuos visad iki250kb su tuo planu.

Ne į temą

as maniau kad 30lt uz ta plana per daug, o tu uz 39lt su 50kb likai.. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.