Turistas87

Nusipikau pirma konsole!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki gerbiamieji,

Esu paprastas studentas, niekada neturejau konsoles (be zilitonu...) Kazkaip visada atrode kad tai baisi "prabanga" ne konsole o zaidimai. :mellow: Bet pradejes nuo noro nusipirkti PSP poto PS2 poto PS3 (tada biski susivokiau ir grizau atgal) :blink: ir apsistojau prie Xbox360. Nusipirkau nauja X Arcade Jasper. Dabar jau 4 dienas dziaugiuosi. (zaidziu protingai, valdausi, ne daugiau 2 val per diena) Taigi, nesu zaidimu manijakas ar koks ekspertas. Deka jusu puslapio daug suzinojau. Bet liko ir neatsakytu klausimu. Tikiuosi nepasididziuosite ir atsakysite, patarsite... ;)

Taigi,

1. Pultelio baterijos turi buti 1.5V Bet nusipirkau atsitiktinai 1.2 kraunamas baterijas. Jas ir sukisau. Zaizdamas jauciu diskomforta - galvoju, ar nieko pulteliui del to ?

2. Kadangi pinigais nesimetau, labai baisu del RODD. Ar tikrai tikrai Jasper tai negresia? Kaip galeciau optimiziuoti vieta kurioje stovi X?

3. Kokia padetis jusu manymu geriau? Vertikali horizontali? (taip taip patingejau pasikuisti forume)

4. Isirasiau zaidima, idejus i X prase atnaujinti kazka. Sutikau - atnaujino. Nesupratau ka bet viskas veikia? taigi ar tokie atnaujinimai gali tapti "prazutingi" ?

5. Ar verta sukti galva del to kad pirkau Arcade? Ar galvoti apie HDD? ir Ar tikrai verta metyti pinigus "LIVE" ? kolkas man tai gilus miskas...

6. Koks X tarnavimo laikas. (pas mane stovi svarioje vedinamoje vietoje, niekas jo neliecia... :lol: DVD naudoju tik verbatim.

7. Dar karta, labai bijau Rodd. :)

8. Ar yra tikimybe kad kazkokiu budu X pasigaus virusa?

Turbut kolkas viskas.

Taip, vaiskiski klausimai. Bet ilgai kaupiau pinigus. Nusipirkau, labai dziaugiuosi ir noriu dziaugtis kuo ilgiau. Manau suprantama.

Aciu uz visu laika, aciu uz atsakymus. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki gerbiamieji,

Esu paprastas studentas, niekada neturejau konsoles (be zilitonu...) Kazkaip visada atrode kad tai baisi "prabanga" ne konsole o zaidimai. :mellow: Bet pradejes nuo noro nusipirkti PSP poto PS2 poto PS3 (tada biski susivokiau ir grizau atgal) :blink: ir apsistojau prie Xbox360. Nusipirkau nauja X Arcade Jasper. Dabar jau 4 dienas dziaugiuosi. (zaidziu protingai, valdausi, ne daugiau 2 val per diena) Taigi, nesu zaidimu manijakas ar koks ekspertas. Deka jusu puslapio daug suzinojau. Bet liko ir neatsakytu klausimu. Tikiuosi nepasididziuosite ir atsakysite, patarsite... ;)

Taigi,

1. Pultelio baterijos turi buti 1.5V Bet nusipirkau atsitiktinai 1.2 kraunamas baterijas. Jas ir sukisau. Zaizdamas jauciu diskomforta - galvoju, ar nieko pulteliui del to ?

2. Kadangi pinigais nesimetau, labai baisu del RODD. Ar tikrai tikrai Jasper tai negresia? Kaip galeciau optimiziuoti vieta kurioje stovi X?

3. Kokia padetis jusu manymu geriau? Vertikali horizontali? (taip taip patingejau pasikuisti forume)

4. Isirasiau zaidima, idejus i X prase atnaujinti kazka. Sutikau - atnaujino. Nesupratau ka bet viskas veikia? taigi ar tokie atnaujinimai gali tapti "prazutingi" ?

5. Ar verta sukti galva del to kad pirkau Arcade? Ar galvoti apie HDD? ir Ar tikrai verta metyti pinigus "LIVE" ? kolkas man tai gilus miskas...

6. Koks X tarnavimo laikas. (pas mane stovi svarioje vedinamoje vietoje, niekas jo neliecia... :lol: DVD naudoju tik verbatim.

7. Dar karta, labai bijau Rodd. :)

Turbut kolkas viskas.

Taip, vaiskiski klausimai. Bet ilgai kaupiau pinigus. Nusipirkau, labai dziaugiuosi ir noriu dziaugtis kuo ilgiau. Manau suprantama.

Aciu uz visu laika, aciu uz atsakymus. :)

1.Nesvarbu kokias tas beterijas nusiperki , gali net ir paprastas nekraunamas beterijas pirkti

2.Visiem gresia , cia nlb pasirinksi jai nutiks tj nutiks , svarbiausia duok jam normalei kvepuoti , neikist i kokia spinta ar stalciu :)

3.Kaip tau patogiau , as tj visalaik laikau verticaliai

4.Nu cia zaidimuj updeitus siuncia , visalaik juos siuntines , tikrai jie neprazutingi

5.Na jai nusipirkaj tj nusipirkaj , jai jau labai tau to hdd reikes tj juk atskiraj gali nusipirkti.O del live tj , jai nori zaisti online tj ir turesi biski tu pinigu pametyti , nemanau kad labai pasitenksi zaidimus vis losdamas per single player ar split screen, manau tikraj noresi online su kitajs suzaisti.

6.Nezinosi kjp cia bus.... Gali jis tau isvis niekados jokiu problemu neturet , o gali ir po keliu men sugesti. Bet naujiej modeliai yra zymiai patvaresni.

7.Nu bijok nebijojes , kas bus tas bus.... :)

8.Hmm.... Nemanau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visus daugmaz atsake jau bet galima pridet viena ar kelis:

1. pakraunamos baterijos buna TIK 1.2V taigi viskas ok. pas mane vien pakraunamomis gyvena ir viskas jam gerai

3. as uz verticalia, graziau atrodo ir seip kazkaip man normaliau. bet galima laykyti abiejom padetim, tik svarbiausia nejudinti konsoles kai diskas viduje sukasi (tai yra VISADA kai jis ydetas i konsole) nes tada ji labai greit sugrauzt xboxas

5.HDD yra neblogas dalykas, i ji gali isimesti DEMO is xbox live (kad demo siustis nebutina tureti gold, tik kai kuriems demo jo reik) ir gali isirasyti zaidimus i ji (disko vistiek reiks) tada maziau dvd romas suksis siektiek ir greciau zaidimus kraus. istikro jeig atsirastu galimybe manau reiktu nugriebti bent jua 20GB harda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visos pakraunamos baterijos yra 1.2v, nesuk sau galvos del to.

patarimas vienas, nelaikyk stalciuje.

skrtumo jokio, bet nekeisk padeties kai boxas ijungtas ir idetas zaidimas- sugadinsi diska.

taip turi but, daryk atnaujinimus,.

kol esi patenkintas zaidimu ir visko uztenka - negalvok. laikui begant galbut atsiras noras isbandyti ka nors nauja, tada ir pagalvosi.

6. Koks X tarnavimo laikas. (pas mane stovi svarioje vedinamoje vietoje, niekas jo neliecia... :mellow: DVD naudoju tik verbatim

jasperiu tarnavimo laikas dar nenustatytas, kolkas nuomones yra tokios, kad negenda.

7. Dar karta, labai bijau Rodd. :blink:

pamirsk tai

ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau viskas puikiai atsakyta - tai rakinu tema.

Kitą kartą pasistenk temos pavadinimą padaryti informatyvesnį ir bent jau pasinaudoti paiešką.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.