scalman

Nier: Gestalt

Rekomenduojami pranešimai

Nu jo... Ta pana su kuria susitinki tai... Man šeip ir patiko, kaip ji padaryta :D bet ir, kaip ir tas neišjautriųjų jinai ten :) tokia mėgstanti atsikirst panike. O dėl tų ginklų rinkimo, tai aš ir ne iš tų kurie renka ten viską ir pnš, todėl ir nemačiau 3 endingo. Bet šeip lošiant antrą kartą tas visas story na viską pamatai iš kitos pusės, viską paaiškina. Tiesą sakant nereikia lošti visko iš naujo, lošiant antrą kartą duoda kažkur nuo pusės žaidimo, kai story ima įsibėgėti. Bet šeip žaidimas tikrai nėra trumpas.

dabar zuvies niekaip nepagaunu.istraukiau 3 skarbonkes ir viena ragaze....wtf!!!!..o kitus kartus tai pabega tipo.... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dabar zuvies niekaip nepagaunu.istraukiau 3 skarbonkes ir viena ragaze....wtf!!!!..o kitus kartus tai pabega tipo.... :D

Žvejoji toje vietoje kur ant mapo rodo? Na aš ten nuėjau tai gan lengvai iš pirmo karto pavyko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žvejoji toje vietoje kur ant mapo rodo? Na aš ten nuėjau tai gan lengvai iš pirmo karto pavyko :D

nu jo ten papludimi kitur manau ir neduoda zvejot..tai istraukt ir as istraukciau bet kad skarbonkes tik tuscias lupa..kantrybe baiges ir meciau. va taip ir baigiasi kai kurie zaidimai..per tokius saunius mini zaidimukus...rasiu kita idomesni ir prie sito net negrysiu tada.jei su tokia susikta zvejyba cia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo ten papludimi kitur manau ir neduoda zvejot..tai istraukt ir as istraukciau bet kad skarbonkes tik tuscias lupa..kantrybe baiges ir meciau. va taip ir baigiasi kai kurie zaidimai..per tokius saunius mini zaidimukus...rasiu kita idomesni ir prie sito net negrysiu tada.jei su tokia susikta zvejyba cia...

Netinkama masala naudoji, bent jau man traukia visoki mesla kai ne ta ka reikia naudoju.. Cia gali pasiskaityt kur ka naudot. (The Fisherman's Gambit, Part 4 parasytas cia blogas masalas, turi buti Lure, tada iskart pagauni ka reikia).

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.