lucosius

Guitar Hero Encore

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas turi šį žaidimą? Kaip Jums jis?

Aš vakar parsisiunčiau ir likau sužavėtas. Gal pats žaidimas nėra toks įdomus, tačiau muzika, efektai ir panašiai man labai patinka. Kas nežino apie ką šis žaidimas galite pasižiūrėti keletą klipukų iš šio žaidimo:

Šį žaidimą galite parsisiųsti iš blackcats jeigu ką nors sudominau. Šiaip labai smagus, muzikalus ir man bent jau žiauriai užvedantis žaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Guitar hero 1, Guitar hero 2 apturejau labai patiko tad taipogi siunciuosi is torrent.lt ir Guitar hero Encore

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

noreciau pabandyt turiu gh1 gh2 gh3 truksta tik sito i aero smithu :P:P :P:P gh1 perejau ant hard su pulteliu

Redagavo nneo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as tai visiskai nesuprantu to guitar hero :P gal delto kad neteko zaist bet vaikai jus paimkit gitara nusipirkit, vaten tai daiktas, nei knopkiu spaudinet nereikia nei i telika spoksot :P nezinau nezinau :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kaip žiūrisi tai atrodo efektai, muzika ir t.t visai normalei viskas, bet vistiek NĖ KIEK nesudomino.

Aš tradicinių geimų megėjas ir tas GH nelabai sužavėjo, aišku negaliu čia daug kalbėt jei neišbandžiau, bet kaip žiūriu labai jau daug mygtukų reikia spaudinėt per tą GH tai čia net nespėji pasižiūrėti į savo charą ar dar kąnors >.>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniskai Rock the 80`s labiausiai patiko is visu gh daliu vien tik del muzikos smagus zaidimas ypac kai turi gitara

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu visus Guitar Hero ir žaidžiant su pultelių perejau Encore ant Hard. 1 - Expert, 2-Hard, 3-Normal (ant HARD neimanoma ant pultelio sugroti Metallica - One), Aerosmith nepatiko - laukiu World tour.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu visus Guitar Hero ir žaidžiant su pultelių perejau Encore ant Hard. 1 - Expert, 2-Hard, 3-Normal (ant HARD neimanoma ant pultelio sugroti Metallica - One), Aerosmith nepatiko - laukiu World tour.

Galima One sugroti su pulteliu. Tik kažkur iki pusės dainos, nes tada jau ten madness prasideda .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ant hard visa gh3 perejau :P tereik turet pulteli ant kurio yra turbo migtukas:D o siaip tai gaila bet su gytara nesu zaides gh. db neseniai nusipirkau psone pulteli ir db zaidziu rock band su juo :P (gal kas nors sakysit kad rock band su pilteliu neimano zaist, bet viskas imano kai paieskai info internete ir net gh kontroleri pasigamint galima is paparasto pultelio tik as asmeniskai tingiu daug lituot ir pajalnikas pas mane lievas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.