darevicius

filmu perziura is USB

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,sorry jei pasikartosiu.

ko reikia(kokiu driveriu) filmu perziurai is usb?ar butina prisijungti prie xboxlive,kad parsisiusti updeitus avi,xvid formatu filmu perziurai?pasijungus prie interneto xbox parsisiuncia updeitus,bet filmai nepasileidzia?dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tau reikia pasijungus i live,paleisti ta filma ir tau ismes lentele su tuo updeitu, atsisiusk ji ir viskas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Butu vienas klausimas mazdaug i tema, anksciau as parsisiunciau codecus filmu ir galedavau ziureti neprisijunges prie live, o dabar man raso kad reikia prisijungti prie live ir kitaip neleidzia ziuret, kai prisijungiu nieko nereik siust tiesiog paleidziu filma ir ziuriu, tai va ar cia visiem dabar taip ar cia pas mane kazkas uzsibugino?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Butu vienas klausimas mazdaug i tema, anksciau as parsisiunciau codecus filmu ir galedavau ziureti neprisijunges prie live, o dabar man raso kad reikia prisijungti prie live ir kitaip neleidzia ziuret, kai prisijungiu nieko nereik siust tiesiog paleidziu filma ir ziuriu, tai va ar cia visiem dabar taip ar cia pas mane kazkas uzsibugino?

Ne į temą

gal tu ant kito profilio siuntei ta updeita, ant kito hdd ar ant kitos consoles. 3 variantai.

taip buna su visais XBL siuntiniais, jie pririsami prie proflio ir prie consoles.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

gal tu ant kito profilio siuntei ta updeita, ant kito hdd ar ant kitos consoles. 3 variantai.

taip buna su visais XBL siuntiniais, jie pririsami prie proflio ir prie consoles.

Ne į temą

Siunciau ant savo profilio, savo konsoleje.Bet va mano profilis yra recovered gal delto, nors ir sioje konsole reikejo man ta update parsisiust, ir kaip sakiau siunciau ant savo profilio :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Siunciau ant savo profilio, savo konsoleje.Bet va mano profilis yra recovered gal delto, nors ir sioje konsole reikejo man ta update parsisiust, ir kaip sakiau siunciau ant savo profilio :notworthy:

Ne į temą

del to dzozai, del to...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.