mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

kadangi mazai turejau ptz tik 71 ir norejau pabandymui gaut usb flasha 2gb bet kad neimanoma ten gaut. ieinu ir jau fresh out tai tada lekiau ant iphone skinui uzsakyneti tai paemiau viena uzsakiau paskui palagino ir ziuriu jau 2 tuos pacius skinus nusipirkau ;D aisku man butu uzteke tik vieno bet ka padarysi :) kai gausiu butinai as cia pranesiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ko jus nustebe kad viskas fresh out?Juk 1val. nakties siandien atsirado viskas,o pas Amerikonus juk ten vidurys dienos vos ne,tai normalu kad tuscia viskas. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ko jus nustebe kad viskas fresh out?Juk 1val. nakties siandien atsirado viskas,o pas Amerikonus juk ten vidurys dienos vos ne,tai normalu kad tuscia viskas. :)

Dar vienas nesamones sneka (kas gi daugiau jei ne mk), 20 valanda nauju prekiu uzveze.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kam dar reikes pakvietimo i lockerz.com i skype papaisykit: Spredas arba cia zinoma :)

Yra cia is jusu kas nors gave maikute ta ar seip koki priza? Dabar 100 tasku jau esu surinkes, galvoju bandyt pasiimt ka nors ant pabandymo ar kaupt iki to psp bundle. Tik neapsigaukit jei PSP imsit, nes tas rockband dar +4gb bus, o tas kitas nieko neturi tik zaidima viena ir filma rodos

:)

Tai tiek ziniu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkas uzsibugine uz atejima 2 pts nebeduoda, o gal nebeduos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkas uzsibugine uz atejima 2 pts nebeduoda, o gal nebeduos?

aha man ir šiandien nedavė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

p*** koks prikolas: nueini i experiences kur tipo gali labdarai aukoti ir t.t paeini i apacia tarkim " Humane Society $3 Donation 10 PTZ " ir raso fresh-out tai tipo noriu padaryti gera, paaukoti labdarai sako f'you, niekam tu neaukosi :sorry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

p*** koks prikolas: nueini i experiences kur tipo gali labdarai aukoti ir t.t paeini i apacia tarkim " Humane Society $3 Donation 10 PTZ " ir raso fresh-out tai tipo noriu padaryti gera, paaukoti labdarai sako f'you, niekam tu neaukosi :sorry:

man bent veikia aukojimas. nesakau kad visi, bet veikia. Skundžiatės čia visi, nors iš tikro čia puslapis nesusinchronizuotas su prekių kiekiu, todėl ir rodo kad yra, o paspaudus kad nėra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Greit sutvarkys tikekimes viska :D

KAME, pranesk kai gausi ta iphono antra oda, per kiek laiko pareina ir ar isvis pareis :D

Redagavo Spredas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aha man ir šiandien nedavė.

padarykit sign out ir vel prisijunkit ir duos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.