mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

3.8k +

jis ten šneka, nusišneka, abejoju ar turi tas savo 6k taškų ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

3.8k +

jis ten šneka, nusišneka, abejoju ar turi tas savo 6k taškų ;D

7k sake :D paskaiciawus pilnai kiek nuo rugsejo buwo galima surintk su jo 60-70 pakviestu draugu yra 5k, tad manau as juo netikesiu iki kol foto nepadarys :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

7k sake :notworthy: paskaiciawus pilnai kiek nuo rugsejo buwo galima surintk su jo 60-70 pakviestu draugu yra 5k, tad manau as juo netikesiu iki kol foto nepadarys :)

nenori netikek,kas man is to.as dar irodynet matai cia turiu.

Ps.gal zinot kodel seniau lockerzam nereikejo uz siuntima moket o dabar reikia?

Redagavo Degiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nenori netikek,kas man is to.as dar irodynet matai cia turiu.

Ps.gal zinot kodel seniau lockerzam nereikejo uz siuntima moket o dabar reikia?

O kodel turim tavim tiket? Kokia mums is to nauda? Bet va jeigu irodytum, kad tiek tasku turi- tai patiketume ir tyletumeme.

P.S. Uz siuntima reikia moketi todel, kad cia SHOP o ne koks REDEMPTION per kuri tik laimingieji pasiima prizus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kodel turim tavim tiket? Kokia mums is to nauda? Bet va jeigu irodytum, kad tiek tasku turi- tai patiketume ir tyletumeme.

P.S. Uz siuntima reikia moketi todel, kad cia SHOP o ne koks REDEMPTION per kuri tik laimingieji pasiima prizus.

tai as ir sakau nenorit-netikekit.jusu valia.naudos cia nera jokios.as zinau kiek as turiu ir man to uztenka.

PS.as ir nesakiau kad 7k turiu,o 6200

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai as ir sakau nenorit-netikekit.jusu valia.naudos cia nera jokios.as zinau kiek as turiu ir man to uztenka.

PS.as ir nesakiau kad 7k turiu,o 6200

Butum senas dienas padares foto :notworthy: o ne kiek cia teisines netikekit netikekit bla bla bla :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

CITATA(Shotgun @ 2010-05-07, 11:04) *

Turi 7k tasku? smile.gif ~250LT muitas (jai ne daugiau) , 500 lieka (~200$) kas lygu 7k tasku wink.gif Manau perskaiciuok is naujo wink.gif

nu turiu.o muitas tai tik 160lt (tiksliau 157)nes 250*2.5=625LT.paskui (750:100)*21=157lt.625+157=782lt.tai tiek ir buvau gaves.matau shotgun tau su matematika biski prastai(tik neisizeisk cia) .is kur tuos 250 gavai uz muita tai neisivaizduoju.kiek atsimenu visi sake kad 21% nuo prekes kainos

Sakei, kad turi ir dar trioxlinies :) Tu neturi teisintis, bet mes tau tau kaip melagiui galim ir neatsakinet i tavo durnus klausimus.

Ne į temą

Beto kokio velnio det padekas postam , kuriuose duxina tave? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

CITATA(Shotgun @ 2010-05-07, 11:04) *

Turi 7k tasku? smile.gif ~250LT muitas (jai ne daugiau) , 500 lieka (~200$) kas lygu 7k tasku wink.gif Manau perskaiciuok is naujo wink.gif

nu turiu.o muitas tai tik 160lt (tiksliau 157)nes 250*2.5=625LT.paskui (750:100)*21=157lt.625+157=782lt.tai tiek ir buvau gaves.matau shotgun tau su matematika biski prastai(tik neisizeisk cia) .is kur tuos 250 gavai uz muita tai neisivaizduoju.kiek atsimenu visi sake kad 21% nuo prekes kainos

Sakei, kad turi ir dar trioxlinies :) Tu neturi teisintis, bet mes tau tau kaip melagiui galim ir neatsakinet i tavo durnus klausimus.

Ne į temą

Beto kokio velnio det padekas postam , kuriuose duxina tave? :)

nera ka veik :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

International and U.S. members — you're invited to a general redemption this month. All you have to do is earn PTZ — between May 1st and Saturday May 15th at 11:59 PM EDT. All you have to do is earn PTZ (even just 2) so just log in, invite a friend, watch a video and you automatically qualify. Most of you have already earned in, but if you haven't, you have five more days to get in and get to redeem! Cha Ching!

Tai kaip supratau, europa ir u.s. pakvies i redeem, bet kaip čia suprast, ta vieta, kad nuo gegužės 1d. iki - gegužės 15d.? Shopas galioja tik U.S. nariam, o i europa kolkas nesiunčia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sekmes tada renkant taskus, po 3d nufotkink PS3 nusipirkta visiskai dykai :)

kodel po triju dienu?pirma man xboxa parduot reik :) .va skelbima rytoj idesiu kad parduodu xboxa elite atrista su 50 zaidimu uz 700 lt :) .tada banke saskaita reiks atsidaryt kad pinigus galeciau i paypal persivest.tai cia maziausiai menesi uztruksiu manau :)

sekmes tada renkant taskus, po 3d nufotkink PS3 nusipirkta visiskai dykai :)

kodel po triju dienu?pirma man xboxa parduot reik :) .va skelbima rytoj idesiu kad parduodu xboxa elite atrista su 50 zaidimu uz 700 lt :) .tada banke saskaita reiks atsidaryt kad pinigus galeciau i paypal persivest.tai cia maziausiai menesi uztruksiu manau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai taip taskus renki tai 30k jau ryt bus ;) o beto kas tau isduos SEB visa virtuon jai tu nepilnametis? O i Europa dar nesiuncia ir artimu metu nesius iki kol mokescius siuntiniu suderins. Tai tu isvis dabar nesvajok, kad ir po menesio apie ps3 ;)

Tai kaip supratau, europa ir u.s. pakvies i redeem, bet kaip čia suprast, ta vieta, kad nuo gegužės 1d. iki - gegužės 15d.? Shopas galioja tik U.S. nariam, o i europa kolkas nesiunčia.

Si menesi bus 2 redeemai. Tai vienas redeem bus bendras visiem (general) , o kitas tik USA, nes i Europa dar nesiuncia, tad cia toks slapukas " USA Only" :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai taip taskus renki tai 30k jau ryt bus :D o beto kas tau isduos SEB visa virtuon jai tu nepilnametis? O i Europa dar nesiuncia ir artimu metu nesius iki kol mokescius siuntiniu suderins. Tai tu isvis dabar nesvajok, kad ir po menesio apie ps3 :)

kur neisduoda? visa virtuonas seb'e nuo 14 metu. jei turi 14-17 metu ateini su tevais/globejais ir tau viska atidaro ir isduoda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kur neisduoda? visa virtuonas seb'e nuo 14 metu. jei turi 14-17 metu ateini su tevais/globejais ir tau viska atidaro ir isduoda.

vat butent.shotgun jeigu neturi ka pasakyti be saipymosi,tai geriau patilek.zinok visai nepasakyciau kad tau 18m jau greiciau koki 14.ir pirma paziurek kada mano gimtadienis ir tada man cia komentarus diskutuok

Redagavo Degiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.