mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

As buvau prispaudinejes kad 2 laiskai buvo ateje to pacio psp, per tuos psl striginejimus... O dbr atejo 3 laiskas su tuo #0

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As buvau prispaudinejes kad 2 laiskai buvo ateje to pacio psp, per tuos psl striginejimus... O dbr atejo 3 laiskas su tuo #0

Na as graziai, 1 karta pamygau redeem now jau galutini, krove 5min ir ismete i PTZ Place, tada patikrines pasta radau laiska....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as graziai, 1 karta pamygau redeem now jau galutini, krove 5min ir ismete i PTZ Place, tada patikrines pasta radau laiska....

As irgi taip pat tvarkingai ir simta kartu nespaudinejau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man baltus lapus kraudavo ir po kiekvieno uzkrovimo tikrindavau pasta, bet nieko nerasdaves vel bandydavau... O gavos taip kad paskui 2 atejo :( Tikiuos 1 anuliuos, o kita sius :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

I ta as net neisiu. Beje, sake, kad po atidarymo prizu bus nuolat, ir nebus tokiu nesamoniu.

Man kazkodel Gmaile prie laisko Lockerz raso skliaustuose 2 (Lockerz(2))... Cia normalu? O taip atrodo atidarius laiska:

Nuotrauka

2 laiskus gavai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as twarkingai irgi, bandzeu wii paimt ir kol krove uzpildyta forma , pradejau pildyt ipod touch 8gb, minkeu kiekwiena po 30 kartu turbut :( ir kai servas ofline pasidare atejo laiskas su ipo touch 8gb !! wow , im so happy :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ka dabar laukiam ne z listeriu restocko va ten tai bus karsta :)

Nu sorry tada bet kalbejau apie visus. Redagavo painkiller

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet ziuriu su ipod touch enmazai yra ce zmoniu, tai gal ir gidukas bus kaip jailbrake padaryt lockerz ipodams? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.