mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

man irgi kartais rodo 0 PTZ.uzvakar prisiloginu ziuriu 0 PTZ,tai galvoju nu i n. ;) .issigandau nerealiai galvojau kad suzinojo kad biski pacytines buvau ir numinusavo mano 250 PTZ,bet perkroviau tinklapi ir viskas geraj buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na , tai zinot kada bus restockas? ;)

Nu tu kelmų kelmas :DD 5 psl. prirašinėti apie tą laiką ir tas dar nežino ;) Geriau jau slėpkis po lapais.

Pats bandysiu imti šiandien ir rytoj bandysiu UK Amazon cardą, blyn gaila jog man tetrūksta 50 iki 500 ptz tada gaučiau 300 svarų, o db tik 50 išeis :/ Nors ir tiek bus gerai ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal issiaiskinot kas, ar galima mums bus imti 2 prizus, nes amerikonam bus tokia galimybe, o pas mus visi restockai tapacia diena.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu tu kelmų kelmas :DD 5 psl. prirašinėti apie tą laiką ir tas dar nežino ;) Geriau jau slėpkis po lapais.

Pats bandysiu imti šiandien ir rytoj bandysiu UK Amazon cardą, blyn gaila jog man tetrūksta 50 iki 500 ptz tada gaučiau 300 svarų, o db tik 50 išeis :/ Nors ir tiek bus gerai ;)

Ir už 50 gali nusipirkt ka nors.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

toks va klausimas kai restock buna tai prisilogini, eini i radeem , issirenki priza spaudi ant jo ir tada atsiverusiam lange dar karta .Sitaip daryt ,greiciau ten niekaip neina?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal issiaiskinot kas, ar galima mums bus imti 2 prizus, nes amerikonam bus tokia galimybe, o pas mus visi restockai tapacia diena.

Nu tai aisku, kad galima. Negi ims skaiciuot laiko juostas. Pagal ju laika skiriasi dienos, tai ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu bent viena paimk ;) apie 2 net nesneku ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

toks va klausimas kai restock buna tai prisilogini, eini i radeem , issirenki priza spaudi ant jo ir tada atsiverusiam lange dar karta .Sitaip daryt ,greiciau ten niekaip neina?

Neina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.