mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Tik leis siuntima i UK tai vienas is pirmuju busiu kuris uzsisakys ;) Tad belieka tik rinkt taskus toliau ;)

sekmes ;)

einu miegoti

Redagavo laumius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

vat kad butum usa tada suprantama.. o uk tikrai po viena sali nesius.. jai sius tai international.. likusiom salim.. beja koks acc ip tokia sali tegali siust.. o ne stebukligai savo broliams.. dramliuko svajone... na laukim shopo paziuresim kaip ten bus

Redagavo Nourishing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paemiau desktop skin'a pabandymui, pažiuresiu per kiek savaičiu man ji atsius.

O kaip paimei, reikejo pildyti anketa? Ten varda, pavarde ir visa kita?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip paimei, reikejo pildyti anketa? Ten varda, pavarde ir visa kita?

Kaip visa laika, reikia.

Nors pats desktop skin'as net netinka mano ekranui 1280x1024, o ten 1920x1080 ir dar kazkoks truputi mazesnis 1680x kazkiek, kur reikejo adresa irasyt parasiau, kad tipo sugrazinkit man 50 doleriu, nes kai jungiaus į redeema, nieko nekrove ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip visa laika, reikia.

Nors pats desktop skin'as net netinka mano ekranui 1280x1024, o ten 1920x1080 ir dar kazkoks truputi mazesnis 1680x kazkiek, kur reikejo adresa irasyt parasiau, kad tipo sugrazinkit man 50 doleriu, nes kai jungiaus į redeema, nieko nekrove ;)

maladec. ;) gaila manes aplamai neleido. Kaip kazkoks pasalinis pasijutau. Buciau bent autofila isbandes. Vis kokia nauda. lol viskas aisku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maladec. ;) gaila manes aplamai neleido. Kaip kazkoks pasalinis pasijutau. Buciau bent autofila isbandes. Vis kokia nauda. lol viskas aisku.

Aš firefox autofill naudojau, bet įraše tik telefono numeri, daugiau nieko, nesamone yra ten.....................

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vat kad butum usa tada suprantama.. o uk tikrai po viena sali nesius.. jai sius tai international.. likusiom salim.. beja koks acc ip tokia sali tegali siust.. o ne stebukligai savo broliams.. dramliuko svajone... na laukim shopo paziuresim kaip ten bus

Gi [ranese kelias salis i kurias jau sius ir dar kelias veliau pranes.. ;) Galima gi uzsakyt, kur nori ir kam nori, swarbu tu uz preke susimoki ir tiek, o jaigu prie ip ris tada acc duosiu systrai suwes duomenis ir papuocia man tegul i uodega ;)

Na, as ir turiu patiketiniu paimti ta priza is UK. Tad busime du broliukai. ;) tasku rinkimas ziurint Video taip pat kankyne. Bet pasikankinsiu. O jau tada bus matyt. Tik bus idomu ar nepadarys taip, kad koks IP, i tokia sali ir priza turi siusti? Juk cia durnynas. Butu nekeista. Beje, del prizu tai aplamai nekalbekite. As nelabai tikiu, kad juos kas ir gauna. Jei prizus sluojasi vadinami Cyteriai, tai jiems prizai ne atitenka ir kaip kokiame, Teleloto, Prizai grista i prizu fonda. Ir nebutu man keista jei tu Cyteriu anketu nesuspenduotu, nes tokie Lockerzam pravercia neprarasti prizu. Jei kas yra facebukuose ar dar kur, nepamirskite parasyti ka zmones raso ir ne tik LT.

Per nauju redeema nuskilo kaikuriem ir buvo gan nemazai (lockerz standartais, t.y. ~5-10) pasieme ir WII ir ipod touch 64gb ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš firefox autofill naudojau, bet įraše tik telefono numeri, daugiau nieko, nesamone yra ten.....................

Mm.. Matai kaip. As sita pati buciau pabandes. Jei nesuveike, tada matyt ir sitas ir Roboformas neveiks tinkamai. Matyt Cyteriai geresnius turi galbut. Ar aplamai naujo priedo reikia ieskotis. Gali buti, kad rycia pakeite kodo textus, kad autofilas neatpazintu. Speju tik. Ok. labos zmones. Sunki diena buvo. Kaip ir vakaras. Redeemu, kaip cia kazkur sake, as ir nelauksiu. Prisivalgiau ju. Ziuresim kaip su Shopu. Paskutinis taikinys.

Gi [ranese kelias salis i kurias jau sius ir dar kelias veliau pranes.. ;) Galima gi uzsakyt, kur nori ir kam nori, swarbu tu uz preke susimoki ir tiek, o jaigu prie ip ris tada acc duosiu systrai suwes duomenis ir papuocia man tegul i uodega ;)

As ta prasme IP, kad tu aplamai uzsiregistravai sia anketa is LT IP. Tad jei imtu is uzsienio, IP nesutaptu. Nekeista butu, jei sitie padarai ta padarytu. Bet cia aisku blogiausias variantas butu ir aisku cia tik mano DIVERSIJA. Neuzbekime ivykiams uz akiu. Bet kazkas bus tai tikrai. Tikiuosi surinkti tasku kieki iki kol sugalvos pakelti kainas. Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mm.. Matai kaip. As sita pati buciau pabandes. Jei nesuveike, tada matyt ir sitas ir Roboformas neveiks tinkamai. Matyt Cyteriai geresnius turi galbut. Ar aplamai naujo priedo reikia ieskotis. Gali buti, kad rycia pakeite kodo textus, kad autofilas neatpazintu. Speju tik. Ok. labos zmones. Sunki diena buvo. Kaip ir vakaras. Redeemu, kaip cia kazkur sake, as ir nelauksiu. Prisivalgiau ju. Ziuresim kaip su Shopu. Paskutinis taikinys.

Man firefox autofilas puikiai veikia , tik kad salies neiraso del sliding bar ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va antrą mėnesį iš eilės 25$ nugriebiau, tai sakyčiau visai gerai ;D

Reikės bandyt shopo redemptione dalyvaut, nuspirkt ir į ameriką nusiųst stickerį, tai bent jau šansų yra kažką geresnio tada pasiimt, nes sakė shop redemption nei kiek nelagina ir kokias 2 min būna prizai :D

Tik paskiau, kad ką nors gero nuredeeminus, necancelintų ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Narkase, o tai tada jeigu leidzia dalyvaut redeem'e kai esi nusipirkes ka nors, tai tipo uzsisakant preke redeem'e eitu siust priza i lietuva?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Narkase, o tai tada jeigu leidzia dalyvaut redeem'e kai esi nusipirkes ka nors, tai tipo uzsisakant preke redeem'e eitu siust priza i lietuva?

NE.

P.S. Man tai gerai, dede gyvena Amerikoj, tai galiu jo adresa ir visa kita uzrasyt, as redeeminsiu, o gaus jis, tada man atsius i Lietuva :D Aisku jau tada geriau neuzsisakineti dideliu daiktu, nes neaisku ar ateis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmm.. as taip pat turiu giminiu amerikoj, tai dabar galvoju gal man taip pat siust viska pas juos, o poto jie persiustu atgal.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmm.. as taip pat turiu giminiu amerikoj, tai dabar galvoju gal man taip pat siust viska pas juos, o poto jie persiustu atgal.

Siaip taip daryti apsimoketu, nes siuntimas pigus yra, tik vienintele problema muitas, bet gi vistiek gimines gali pazymeti kaip GIFT ir moketi arba isvis nereikes, arba nedaug. Pats zadu taip daryti per si redemtion.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiksliai nežinau, praeitam shopo restoke buvo žmonės teip darė, tik nežinau ar suveikė, nes dar niekas negavo confirmation, jei pavyktų, tai gerai būtų. Negaila gi 2$ paaukot ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.