mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Nu turbut snd arba ryt bus 100 % reedem snd atsikelsiu patikrint 00 ir 01 val :D

jau raso apie redeem taisykles..speju bus snd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip. Realy galimybe, kad bus siandiena. As zinau, kad nieko nepavyks paimti, bet is smalsumo butu idomu pataikyti ant pacios pradzios. beje, dar ziurekite Video. uz juos dar dalina po 12PTZ. Tik per juos ziurekite nepraziopsokite Redeemo (jei aisku bus).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sekmes visiem laukiantiesiems ka nors pagriebti. Kadangi neesu surinkes 50PTZ, tai nera tolko laukt, visgi manau bus rytoj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien nespes ;) Pamatysit :P Rytoj laukit vakare :D

O del tu video tai nu nafik siandien vien strigo ir strigo, tik kad man iki galo prasisukdavo ir gale uzstikdavo, tai dvigubas gruzas, bet jau kaip ir baigineju ziuret ;) Netoli 16k PTZ kaip ir yra .. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu kagi ateju i pradzia buvo 300 , 250 euru snai 50 , snai 25 ir vis paspaudi numeta i pirma puslapi ir verk ka nori.. o buvo zali.. 25 tipo pakrove bet stebuklas tik usa eina pasirinkt.. neina state pasirinkt..

Redagavo Nourishing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet jie stoval visiški debilai.. Man tą patį rašo, nors surinkau virš 2000k ptz.. debilizmas vnž...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu kagi ateju i pradzia buvo 300 , 200 euru snai 50 , snai 25 ir vis paspaudi numeta i pirma puslapi ir verk ka nori.. o buvo zali..

Ne nu p..., kas per nesamone, iškart spaudžiu ir nieko nepajungia "problem loading page" nu g***** tas lockerz negaliu, niekad nepaimsim, čia mum kažkokie apribojimai uždeti.................

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet jie stoval visiški debilai.. Man tą patį rašo, nors surinkau virš 2000k ptz.. debilizmas vnž...

2. Only members who have earned at least 50 PTZ on Lockerz between June 1st and June 26th at 11:59 p.m. EDT will be eligible to enter PTZ Place.

va kodėl :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinau kada reikėjo surinkti ir aš tikrai surinkau virš tų 50 jau birželio pradžioje..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.