mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki esu siektiek naujokas Lockerz.com taigi esu Z-list member, ir turiu 1000 PTZ... Taigi kada cia bus tas redemption, noreciau ka nors pagriebti :whistling: Taigi gal galite issamiau paaisikinti :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  Mindinis parašė:

Sveiki esu siektiek naujokas Lockerz.com taigi esu Z-list member, ir turiu 1000 PTZ... Taigi kada cia bus tas redemption, noreciau ka nors pagriebti :whistling: Taigi gal galite issamiau paaisikinti :P

Skaityti daugiau  

Pabusiu geras ir pasakysiu , kad nezinau kada bus redeemas :P Niekas nezino.. :P O susitaikyk kad nelabai ka bepagriebsi :P Geriau jau ziurek video kol dar 3x PTZ ir kaupk taskus , kad juos shop'e veliau panaudotum :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Shotgun parašė:

Pabusiu geras ir pasakysiu , kad nezinau kada bus redeemas :P Niekas nezino.. :P O susitaikyk kad nelabai ka bepagriebsi :whistling: Geriau jau ziurek video kol dar 3x PTZ ir kaupk taskus , kad juos shop'e veliau panaudotum :P

Skaityti daugiau  

Nu zinok kazkaip vistiek tik 12 tasku tegaunu uz video :/ ... bet rimtai kaip gauti tuos 3xPTZ? :P

Redagavo Mindinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Mindinis parašė:

Tai paskui jie didinsis ar kaip ? As suprantu kad 3xptz tai tris kart daugiau gauni :whistling: bet db tegaunu tik 12 uz video, 4 uz login ir pan :P

Skaityti daugiau  

Normaliai uz video turetum gaut 4 ptz, taigi tu gauni 3x.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Mindinis parašė:

Bet dabar shope vyksta ar kaip ? :whistling: o tas reedem ispardavimas kai gali griebti ?

Skaityti daugiau  
b*** gal gali savo gaidiškų klausimų čia nerašinėt. Nes tu jau zjbl kad nesugebi nueit i Lockerz ir pasiskaityt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  powke33 parašė:

b*** gal gali savo gaidiškų klausimų čia nerašinėt. Nes tu jau zjbl kad nesugebi nueit i Lockerz ir pasiskaityt.

Skaityti daugiau  

pizda koks protinguolis atsirado! gal atsiras zmoniu ir atsakys :P tam ir yra diskusijos, nepatinka tai ko rasai b*

Beja esu Z-List member taigi ar viltis kad atsius maike ? :whistling:

Sorry kad vel rasau :/ bet gavau kad maikes siuntimas failed... Kaip tiksliai uzpildyti gal zinot kad atsiustu ? ;)

Redagavo Mindinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  audriuxs parašė:

zinom ;P

Skaityti daugiau  

tai gal pasidalinsi ziniom? ;) as galvoju kad tikrai mano account settings gerai padaryti bet vistiek gmail'e raso kad sending is failed :whistling: o marskineliu noreciau:) paziureti kaip siuncia,kada atsiuncia ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal tu nueik ir pasiskaityk, nes viskas parašyta, kad ir profilyje keliais žodžiais. Į restock'ą vilčių gali beveik nedėt, nes turi campint prie pc kelias valandas ir, jei tau labai pasiseka, gali ką nors nugriebt. Dar kai tu naujokas, tai duočiau 115%, kad bent jau per šį restock'ą tau nepasiseks. Be to, kaip tapai zlisteriu?? Garantas, kad pričytinai ten velnias žino kiek, todėl ir siuntimas failed.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Incognito parašė:

Tai gal tu nueik ir pasiskaityk, nes viskas parašyta, kad ir profilyje keliais žodžiais. Į restock'ą vilčių gali beveik nedėt, nes turi campint prie pc kelias valandas ir, jei tau labai pasiseka, gali ką nors nugriebt. Dar kai tu naujokas, tai duočiau 115%, kad bent jau per šį restock'ą tau nepasiseks. Be to, kaip tapai zlisteriu?? Garantas, kad pričytinai ten velnias žino kiek, todėl ir siuntimas failed.

Skaityti daugiau  

Ne tikrai jokiu hack ir pan :) tiesiog pakvieciau 20 draugu ir viskas jie prieme uzsiregino ir viskas :) Z-list turiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.