mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

ziopsojau tuos video wisa diena, dar striginejo, ne is pirmo karto taskus dawe , na bet seip taip ~200 video perziurejau :) Laukiam greiciau siuntimo i Europa, kad ir i UK ir bandysim pratestuot shop'a :)

Pritariu. Tie video varginantis dalykas. Kas man is tu video patikdavo tai Filmu premjeros. Visa kita... Beje, kantrus zmogus esi, kad uzsigriebi visai dienai. Nors as neziuriu ju, bet jau po valandos nebegalejau daugiau iziureti. :( Ypac dar kai nesamoningas video su 20min ar 10min. Trukme. Apie juos patyliu. Bet nieko. Tikekimes bus verta si kankyne. :) Del Shopo pritariu. Man tiktu tavo minetas UK ir Norway. Speju ten tokiu dalyku kaip muitai nera?..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pritariu. Tie video varginantis dalykas. Kas man is tu video patikdavo tai Filmu premjeros. Visa kita... Beje, kantrus zmogus esi, kad uzsigriebi visai dienai. Nors as neziuriu ju, bet jau po valandos nebegalejau daugiau iziureti. :) Ypac dar kai nesamoningas video su 20min ar 10min. Trukme. Apie juos patyliu. Bet nieko. Tikekimes bus verta si kankyne. :( Del Shopo pritariu. Man tiktu tavo minetas UK ir Norway. Speju ten tokiu dalyku kaip muitai nera?..

Kai ziurejau NBA finalo 7 varzybas tai tiesiog palieki video sone ir sukasi jis, poto pakeiti ir vel taip.. beto pastebejau kad vakare ar nakti nebuna tokiu nesamoniu, kad is antro ar trecio karto tik video prasileidzia normaliai. Muitai vistiek turetu but, reiks pakalbet veliau su zinanciais zmonem is UK, tada ir cia papostinciau del muitu i UK, bet manau jie tikrai mazesni, nei cia , Lietuvoj, o jai dar yra kas atveza nemokamai ir uz siuntima nereik moket nu tai pasaka. Dabartiniu momentu man pvz atsieitu PS3 200$ , itampos keitiklis (ar koks ten biesas 220V-->110V) 50LT ir muitas. Tai galima sakyt ~650LT, kas palyginus Lietuvos kainom (~1000-1200LT) yra gan neblogai :) Vienas minusiukas - garantijos kaip ir nebus, bet PS3 netoks daiktas, kad kas 2 dienas gestu :) o uz likusia suma, kuria paklotum Lietuvoj uz PS3, gali isleisti ~10 neblogu PS3 exliuzyvu :)

Ne į temą

As asmeniskai PS3 pirkciau galima sakyt del: God of war 3, Uncharted, Resistance, Killzone, Yakuza daliu ir svarbiausiai - Gran Turismo 5 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai va jau visą savaitę tuos video žiūriu. Būni prie pc, skaitai kokias naujienas, uždedi filmuką žiūrėt, garsą išjungi ir svio, o po to tik captchą surašai. O dėl, kad neduodu taškų iš karto tai man, bent jau asmeniškai labai retai būna. Gaila, kad neturiu uk, ar kitur europoj pažinčių, tai nieko negalėčiau pasiimti iš shopo, bet iš uk kiek girdėjau muitų nebūna, arba labai nepatesbimi. Kathy savo twitery jau paskelbė 6 šalis į kurias siųs greitu metu, ir dar 5 šalis paskelbs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai va jau visą savaitę tuos video žiūriu. Būni prie pc, skaitai kokias naujienas, uždedi filmuką žiūrėt, garsą išjungi ir svio, o po to tik captchą surašai. O dėl, kad neduodu taškų iš karto tai man, bent jau asmeniškai labai retai būna. Gaila, kad neturiu uk, ar kitur europoj pažinčių, tai nieko negalėčiau pasiimti iš shopo, bet iš uk kiek girdėjau muitų nebūna, arba labai nepatesbimi. Kathy savo twitery jau paskelbė 6 šalis į kurias siųs greitu metu, ir dar 5 šalis paskelbs.

Is UK i LT muitu nera aisku del europos sajungos, bet is USA i UK turi but :( Gal zinai i kokias salis sius?

Beto teoriskai pagalvojus Lockerz yra Amazon parduotuviu atsaka, tai kodel jie pvz prekiu negali paskirstyt is Amazon.co.uk, .de ar .fr sandeliu? Taip gi muitu nebutu..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kai ziurejau NBA finalo 7 varzybas tai tiesiog palieki video sone ir sukasi jis, poto pakeiti ir vel taip.. beto pastebejau kad vakare ar nakti nebuna tokiu nesamoniu, kad is antro ar trecio karto tik video prasileidzia normaliai. Muitai vistiek turetu but, reiks pakalbet veliau su zinanciais zmonem is UK, tada ir cia papostinciau del muitu i UK, bet manau jie tikrai mazesni, nei cia , Lietuvoj, o jai dar yra kas atveza nemokamai ir uz siuntima nereik moket nu tai pasaka. Dabartiniu momentu man pvz atsieitu PS3 200$ , itampos keitiklis (ar koks ten biesas 220V-->110V) 50LT ir muitas. Tai galima sakyt ~650LT, kas palyginus Lietuvos kainom (~1000-1200LT) yra gan neblogai :) Vienas minusiukas - garantijos kaip ir nebus, bet PS3 netoks daiktas, kad kas 2 dienas gestu :) o uz likusia suma, kuria paklotum Lietuvoj uz PS3, gali isleisti ~10 neblogu PS3 exliuzyvu :(

Ne į temą

As asmeniskai PS3 pirkciau galima sakyt del: God of war 3, Uncharted, Resistance, Killzone, Yakuza daliu ir svarbiausiai - Gran Turismo 5 :)
PS3 dabar nauji skelbimuose 120 gb slimai nauji po 700 lt paradvinejami, tai nzn geriau dabar imk ir nelauk kol is lockerz galesi pirkt, nes 50 lt tai ka zn.
Redagavo audriusvaldo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Germany, Ireland and Italy , Australia, Canada and France ir dar 5 paskelbs :)

Ne į temą

O dėl ps3 žiūrėk, kad būtų tikrai patikimas pardavėjas, nes bus tas pats kas giedriui aka shock buvo kai už 700, atrodo, irgi ps3 norėjo pirkt iš skelbimų susitarė, pervedė bapkes, o ps3 negavo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Germany, Ireland and Italy , Australia, Canada and France ir dar 5 paskelbs :)

Ne į temą

O dėl ps3 žiūrėk, kad būtų tikrai patikimas pardavėjas, nes bus tas pats kas giedriui aka shock buvo kai už 700, atrodo, irgi ps3 norėjo pirkt iš skelbimų susitarė, pervedė bapkes, o ps3 negavo :)

Tikiuosi tarp tu 5 isvysiu ir UK :) Nors istikro Lietuva tarp Top 5 populiariausiu buvo, tai kodel gi ne tarp tu 5 Lietuva? Cia jausmas kazkoks kaip Eurovizijos transliacija ziurint :)

Ne į temą

Tokios kaip elektronikos is zmoniu pastu tikria nepirkau, neperku ir nepirksiu, nes visu pirma galima sakyt perki kate maise nezinodamas ar daiktas veikia, o jai neveiks vers pastui visa kalte, kad supurte ir sugadino ir liksi vistiek tusciom rankom. Todel geriausiai atsiimt is ranku, vietoj isbandyt. O pries perkant aisku pasidomet ir isigilint ka perki :)
Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha, aš ir apie tai pagalvojau, kad kai kažkada buvo nuotrauka, kad lietuva buvo tarp top vartotojų, bet manau mažai šansų dabar pamatyt lietuvą, nes tikriausiai tose šalyse jie rado reseilerių, ir iš ten atsiųstų :thumbsup4:

Ne į temą

Būtent, aš irgi teip niekada nepirkau ir tikrai nepirksiu, nebent iš tikrai patikimo žmogaus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Germany, Ireland and Italy , Australia, Canada and France ir dar 5 paskelbs :thumbsup4:

Ne į temą

O dėl ps3 žiūrėk, kad būtų tikrai patikimas pardavėjas, nes bus tas pats kas giedriui aka shock buvo kai už 700, atrodo, irgi ps3 norėjo pirkt iš skelbimų susitarė, pervedė bapkes, o ps3 negavo :D

Ne į temą

Taip. Tokiu budu pirkti yra didziausia gyvenimo kvailyste. :) niekad taip nepirkciau. Pervedu pinigus ir paskiau veja laukuose gaudyti. Na, aisku ziurint i kokia saskaita pinigai pervesti. Jei i LT, juk galima i policija kreiptis, kad rastu korteles savininka. Jei uzsienietiska, tada jau visai kas kita. Turejau praktikos perkant is svetimu. Mano dazniausi mainai vyksta paste. Kai norint preke atsiimti, turiu pirma sumoketi nurodyta siuntejo kaina (susitarta kaina). Nors ir is manes perkantis kompaktus yra pasitaike lengvabudziu zmoniu. Labai patiklus. Man perveda pinigus, tada as jiems siunciu. O juk yra daug nesaziningu pardaveju. Todel tokiem zmonem visada patariu i visus ziureti rimciau, o i klausima: ar as tikrai gausiu preke? Atsakau, kad jei ne, galima bus kreiptis i policija nustatant mano asmenybe. Svarbu, kad prie saskaitos parasytu Varda Pavarde. Nors Lietuviu salis mes zinoma kokia. Nebutu nuostabu, kad ir cia galima daug makles pridaryti. Tiesiog kolkas nesu susidures su Aferistais.
Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Taip. Tokiu budu pirkti yra didziausia gyvenimo kvailyste. :thumbsup4: niekad taip nepirkciau. Pervedu pinigus ir paskiau veja laukuose gaudyti. Na, aisku ziurint i kokia saskaita pinigai pervesti. Jei i LT, juk galima i policija kreiptis, kad rastu korteles savininka. Jei uzsienietiska, tada jau visai kas kita. Turejau praktikos perkant is svetimu. Mano dazniausi mainai vyksta paste. Kai norint preke atsiimti, turiu pirma sumoketi nurodyta siuntejo kaina (susitarta kaina). Nors ir is manes perkantis kompaktus yra pasitaike lengvabudziu zmoniu. Labai patiklus. Man perveda pinigus, tada as jiems siunciu. O juk yra daug nesaziningu pardaveju. Todel tokiem zmonem visada patariu i visus ziureti rimciau, o i klausima: ar as tikrai gausiu preke? Atsakau, kad jei ne, galima bus kreiptis i policija nustatant mano asmenybe. Svarbu, kad prie saskaitos parasytu Varda Pavarde. Nors Lietuviu salis mes zinoma kokia. Nebutu nuostabu, kad ir cia galima daug makles pridaryti. Tiesiog kolkas nesu susidures su Aferistais.

Ne į temą

O as buvau uzsokes ant aferisto su paypal keitimu, nu tai ka pareiskima parasiau i policija, bet pats surinkes ir pateikes visa info apie ta zmogu, nors prisistatinejo kitu vardu ir pavarde, bet taip isejo, kad pagavau. Nu ir ka, vien, kad atsiustu man patvirtinima, kad pradetas ikiteisminis tyrimas ir iskelta baudziamoji byla praejo 3men, o pagalvojus visai jai info nebuciau pateikes kas tada? Metus laukt laisko ypac zinant policijos sugebejimus dirbt su kompiuteriais ir suprast kompiuterinius terminus. Kad pinigus atgausi tokiose situacijose, tai didele tikimybe, jai gerai viska isdestysi, bet kada tai neaisku..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka bandysit paimti is lockerz per reedema?as tai gal ne ipod o macbook,bet abejoju ar paimsiu,bet reikia jugu bandyti :)

Ne į temą

Beje magnitai netyciai tau paspaudziau padekoti nesupratau kaip tai atsitiko :),per daug lenteliu uzsikroviau as :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kainos tai nerealios..nupigino nejuokais. viska botai isgraibys

Redagavo laumius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

O as buvau uzsokes ant aferisto su paypal keitimu, nu tai ka pareiskima parasiau i policija, bet pats surinkes ir pateikes visa info apie ta zmogu, nors prisistatinejo kitu vardu ir pavarde, bet taip isejo, kad pagavau. Nu ir ka, vien, kad atsiustu man patvirtinima, kad pradetas ikiteisminis tyrimas ir iskelta baudziamoji byla praejo 3men, o pagalvojus visai jai info nebuciau pateikes kas tada? Metus laukt laisko ypac zinant policijos sugebejimus dirbt su kompiuteriais ir suprast kompiuterinius terminus. Kad pinigus atgausi tokiose situacijose, tai didele tikimybe, jai gerai viska isdestysi, bet kada tai neaisku..
Tai tu paprasčiausiai pirk susitikes su pirkėju, o ne pervesk pinigus negaves prekės, gi rimta daikta perki, jei koks žaidimas tai išerkamuoji siunti, jei kokia konsole, galbūt telikas tai pirk iš to kur gali su juo susitikt ir apžiurėt, su kaikuriais Lietuviais tas "preorder" išankstynis užsakymas būna apgaulingas.
Redagavo audriusvaldo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tai tu paprasčiausiai pirk susitikes su pirkėju, o ne pervesk pinigus negaves prekės, gi rimta daikta perki, jei koks žaidimas tai išerkamuoji siunti, jei kokia konsole, galbūt telikas tai pirk iš to kur gali su juo susitikt ir apžiurėt, su kaikuriais Lietuviais tas "preorder" išankstynis užsakymas būna apgaulingas.

Ne į temą

Kiek auksciau buvo tai apkalbeta ir vos ne identiskai as parasiau ka ir tu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.