mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Em.. Sveiki. Buvau atitrukes nuo naujienu. Redemas vyks kokiu budu si karta? Vel kazka rinkti reikes ar bus galima dalyvauti tiesiog?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As irgi dbr nesuprantu ar cia reikia rinkt ptz ir td tik pateksi i reedem ar bet kas gales eit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is esmes tai skirtumo jokio kaip ir nera, vistiek chebra is uzsienio prasisuks pirmi ir mums nieko neliks :D taciau viltis lieka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi dbr nesuprantu ar cia reikia rinkt ptz ir td tik pateksi i reedem ar bet kas gales eit?

Viskas paprasta. Redeemai bus du. Vienas bendras, kitas zmonem pirkusiem ka nors is shop. Kadangi international naudotojai nieko pirkti negali, todel visi eis i bendra redeem. US members dalis eis i viena, bet didziausia dalis i bendra redeema. Tad bendram redeeme dalyvaus 80 - 90% lockerz vartotoju, o tai lietuviu sansus padaro laaaaabai mazus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tie video 2x man pradeda nervinti,nes jei specialiai tuos bairius daro ,kad keltu kainas

na matai, o man patinka..tik kelis video buvau ziurejas..sendie nuo ryto istisai eina :D o brangs ar nea, man neidomu..man tik ausiniu reikia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvo redeemas toks skurdokas, jokiu konsoliu, jokiu konsoliu zaidimu.. kazkakip nusivyliau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As facebooke besededamas mafia wars zaisdamas uzmaciau ~20min po, tai tik i fresh out'us paziurejau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko sau.. Net negalvojau, kad Redeema tokia diena padarys. WoW.. Kazkaip pradedu nusivilti tais Lockersais kaip manau ir daugelis cia neberasanciu. Eini i ta durna saita, renki taskus ir nieko negauni. Kas per ... Laukiu bent kada maike gausiu. Pasikabinsiu ant lubu ir zinosiu, kad ne veltui Lockerzam pinigus tempiau uz vaikstinejima i ju puslapi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia isvis su LOCKERZ variantas tik toks, kad is SHOP'o pasiimti kazka galima..zinoma tik tada kai sius ir i Lietuva :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai siūs į visa pasauli, ne vien i amerika, tada ir prekiu kažin ar taip dažnai išliks kaip dabar us nariam. Europiečiam turbut dar užkels kainas x2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai siūs į visa pasauli, ne vien i amerika, tada ir prekiu kažin ar taip dažnai išliks kaip dabar us nariam. Europiečiam turbut dar užkels kainas x2.

tai jei uzkels kainas, tai bl3t mesiu sita nesamone. tik laikas veltui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.