mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Svajones sukasi aplink ps3.. Tasku kaip ir pakankamai turiu, bet svojones lieka svajonem :P Gerai butu bent koki ps3 zaidima nugriebt is naujesniu, didesnis sansas ji cia Lietuvoj parduot butu :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Svajones sukasi aplink ps3.. Tasku kaip ir pakankamai turiu, bet svojones lieka svajonem :P Gerai butu bent koki ps3 zaidima nugriebt is naujesniu, didesnis sansas ji cia Lietuvoj parduot butu :P

PS3 zaidimai geras variantas, ir kaina turi gera ir siaip parduoti lengviau :P Galetu padaryti du atskirus International ir USA kaip buvo kazkada, tai bent butu galima ka paimti, preita karta iPAD 5minutes kokais laikesi :P tasku jau jam utiru pakankamai :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS3 zaidimai geras variantas, ir kaina turi gera ir siaip parduoti lengviau :wacko: Galetu padaryti du atskirus International ir USA kaip buvo kazkada, tai bent butu galima ka paimti, preita karta iPAD 5minutes kokais laikesi :blink: tasku jau jam utiru pakankamai ;)

Tu gal turejai omeny 5 sekundes? Redagavo kame

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

deja ne :wacko: ta kart tikrai jis ilgai laikes :blink: vien del to kad europieciai pabugo dideliu muitu ;) imac uz 14000 pointu taip per ta valanda niekas ir nepaeme, vien del muito ir tuo metu mazai kas turejo daugiau nei 3000 tasku ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

deja ne :wacko: ta kart tikrai jis ilgai laikes :blink: vien del to kad europieciai pabugo dideliu muitu ;) imac uz 14000 pointu taip per ta valanda niekas ir nepaeme, vien del muito ir tuo metu mazai kas turejo daugiau nei 3000 tasku ;)

Man atrodo, kad tu sneki visai apie kita restocka, per praeita viskas geresnio dingo per 5 sek paliko tik kazkokia tase ir desktopo bg.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo, kad tu sneki visai apie kita restocka, per praeita viskas geresnio dingo per 5 sek paliko tik kazkokia tase ir desktopo bg.

Taip taip, sorry, tikrai ne apie paskutini :wacko: nes ten isvis nieko nebuvo :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad tik i praeita idejo ipada :wacko: O jo kaip ir kitu didesniu prizu is elektronikos per 5-10s neliko :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu supranti, kad vel pradedi ta tema is naujo su sawo postu? Ateini po dvieju dienu ir vel uzvedi diskusija. Paskaityk kiekviena posta ir bent rasdamas "PTZ" jis bus i Lockerz tema.

Ne į temą

Shot, tu siaip maziau sakokis. :wacko: pats budamas ir vaizduodamas protinga, leidiesi i tokias kalbas ir paskiau dar man dristi kazka aiskinti. As pasakiau normaliai, kad uztenka nereikalingu postu. Ir jei toks zinantis, senai reikejo OFF deti, o nerasineti ir dar man aiskinti, kad as turiu ieskotis PTZ uzrasu, ir kuriu jusu brukalu tema is naujo. Tad nusileisk ant zemes truputi. :blink: P.S. Nereikia kalbeti apie dienas po kuriu as cia parasau ar pasirodau. Tiesiog i nereiksmingus pokalbius nelendu. O kai tas brukalas pasiekia jau antra lapa, tada reikia pasakyti protingus zodzius, kurie tau turbut negresia. Patikek. Jei reikia forumo postu skaiciaus, sukurk tema apie kuria galesi kalbeti ir taip kurineti nereikalingus postus. Aciu uz demesi.

Na, as kaip buvau taip ir likau istikimas Xbox konsolei. Gal kada ir netycia pavyks ja pagriebti. Nors nelabai tikisi. Nors gal gal.. Manau didesnes galimybes mums kai Inter vyksta, o USA sau.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Shot, tu siaip maziau sakokis. ;) pats budamas ir vaizduodamas protinga, leidiesi i tokias kalbas ir paskiau dar man dristi kazka aiskinti. As pasakiau normaliai, kad uztenka nereikalingu postu. Ir jei toks zinantis, senai reikejo OFF deti, o nerasineti ir dar man aiskinti, kad as turiu ieskotis PTZ uzrasu, ir kuriu jusu brukalu tema is naujo. Tad nusileisk ant zemes truputi. :wacko: P.S. Nereikia kalbeti apie dienas po kuriu as cia parasau ar pasirodau. Tiesiog i nereiksmingus pokalbius nelendu. O kai tas brukalas pasiekia jau antra lapa, tada reikia pasakyti protingus zodzius, kurie tau turbut negresia. Patikek. Jei reikia forumo postu skaiciaus, sukurk tema apie kuria galesi kalbeti ir taip kurineti nereikalingus postus. Aciu uz demesi.

Na, as kaip buvau taip ir likau istikimas Xbox konsolei. Gal kada ir netycia pavyks ja pagriebti. Nors nelabai tikisi. Nors gal gal.. Manau didesnes galimybes mums kai Inter vyksta, o USA sau.

Ne į temą

Visu pirma "ivairus pokalbiai" temose postai nesiskaiciuoja jai nepastebejai. Visu antra jai zmogus trioxlinasi ir p*sa prota visiem, tai tegul visi ir isitikina, kad melagis ir susidaro nuomone apie ji, ypac kai pateikiu konkrecius faktus ir rasau argumentuotai. Tada zinos koks tas zmogus ir ar verta su juo prasideti. Vaidindamas taikdari cia sloves neigysi, ypac tesindamas melagi :blink: Man istikro visiskai nussispjaut kai sapalioja cia nesamones ir giriasi ko neturi, bet kai jau sh apdrabsto ir mano darza, tai durniaus vietoj likt nesiruosiu. Atrodau pasikeles? Tai zinok geriau but tokiu, nei visisku slunkiu neturinciu zodzio ir nesugebancio saves apgint, kai esi tikrai teisus. Jai matai kad "brukalas" , tai didzioji dauguma zinuciu buna atsakyta ir matosi kokia zinute komentuoja, praleidi jai taves nedomina ir vsio. Svieziausios naujienos http://www.lockerz.com/myLocker . Cia tema Lockerz visai numirus, nes daugeliui jau tikejimas dingos, kad kazka sugebes dar pasiimti, nes jau isplito botai. Beto visiskai tu man neidomus, tad nedekok uz demesi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Visu pirma "ivairus pokalbiai" temose postai nesiskaiciuoja jai nepastebejai. Visu antra jai zmogus trioxlinasi ir p*sa prota visiem, tai tegul visi ir isitikina, kad melagis ir susidaro nuomone apie ji, ypac kai pateikiu konkrecius faktus ir rasau argumentuotai. Tada zinos koks tas zmogus ir ar verta su juo prasideti. Vaidindamas taikdari cia sloves neigysi, ypac tesindamas melagi ;) Man istikro visiskai nussispjaut kai sapalioja cia nesamones ir giriasi ko neturi, bet kai jau sh apdrabsto ir mano darza, tai durniaus vietoj likt nesiruosiu. Atrodau pasikeles? Tai zinok geriau but tokiu, nei visisku slunkiu neturinciu zodzio ir nesugebancio saves apgint, kai esi tikrai teisus. Jai matai kad "brukalas" , tai didzioji dauguma zinuciu buna atsakyta ir matosi kokia zinute komentuoja, praleidi jai taves nedomina ir vsio. Svieziausios naujienos http://www.lockerz.com/myLocker . Cia tema Lockerz visai numirus, nes daugeliui jau tikejimas dingos, kad kazka sugebes dar pasiimti, nes jau isplito botai. Beto visiskai tu man neidomus, tad nedekok uz demesi :blink:

Ne į temą

Visu pirma, apie kazkokia ginyba ir antginyba geriau nesiklaidink. Nes cia tik tavo fantazija. Antras dalykas, pasakyti zmogui, kad jis trioxala ir apsaukti visam pasauliui, uztenka ir vieno posto, o ne botiskai tuos postus kurti. Galiausiai, taisyklese aiskiai parasyta, kad tokiems dalykams yra naudojami OFFt. Jei pasiskaitytum taisykles, manau suzinotum daug naujo. Tad patariu pasiskaityti pries man kazka atrasant. :blink: numirusi ar ne, tai nei tavo nei mano problema manau. Bet tai nepasiteisinimas kurti ir rasyti postus, kurie viesai matomi ir tersia sia tema. O tai jau ne man tau pasakoti, nes ir pats esi protingas. Kai susipazinsi, suzinosi apie ka kalbu. Tiek ziniu apie sia istorija. Daugiau kaip ir neturiu ka parasyti. Jei reikia atsakymu rasyk PM. Nes toliau cia rasinetis su tavim nera prasmes. O jei reikia dar postu, kurk. Kol kazkas atkreips i tai demesi. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Visu pirma, apie kazkokia ginyba ir antginyba geriau nesiklaidink. Nes cia tik tavo fantazija. Antras dalykas, pasakyti zmogui, kad jis trioxala ir apsaukti visam pasauliui, uztenka ir vieno posto, o ne botiskai tuos postus kurti. Galiausiai, taisyklese aiskiai parasyta, kad tokiems dalykams yra naudojami OFFt. Jei pasiskaitytum taisykles, manau suzinotum daug naujo. Tad patariu pasiskaityti pries man kazka atrasant. ;) numirusi ar ne, tai nei tavo nei mano problema manau. Bet tai nepasiteisinimas kurti ir rasyti postus, kurie viesai matomi ir tersia sia tema. O tai jau ne man tau pasakoti, nes ir pats esi protingas. Kai susipazinsi, suzinosi apie ka kalbu. Tiek ziniu apie sia istorija. Daugiau kaip ir neturiu ka parasyti. Jei reikia atsakymu rasyk PM. Nes toliau cia rasinetis su tavim nera prasmes. O jei reikia dar postu, kurk. Kol kazkas atkreips i tai demesi. :blink:

Ne į temą

Paskutinis reply, nes jau nusibodo. Kodel ginyba? O todel, kad jis vienodai nedejo tavo norimu offtagu + dar visiem melavo, bet kalciausias lieku as. Kodel tada ant manes ce visas siskas metai, gal laikas ir tam veikejui paknist prota ar tik netycia koks draugelis tavo? Tai cia arba nusistatymas pries mane arba jo ginyba, daugiau niekas. Paskutiniai 2 postai buvo irodymas visiskai, kad jis melagis, o praeituose tik atsakymai i jo durnus klausimus. Beto dar karta tau pasakysiu jai nepastebejai, kad uz cia parasytas zinutes post'u skaicius nekyla :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Paskutinis reply, nes jau nusibodo. Kodel ginyba? O todel, kad jis vienodai nedejo tavo norimu offtagu + dar visiem melavo, bet kalciausias lieku as. Kodel tada ant manes ce visas siskas metai, gal laikas ir tam veikejui paknist prota ar tik netycia koks draugelis tavo? Tai cia arba nusistatymas pries mane arba jo ginyba, daugiau niekas. Paskutiniai 2 postai buvo irodymas visiskai, kad jis melagis, o praeituose tik atsakymai i jo durnus klausimus. Beto dar karta tau pasakysiu jai nepastebejai, kad uz cia parasytas zinutes post'u skaicius nekyla :blink:

Ne į temą

Na, matau bandai save auka padaryti kazkokia. As aiskiai parasiau, jeigu neskaitei, kad uztenka Brukalus kurti (daugiskaita), o ne uztenka Brukalus kurti Shot (vienaskaita). Truputeli skirk siuos dalykus ir mano "palaikyma" vienos ir kitos puses. Man giliai ... ant jusu kivirco, todel kad nei jis nei tu man Svat ar Brat, tik tiek, kad abu be proto kuret postus ir OFFt tikiuosi galios kitiems, kurie sugalvos aiskintis temoje savo santikius. Kitas dalykas, kazkodel vyksta dabar su tavim pokalbis nes tu man dar kazkokias pretenzijas sugebejai parodyti, KAD AS KAZKA GAIVINU IR PANASIAI, kai tas anas jau seniausiai apsiramino PRIPAZines, KAD TRIOXLINO.. Pasakyta kas turejo buti ir pasitrauksiu is sios temos nes rimtai jau darosi suxx. P.S. Pirsi man draugus, o idomu ar jis ne is tavo draugu? Kad delioja padekas tau.
Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na, matau bandai save auka padaryti kazkokia. As aiskiai parasiau, jeigu neskaitei, kad uztenka Brukalus kurti (daugiskaita), o ne uztenka Brukalus kurti Shot (vienaskaita). Truputeli skirk siuos dalykus ir mano "palaikyma" vienos ir kitos puses. Man giliai ... ant jusu kivirco, todel kad nei jis nei tu man Svat ar Brat, tik tiek, kad abu be proto kuret postus ir OFFt tikiuosi galios kitiems, kurie sugalvos aiskintis temoje savo santikius. Kitas dalykas, kazkodel vyksta dabar su tavim pokalbis nes tu man dar kazkokias pretenzijas sugebejai parodyti, KAD AS KAZKA GAIVINU IR PANASIAI, kai tas anas jau seniausiai apsiramino PRIPAZines, KAD TRIOXLINO.. Pasakyta kas turejo buti ir pasitrauksiu is sios temos nes rimtai jau darosi suxx. P.S. Pirsi man draugus, o idomu ar jis ne is tavo draugu? Kad delioja padekas tau.

Ne į temą

Jau buvo jam toks klausimas uzduotas, kodel deda padekas nors tas postas ji duxina? jo ats buvo : neturiu ka veikt tai ir delioju, tad sita veikeja nuo manes gali atkratyt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Emet kas nors ka nors is SHOP? Nes bandau imt ir raso , kad reikia pasirinkti state, nu jei leistu irasyciau LT, bet kad leidzia tik rinktis , o rinktis galima tik tarp amerikos valstiju.... Susiduret kas?

Sufailinau :rolleyes: tik db pamaciau kad parasyta , jog Shop is only for US members :)

Redagavo blufas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.