mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

vat butent.shotgun jeigu neturi ka pasakyti be saipymosi,tai geriau patilek.zinok visai nepasakyciau kad tau 18m jau greiciau koki 14.ir pirma paziurek kada mano gimtadienis ir tada man cia komentarus diskutuok

As ir turejau omeni paciam issimt. O ne su tevais. O as nepasakyciau, kad tau 17, nes krykstauji cia kaip vaikas.. Oi nusipirksiu ta, o i nusipirksiu ana, oi muitas man nekainuos. Visu pirma parodyk savo realiuosius PTZ, o ne pirsciok cia.

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As ir turejau omeni paciam issimt. O ne su tevais. O as nepasakyciau, kad tau 17, nes krykstauji cia kaip vaikas.. Oi nusipirksiu ta, o i nusipirksiu ana, oi muitas man nekainuos. Visu pirma parodyk savo realiuosius PTZ, o ne pirsciok cia.

gerai,gal ir nesielgiu su savo dziugavimais kai 17m.negi cia blogai kad stengiuos pasidziaugt,bet nors nesisaipau is kitu vien del tokiu smulkmenu kad pasakiau kad 7k ptz turiu ir neimu iskart i nervus.vien is tavo posto galiu pasakyt kad jau ten uzsiparines sedi,nes teisybe pasakiau kad elgiesi kaip 14m.jauciu 18 ten pasirase kad kietesnis atrodytum ir viskas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai,gal ir nesielgiu su savo dziugavimais kai 17m.negi cia blogai kad stengiuos pasidziaugt,bet nors nesisaipau is kitu vien del tokiu smulkmenu kad pasakiau kad 7k ptz turiu ir neimu iskart i nervus.vien is tavo posto galiu pasakyt kad jau ten uzsiparines sedi,nes teisybe pasakiau kad elgiesi kaip 14m.jauciu 18 ten pasirase kad kietesnis atrodytum ir viskas :)

Tokie kaip tu maziausiai rupi, bet kai jau uzknisa visiskui fleimu, tai jau nervai nelaiko. Nori isitikint, kad 18? Prasom atvaziuok i Kauna, galesi netik i pasa paziuret :)

Irodyt, kad trioxla padarysim maza apskaiciavima :D

Nuo rugsejo iki dabar max kiek buvo galima surinkt tasku uz dailies ir log in (bunant nuo pirmos dienos z-listeriu) yra 2000

Uz visus video kuriuos galima buvo perziuret (per 2x dienas) - 2760 (nes usa tikrai neperziurejai)

draugai: pirmi 20 - 40ptz, ~50 kitu 200.

Sventiniu dienu 2x ptz + grazinimai ir pradinis zaidimukas ~450ptz.

Sudejus viska IDEALIAUSIOM salygom gauname ~5500ptz.

Taigi net nepasiekiame tavuju 6.2k (pries tai patvirtintai , kad turi 7k, dabar jai maziau )

Beto paziurekime i posta balandzio 8d:

krc man irgi nerode tu video tai vakar susitvarkiau pagal gida kur cia kazkas dave.kazkur 5 video buvo pas mane perziureti,nes nerode man ju.tai per vakar ir siandien visus perziurejau,tai daba virs 3000k PTZ turiu ;)

Kaip per 1men neblogai 3.2k tasku a? ;)

Taigi isvada: MELAGIS

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokie kaip tu maziausiai rupi, bet kai jau uzknisa visiskui fleimu, tai jau nervai nelaiko. Nori isitikint, kad 18? Prasom atvaziuok i Kauna, galesi netik i pasa paziuret :)

Irodyt, kad trioxla padarysim maza apskaiciavima :)

Nuo rugsejo iki dabar max kiek buvo galima surinkt tasku uz dailies ir log in (bunant nuo pirmos dienos z-listeriu) yra 2000

Uz visus video kuriuos galima buvo perziuret (per 2x dienas) - 2760 (nes usa tikrai neperziurejai)

Taigi net nepasiekiame tavuju 6.2k (pries tai patvirtintai , kad turi 7k, dabar jai maziau )

Kaip per 1men neblogai 3.2k tasku a? :D

nu gerai prisipazystu kad melavau kad 7k turiu ;) .istikruju 4256 ;).bet as sakiau vien del to kad tu ten kazka suspangai kad kaina iki 250$ nusimust man 7k PTZ reik.jeigu netiki pasiziurek keliais puslapiais atgal ir istikinsi.ir nueik i lockerz ir shope pasirink xboxa(nes ps3 tiek pat kainuoja,tik jo nebera) ir paziurek kiek iki 250$ nusimust PTZ reik.tiksliai neatsimenu,bet apie 3600 buvo.nenorejau tada pyktis su tavim todel ir parasiau kad turiu 7k.bet matosi esi eilinis 14m vaikas,todel atkreipk ir i savo postus kai rasai o ne tik mano,noredamas pabrezt savo teisybe

Redagavo Degiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu gerai prisipazystu kad melavau kad 7k turiu :D .istikruju 4256 :).bet as sakiau vien del to kad tu ten kazka suspangai kad kaina iki 250$ nusimust man 7k PTZ reik.jeigu netiki pasiziurek keliais puslapiais atgal ir istikinsi.ir nueik i lockerz ir shope pasirink xboxa(nes ps3 tiek pat kainuoja,tik jo nebera) ir paziurek kiek iki 250$ nusimust PTZ reik.tiksliai neatsimenu,bet apie 3600 buvo.nenorejau tada pyktis su tavim todel ir parasiau kad turiu 7k.bet matosi esi eilinis 14m vaikas,todel atkreipk ir i savo postus kai rasai o tik mano,noredamas pabrezt savo teisybe

Užsičiaupk vieną kartą, neturi ko protingo pasakęs ir nemelavęs, tai nešnekėk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu gerai prisipazystu kad melavau kad 7k turiu ;) .istikruju 4256 :).bet as sakiau vien del to kad tu ten kazka suspangai kad kaina iki 250$ nusimust man 7k PTZ reik.jeigu netiki pasiziurek keliais puslapiais atgal ir istikinsi.ir nueik i lockerz ir shope pasirink xboxa(nes ps3 tiek pat kainuoja,tik jo nebera) ir paziurek kiek iki 250$ nusimust PTZ reik.tiksliai neatsimenu,bet apie 3600 buvo.nenorejau tada pyktis su tavim todel ir parasiau kad turiu 7k.bet matosi esi eilinis 14m vaikas,todel atkreipk ir i savo postus kai rasai o ne tik mano,noredamas pabrezt savo teisybe

Ir dabar pats prisipazinai, kad esi trioxla, tai su tavim kokia dabar kalba gali but? Duodu durniui kelia ir pirmyn prasau :) Duok man kad ir 5, man viskai neidomu :)

Turi 7k tasku? :) ~250LT muitas (jai ne daugiau) , 500 lieka (~200$) kas lygu 7k tasku :D Manau perskaiciuok is naujo ;)

Paskutinis taskas ir baigesi zaidimas. Rezultatas: Degiz Totaly debil.

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir dabar pats prisipazinai, kad esi trioxla, tai su tavim kokia dabar kalba gali but? Duodu durniui kelia ir pirmyn prasau ;) Duok man kad ir 5, man viskai neidomu :)

as nors drasos turiu prisipazint.o tu net nesugebi pripazint kad pats klydai pirmoj vietoj.nenoredamas pyktis su tawim ir parasiau kad 7k turiu,nes zinau kaip butum regaves.tokiu dabar kietu vaidini kad teisybe irodei.oi oi ziurek dar detektyvu tapsi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nors drasos turiu prisipazint.o tu net nesugebi pripazint kad pats klydai pirmoj vietoj.nenoredamas pyktis su tawim ir parasiau kad 7k turiu,nes zinau kaip butum regaves.tokiu dabar kietu vaidini kad teisybe irodei.oi oi ziurek dar detektyvu tapsi :)

Uzsikisk. Drasos.. P*so prota kelias dienas, didvyris atsirado. Pusk i kiema saules paziuret.

IGNORED

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzsikisk. Drasos.. P*so prota kelias dienas, didvyris atsirado. Pusk i kiema saules paziuret.

IGNORED

Pusk i kiema saules paziuret zudantis sitas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Irodyt, kad trioxla padarysim maza apskaiciavima :)

Kaip per 1men neblogai 3.2k tasku a? :D

Ne į temą

Shotgun, grazus skaiciavimai ;) . Kiek is matematikos turi? ;)
Redagavo usblaidas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

[/off]

[off]Shotgun, grazus skaiciavimai :) . Kiek is matematikos turi? :)

9 :)

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip graziai ir kulturingai sakant, gal uztenka apie ta pati mesla tiek postu kurti? Nesuprantu ar cia laisvo zodzio propogavimas vyksta be OFF topu ar kaip yra? vietoj to, kad zmogus pasiskaitytu kas jam butina, jei zmogus neseka Lockerzu naujienas, tai dabar reikia skaityti visas jusu makalynes. Jei norite kalbetis apie amziu, ora ar kviesti i pasimatyma, tam yra Skaipai, Nr. Galiausiai PM. Kam cia viesai sneketi apie kiaura puoda kai yra tam privatus pokalbiai ar OFFt uzdejimai?..

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip graziai ir kulturingai sakant, gal uztenka apie ta pati mesla tiek postu kurti? Nesuprantu ar cia laisvo zodzio propogavimas vyksta be OFF topu ar kaip yra? vietoj to, kad zmogus pasiskaitytu kas jam butina, jei zmogus neseka Lockerzu naujienas, tai dabar reikia skaityti visas jusu makalynes. Jei norite kalbetis apie amziu, ora ar kviesti i pasimatyma, tam yra Skaipai, Nr. Galiausiai PM. Kam cia viesai sneketi apie kiaura puoda kai yra tam privatus pokalbiai ar OFFt uzdejimai?..

pritariu.blogai cia gavos su postais mums su shotgun.net visi 2 puslapiai apie musu nesutarimus prirasyti.galetu impaler musu postus istrint,nes teisingai sakai zmogus atejas ne apie lockerz prisiskaito,o apie musu pykcius ir kitas nesamones

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu supranti, kad vel pradedi ta tema is naujo su sawo postu? Ateini po dvieju dienu ir vel uzvedi diskusija. Paskaityk kiekviena posta ir bent rasdamas "PTZ" jis bus i Lockerz tema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka svajojat paimti per si redemption? :P neklausiu ka zadat, nes vistiek nepaimsit :P as svajojiu apie ipad :P

Kazkaip jau truputi darosi nebeidomu tam lockerz, amerikonai gali imti viska ir daug ir kada nori, o mum numeta ausiniu papuosimu ir dekstop nuotrauku :P anksciau bent kazka galedavai pasimt, o dabar tik nervus gadiniesi kai nieko nepaimi, ir kazkodel itariu kad mes is shopo artimiausia vasara turbut nieko negalesim pasimt

SHOP and redemption are two different things--SHOP is an e-commerce site like Amazon.com or Ebay, and the prices are really comparable...except that on Lockerz you can use your PTZ 24/7 to get discounts of 1-100%...and you earn PTZ for SHOP-ing. PTZ Place is a fun monthly marketing event where thousands of members get the chance to use their PTZ to redeem prizes. With the launch of SHOP, PTZ Place is evolving. That's all I can tell you right now--stay tuned:-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.