mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Man dabar idomu, kaip su tuo 24/7 redeemu bus. Juk tam shope yra beveik analogiskos prekes, kaip ir per redeem, tai kokio velnio kazkas kaups 36k ptz, kai uz 3k gali ps3 pasiimt is redeem... Manau, kad tie redeemai ir liks tokie, kokie yra dabar...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man dabar idomu, kaip su tuo 24/7 redeemu bus. Juk tam shope yra beveik analogiskos prekes, kaip ir per redeem, tai kokio velnio kazkas kaups 36k ptz, kai uz 3k gali ps3 pasiimt is redeem... Manau, kad tie redeemai ir liks tokie, kokie yra dabar...

Nu tai 24/7 - ir ejo kalba apie shopa o ne apie redeem'a :rolleyes: Redeemai ir bus karta imesi ar du ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai 24/7 - ir ejo kalba apie shopa o ne apie redeem'a ;) Redeemai ir bus karta imesi ar du :rolleyes:

ei kokia nesamone.pvz as nusiperku ps3 su nuolaida tarkim uz 250$ tai man dar ir uz atvezima reiks moket ;) tai cia vos ne tas pats gaunas kaip pirkti lietuvoj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ei kokia nesamone.pvz as nusiperku ps3 su nuolaida tarkim uz 250$ tai man dar ir uz atvezima reiks moket ;) tai cia vos ne tas pats gaunas kaip pirkti lietuvoj

O ko tu tikiesi? :rolleyes: Muitus dar gausi susimoket :) Todel pirkimas su nuolaida mum tikrai nenaudiingas, beto dabar dar nesiuncia uz USA ribu ;) Veliau prades :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai dabar ydomu. Ar pasiliks tie redeem'ai? Ir jei pasiliks, tai su kuriom tuom kainom ( parduotuves ar su senosiom)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai dabar ydomu. Ar pasiliks tie redeem'ai? Ir jei pasiliks, tai su kuriom tuom kainom ( parduotuves ar su senosiom)

Aisku su senosiom ir aisku liks, nes skiltis niekur nedingo :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O rimtais. Kokia programavimo kalba kuria tuos botus? Galeciau pameginti, nes jau apie metus mokausi programavimo :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsidariau shop ir žiūriu parašyta tik Z-List'eriam, o man dar 6-ių trūksta iki z-list'o ... Nusivyliau lockerz'ais :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas turit gera neta ir noretumet pazaist su proxy? :rolleyes: Reikia draugu pakviest net 16.. Galeciau atsilygint taskais, ar dar kuom nors..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskaiciavau jeigu savo taskus paklociau tai man ps3 su atvezimu kazkur uz 750lt iseitu.tai visai normaliai sakyciau kai parduotuvei uz 1000-1200 lt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskaiciavau jeigu savo taskus paklociau tai man ps3 su atvezimu kazkur uz 750lt iseitu.tai visai normaliai sakyciau kai parduotuvei uz 1000-1200 lt :)

Turi 7k tasku? :) ~250LT muitas (jai ne daugiau) , 500 lieka (~200$) kas lygu 7k tasku :) Manau perskaiciuok is naujo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.