mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

krc man irgi nerode tu video tai vakar susitvarkiau pagal gida kur cia kazkas dave.kazkur 5 video buvo pas mane perziureti,nes nerode man ju.tai per vakar ir siandien visus perziurejau,tai daba virs 3000k PTZ turiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

krc man irgi nerode tu video tai vakar susitvarkiau pagal gida kur cia kazkas dave.kazkur 5 video buvo pas mane perziureti,nes nerode man ju.tai per vakar ir siandien visus perziurejau,tai daba virs 3000k PTZ turiu :)

Jeigu turetum virs 3000k pointu, tai turetum 3000000PTZ. Jei nezinai ka rasai-nerasyk. Pats turiu 1050PTZ ir man pilnai uztenka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Gan senokai besidomėjau lockerz.com naujienomis ir dabar pasimečiau kas čia per visokie taškų rinkimai (kas laimes tas gaus redeem), kas ten su "play" video žiūrėjimais negerai ir t.t. Tai prašyčiau, kad man kas paaiškintumėte šiuos dalykus.:cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Gan senokai besidomėjau lockerz.com naujienomis ir dabar pasimečiau kas čia per visokie taškų rinkimai (kas laimes tas gaus redeem), kas ten su "play" video žiūrėjimais negerai ir t.t. Tai prašyčiau, kad man kas paaiškintumėte šiuos dalykus.:dribble:

Siaip butu lengviau jei visa ta prirasyta brukala perskaitytum ir pats susirastum info. :clap2: bet zinau, kad tai bus varginantis dalykas tad.. Zodziu yra taip, kad Lockerz idejo nauja sekcija, kurioje yra video. Juos periziurejus gauni PTZ. Priklausomai kokiame statuse esi. Jei esi surinkes 20 pakviestu zmoniu, uz video gausi 8PTZ. Jei nera 20, tada 4PTZ. Ir toks "dziauksmas" vyks iki.. 13d. Lygtais?.. Zodziu.. Tai kaip matai, cia visi ir dziugauja. O apie nerodancius video.. Tiesiog yra ideti video apie triusius ir lygtais kiniski multikai kurios ne visiems rodo. Tad cia kalba eina apie juos. Apie protokolu keitinejimus gal klausinek Shootguno.. :P

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Menkas ten paaiskinimas :rolleyes: Xp naudoja protocol 4 , tad liste yra tik vienas pasirinkimas, o Vista ir W7 turi potocol 6 ir 4, tad renkiesi tiesiog 4 versija :P Beto ta laimes akcija su 2x taskais tesis tik iki balandzio 9 :P o iki 13d reikia surinkt 200 tasku, kad galetum dalyvaut exclusive redeem :P Beje per snd 500 tasku papildziau savo saskaitele :P

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Menkas ten paaiskinimas :P Xp naudoja protocol 4 , tad liste yra tik vienas pasirinkimas, o Vista ir W7 turi potocol 6 ir 4, tad renkiesi tiesiog 4 versija :P Beto ta laimes akcija su 2x taskais tesis tik iki balandzio 9 :P o iki 13d reikia surinkt 200 tasku, kad galetum dalyvaut exclusive redeem :P Beje per snd 500 tasku papildziau savo saskaitele :P

Papildei kokiu neteisetu budu ar iprastiniu? :P beje, gal cia tik man, bet siandien radaug Galybe Video: Original Lockerz sektoriuje. Kazkaip kad jie yra nesirode pagrindineme lange. Reikejo ilysti i sia vieta ir 2 puslapyje pamatyti. Zodziu.. Kazkaip galvoju, kad LT ne daug ka paims nes dalyvaus redeeme vel visa gauja is USA. :rolleyes: Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Menkas ten paaiskinimas :rolleyes: Xp naudoja protocol 4 , tad liste yra tik vienas pasirinkimas, o Vista ir W7 turi potocol 6 ir 4, tad renkiesi tiesiog 4 versija :P Beto ta laimes akcija su 2x taskais tesis tik iki balandzio 9 :P o iki 13d reikia surinkt 200 tasku, kad galetum dalyvaut exclusive redeem :P Beje per snd 500 tasku papildziau savo saskaitele :P

Tai čia ir vėl kaip ir su šansais buvo reikės mokėti už įėjimą į redeem'ą ? Ir ką tu turėjai omenyje sakydamas "Beto ta laimes akcija su 2x taskais tesis tik iki balandzio 9 :P" ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia ir vėl kaip ir su šansais buvo reikės mokėti už įėjimą į redeem'ą ? Ir ką tu turėjai omenyje sakydamas "Beto ta laimes akcija su 2x taskais tesis tik iki balandzio 9 :P" ?

Ne nereikes manau , nes atrodo minejo, kad bus surprize date :rolleyes: Beto idejo naujiena kurioje skelbiama , kad uz video ziurejima ir draugu pakvietima 2x taskai bus iki sekmadienio, tad pasitaisau :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Norejau pasklausti vieno dalyko. Tiksliau konsultacijos. Maciau Lockeri pridejo video. Tai taip ir kilo mintis, ar pasilikti ir juos neperziureti ar nesitiketi, kad uz video perziura dar kada bus pakeltas PTZ skaicius? Nes dabar galvoju ar tuos video panaikins ar nenaikins? Tiksliau kalbu apie tuos video kur Dailio klausimus aptarineja.
Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mhm man ir idomu pasidare, dabar tipo kazkokiu naujienu bus, tai palauksiu, gal dar duble pointz bus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.