mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Laimei, kad iki siol tik viena video buvau ziurejes :thumbup: Tai laisvai susirinksiu, nes reikia ~100 video perziuret, is kuriu ~25 jau paziureti :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki jau seniai ir rašiau čia :thumbup:

Toks klausimėlis dėl tų 200 taškų.

Ar pagal šitą gidą : http://lockerz.lt/2010/03/27/ka-daryti-kad...-lockerz-video/

eina žiūrėti tuos visus video nuo triušių? Nes man nei vienas kurie buvo įdėti nuo triušių neberodo... Nes jeigu tada veikia, pakeitus šituos DNS ir rodytų visus video tai surinkčiau daug daugiau negu 200 ptz :thumbsup4:

Ir beje jeigu pakeisiu tą DNS mano Routeriui viskas bus tvarkoje? Netas ir Wi-fi veiks kaip veikę?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki jau seniai ir rašiau čia :thumbsup4:

Toks klausimėlis dėl tų 200 taškų.

Ar pagal šitą gidą : http://lockerz.lt/2010/03/27/ka-daryti-kad...-lockerz-video/

eina žiūrėti tuos visus video nuo triušių? Nes man nei vienas kurie buvo įdėti nuo triušių neberodo... Nes jeigu tada veikia, pakeitus šituos DNS ir rodytų visus video tai surinkčiau daug daugiau negu 200 ptz :thumbup:

Ir beje jeigu pakeisiu tą DNS mano Routeriui viskas bus tvarkoje? Netas ir Wi-fi veiks kaip veikę?

As pasikeites DNS bet man tie triusiu video vistiek neveikia. Nezinau, gal tau veiks. O del interneto tai turetu buti viskas ok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne DNS keisk, o bandyk per proxy eit... DNS pakeitus galesi visus video ziuret, su triusiais tik USA , tad naudok USA proxy ir checkink i valias :thumbsup4:

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne DNS keisk, o bandyk per proxy eit... DNS pakeitus galesi visus video ziuret, su triusiais tik USA , tad naudok USA proxy ir checkink i valias :thumbsup4:

Gal kokį proxy rekomenduotum? Nes kiek bandžiau tai nekrauna išvis video ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas nors issisprende sia problema ant win7?

Jai del video, kad riodytu tiesiog naudoji Protocol 4 vietoj protocol 6 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip idomu kaip cia yra su tais video.. Ar nebus apkaltinti zmones kurie apgaules budu juos perziurejo? Beje, uztenka tik proxy? Nr. Nereikia keistis i amerikoniska?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

FAQ parasyta, kad ides "plenty of videos", tad bus matyt kaip cia istikro, gal nereiks proxio traukt :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar double pointz ir idejo visus savo dailies kurie labai trumpi tai ne Z-listam 2x2=4 z-listam 4x2=8 daug sansu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vargstat per visokius proxy kad tik taškų gautute, nors kaip redeem būna niekas nespėja nieko paimti....

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.