mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

ne nu uzkniso mane tie lockerzai :) .negana to kad neleidzia filmukus apie triusius perziuret,tai dabar is vis nei vieno filmuko nekrauna.tik juoda langa rodo ir viskas.parasykit kam dar tas pats plzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as net neziuriu tu klipu nes man tu ptz nereikia :) turiu dahuje su biskiu ir jau gaves esu maike+ 25$ :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as net neziuriu tu klipu nes man tu ptz nereikia :) turiu dahuje su biskiu ir jau gaves esu maike+ 25$ :DD

plzz gal gali nors nueit ir paziuret ar rodo kad zinociau kad ne man vienam cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai pamatysi kainas x4, suprasi , kiek tu "daug" tasku turi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jeigu taip uzkels kainas tai viskas neberinksiu tu lockerz neapsimoka 1000 ptz WII :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vat, kad per 4-5 redemus nieko nelaimejas... :) Kol dar nesigilinau i visa sita lockerza, tai nlb supratau kaip ten redemint, kaip autofilerius naudot ir panasiai. Buvau paemes per Z-lister ipod touch 32gb, bet jiem reikejo tada nusiust savo ta informacija i ju emaila, as paemiau viska nukopinau ir nusiunciau, o reikejo ten forward padaryt, tai tipo jie man: tu blogai atsiuntei savo info, neatitinka reikalavimu, viso gero...Per paskutini restocka per 10 sekundziu nesugebejau paimt ipod touch 8gb, nors buvau per 1 sekunde nuo jo :), o seip ant dienu turetu termosas ateit :).

Visgi, kaip "pradininkas" labai mažai paėmiai.

Pats iš Lockerz jau gavęs - 75$, ir z-list maikę.

O dar turėjau gaut DSi, ir LEGO 2GB USB, bet negavau kažkodėl.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai pamatysi kainas x4, suprasi , kiek tu "daug" tasku turi :)

na gal jo :) bet man atrodo gan neblogai turiu 1330 ptz ir dar esu gaves 25 $ ir maike :) tai nesiriuosiu is ten eiti greitu laiku nes tuos ptz kol surinkau bbd :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, kainu uzkelimas tik i Nauda. Labiau i Nauda Europai. Nes jeigu logiskai pagalvoji, kol vieni kaups tuos taskus, kiti ims. Kai kiti paeme jau kaups is naujo, tie kurie turi jau gales imti. Taip bus lyg dvi puses. Manau tada padaugetu sansu. P.S. Keistas dalykas, kad visokius botus leidzia naudoti, o roboform ne. Atrodo cia butu kazkas iskirtinio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

P.S. Keistas dalykas, kad visokius botus leidzia naudoti, o roboform ne. Atrodo cia butu kazkas iskirtinio.

Netaip supratai botu kaip tik neleidzia nauduoti, tik autofillus ir roboform leidzia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Netaip supratai botu kaip tik neleidzia nauduoti, tik autofillus ir roboform leidzia.

Ne į temą

Taip. Ne taip nuskaiciau. Dabar kai pasakei ir perskaiciau dar karta supratau. Visada buvo sunku Anglu kalba suprasti. :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

išviso nei vieno neduoda žiūrėt, kas čia pasdarė įdomu ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.