mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

But remember — if you're not on the winning team, you won't have access to the redemption!

Gal kas zino kas laimi ?

ir beto tarkim jei europa laimes tai bus musu laiku ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paskutini kart buvo teigta kad pirmauja International team, o ne USA.. Bet mano manymu tai lockerz kaip nores, taip ir padarys.. Jei ir padarys europai, tai vel bus keleta prizu is electronics ir 25$ paypal.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip niekas nebande padaryti toki dalyka kaip Pasijungti per proxy programa, kad IP butu amerikoniskas ir paziureti tuos video? Siaip bandziau pakeisti sali, bet sunkiai radau Amerikoniska numeri, kad galima butu pakeisti Sali. Niekas tokiu dalyku nebande? Ir ar tai nebutu kaip koks sukciavimas jei pasiteisintu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gvau 23 su centais dolerius iš Lockerz. PayPal'as kažkodėl numinusavo 1 žalią su centais. Visgi geriau nei nieko.

Iš viso 75$ jau iš Lockerz :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va afigenai, kelia 4x kaina per si redeam, tasku uz tuos 20 video nifiga neleidzia gaut, vnz ipustas ragas. Is mano 1400 tasku dabar galeciau pasiimt daikta werta 350ptz, kas reiskia , kad sansai minimalus , o kad ir pavykus pasiimt kazka, tai butu kazkox levas daiktas.. Net superstas paypal 25$ kainuos 1200ptz...

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parašyta, kad taškai padides 4 kartus, tai mūsų turimi taškai irgi tures padidet tai pat ir prekių.

Kokia logika kelt tada? Seip aisku, jei tavo teorija pasitesintu butu labai gerai, taciau mano supratimu, tai nelogiska. Tikekimes tada, kad bent ne visu dalyku kainas pakels, nes siuo metu 25 dol kainuoja tiek pat ptz kaip ir apple ipod touch.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parašyta, kad taškai padides 4 kartus, tai mūsų turimi taškai irgi tures padidet tai pat ir prekių.

Nu ir nusisnekejai.. Kam kelt kainas ir musu taskus? butu gi tas pac, kas ir nieko dabar nedaryt.. O kas domisi ir yra uzsiregistrave bent pora menesiu, zino kad zadejo kaians 4x pakelt. Tad tavo taskai nepadides, o teks tau padalint savo dbr turimus taskus is 4 ir realiai pamatyi uz kiek ptz galesi nusipirkti preke :)

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu bet jei 25$ kainuos 1200 ptz tai ka as zn... :) Td ju nieks nebeims tu $ ir stengsis taupyt ant prizu, kuriu nespes paimt per zmones kurie naudoja botus :)

Redagavo Samadielka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, visi :) Oj...Kai pagalvoji, pradininkas lietuvoj lockerz buvau (tikriausiai :)), nes po playmanijoje sukurtos mano temos, Lietuvoj labai populiaret pradejo. :) Gera prisimint playmanija :)

Daug kas dalyvausit redeeme, kai pakels 4x kainas? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, visi :) Oj...Kai pagalvoji, pradininkas lietuvoj lockerz buvau (tikriausiai :)), nes po playmanijoje sukurtos mano temos, Lietuvoj labai populiaret pradejo. :) Gera prisimint playmanija :)

Daug kas dalyvausit redeeme, kai pakels 4x kainas? :)

Aš nedalyvausiu tikriausiai + nežinom ar International laimės.

O kaip pradininkas (tikriausiai, kaip pats sakei), kiek PTZ turi, ką esi laimėjęs?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man jau nepatinka tas lockerz, taupai taškus ... niekur jų nepanaudoji, turi laukti ir skaičiuoti sekundes, kad tai padarytum. Kodėl nepadarė taip, kad žmogus, kuris bent 3 mėnesius lankosi kasdien, turėtų galimybę pasimti vieną daiktą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man jau nepatinka tas lockerz, taupai taškus ... niekur jų nepanaudoji, turi laukti ir skaičiuoti sekundes, kad tai padarytum. Kodėl nepadarė taip, kad žmogus, kuris bent 3 mėnesius lankosi kasdien, turėtų galimybę pasimti vieną daiktą.

Ne į temą

Pritariu. Ten istiesu truksta labai tvarkos. Galetu ten daugiau progu padaryti uzsienieciams, nes ten vien tik amerikonai beveik viska gauna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nedalyvausiu tikriausiai + nežinom ar International laimės.

O kaip pradininkas (tikriausiai, kaip pats sakei), kiek PTZ turi, ką esi laimėjęs?

Tai vat, kad per 4-5 redemus nieko nelaimejas... :) Kol dar nesigilinau i visa sita lockerza, tai nlb supratau kaip ten redemint, kaip autofilerius naudot ir panasiai. Buvau paemes per Z-lister ipod touch 32gb, bet jiem reikejo tada nusiust savo ta informacija i ju emaila, as paemiau viska nukopinau ir nusiunciau, o reikejo ten forward padaryt, tai tipo jie man: tu blogai atsiuntei savo info, neatitinka reikalavimu, viso gero...Per paskutini restocka per 10 sekundziu nesugebejau paimt ipod touch 8gb, nors buvau per 1 sekunde nuo jo :), o seip ant dienu turetu termosas ateit :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.