mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Aš būčiau 75$, bet irgi dėl numerio ir dar kol šalį radau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai cia tereikia tik ieeti i ta PTZ Place redemption ir kai dar yra preke tai raso fresh out, tada sapudziant an jo, ir kas td buna?

Dw paaiskinkint, nebukit.... ;) nes ka as zinau, man viska gerai rodes krauna, tik keliu tasku dar truksta man iki kad galeciau nors game koki paciupt...dbr esu is canados, gal del to man gerai viska uzkrauna ir pan...

bln a jus vapsie atause visi esat, negi niekas negali paiskint zmogiskai? sunku suspaudyt kelias knopkes, dbr cia puse postringaujat, verkslenat ir ta pati per tapati rasinejat, come on, please...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b***** būčiau žaidimą pagriebęs ale prisikabino dėl telefono numerio...

P.S kas čia per pieva rašau "blem*a" o čia tipo kaip keiksmažodį iškraipo...

Irgi taikiausi i zaidima ;)bet, deja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bln a jus vapsie atause visi esat, negi niekas negali paiskint zmogiskai? sunku suspaudyt kelias knopkes, dbr cia puse postringaujat, verkslenat ir ta pati per tapati rasinejat, come on, please...

Ka tu čia svaigsti. Jau pavelavau geras 15min., atsilikėli.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ko tu čia putojiesi ir dar kitus mažvaikiais vadini nors pats toks esi... lame... nejaugi ant tiek proto daug reikia kad žinotum kaip ką ten daryti reikia....

P.S Tai viskas šio mėnesio restock jau baigėsi? ;)

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, jėga.. Tie lochai su botais pavaro ir lieka nenubausti, o mes, sąžiningai sėdėdami ir laukdami, nieko negauname.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš jiem laiška parašiau kad meginant užšsisakyt 25$ error mete jai neduos man 25$ kris negivy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blt galėtų iš botininkų atimt prizus ir normalų restoką padaryt, nes blt tokia nesamonė, kad negaliu ;)

Iš pat pradžių parefreshinau, td už kokių gal 5 sec, pyst atsdarė ,greit prisjungiau ir į electronics inėjau ( 3 sec max), o ten krč tik pora geimų...

Po to sugalvojau 25 dolcus paimt išmetė out of stock, pasdarė mėlyni, po to dar kartą inėjau žiūriu leidžia sakytis ir išmetė tą erorą, gaidžiai n* jie ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai cia tereikia tik ieeti i ta PTZ Place redemption ir kai dar yra preke tai raso fresh out, tada sapudziant an jo, ir kas td buna?

Dw paaiskinkint, nebukit.... ;) nes ka as zinau, man viska gerai rodes krauna, tik keliu tasku dar truksta man iki kad galeciau nors game koki paciupt...dbr esu is canados, gal del to man gerai viska uzkrauna ir pan...

Kai viska si padarai, reikia pildyti anketa. Savo adresa, numeri, varda - pavarde ir visa kita. Jei busi greitas ir laiko negaisi tai turetum paimti uzsisakyta preke. /// O ka jus ten klydote del tu numeriu? Pamirsote 00 irasyti ar kaip? Juk numeri galima Copy padaryti, o paskiau tik uzteks CTRL + V ir viskas..? Beje, as pamaciau info updeita praejus 4min. Po jo pasklebimo. Tai ilindus dar buvo apie 20sec. 500$ cekis, 25 kaip visada. Paskiau kur yra stuff ar kokia ten sekcija, buvo paprastu dalyku kaip termosai ar uzrasu knygutes. Tik aisku viena yra Matyti, o kiti tai pasiimti. Eiline nesekme ir sis Redemas. P.S. Pritariu pilnai Narkasei. Jau kiti tikrai naudojo visokius freshus ir panasiai. Paprasciausiai naudojant zmogiskus isteklius neimanoma taip isgraibyti visko. Na, bet yra kaip yra.. Tai zodziu maza suvestine darant, niekam kazko rimtesnio nepavyko paimti? Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ko tu čia putojiesi ir dar kitus mažvaikiais vadini nors pats toks esi... lame... nejaugi ant tiek proto daug reikia kad žinotum kaip ką ten daryti reikia....

nu tai vadinas tikrai tu mazvaikis, nes dar mokykleles nebaiges nes skaityt nemoki dar, nieko as mazvaikiu nepavadinau, ir nereikia iskart putot kad paklausiau ka nors... bln bjaurus tipas zmoniu kuriem sunku padet nors tai nieko nei kainuoja, nei labai jau sunku...aisku tada cia su jum, gaila, konkurencija, ir tas lietuviskas zadnumas kitam...nekalbu apie tuos kurie padeda jei tik gali ir zino, o ne puola burnot ;) ;)

Redagavo rEVIL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vai b**m... juokini tu mane ;) Prie ko čia tas lietuviškas žmonių mąstymas ir tarpusavių konkurencija. Jugi niekas arba 1 koks tik ir paėmė kažką.... Man nesunku padėti, bet kaip reikia aiškinti kur ką daryti kad redeemintai tai ką žinau... tingi pats pavaikščioti ir pasigilinti kas ir kaip? Nenorėkim visko ant lėkštutės padėta, nes niekad taip nebuvo ir nebus. ;)

Ne nu jau užkniso šitas atseit keiksmažodžių pakeitimas žvaigždutėmis... nei aš rašau tą "tikrą" keiksmažodį nei ką. Su galvoja visokio velnio pridėti...

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai ko tada taip sunku padet, nafig pult burnot iskart? nu del lietuviu budo tai yra viskas aisku, tokie mes tie lietuviai...tai vat ir klausiu cia,nes juk cia visi ir pliekia ta lockerz...kam tada sita tema sukurta? nu krc, atsirado zmoniu kurie ir padeda ne vien inkscia iskart pajudintas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bile... ;) Eini http://www.lockerz.com/ prisijungi prie savo acc, toliau matai viršui žaliam fone tokia kaip ir baltą "Ž" raidę užėjus ant jos bus parašyta "Redeem" spaudi ant jos ir išmeta langą ko nori. "Brands We Love", "Electronics" ir "Lockerz Exclusives". Pasirenki ant kuriu užeiti, išsirenki daiktą kurio nori ir ar tau užtenka surinktų taškų jam. Jeigu išsirenki daiktą ir turi tiek taškų kiek prašo spaudi ant jo ir matai "Redeem" tada liepia suvesti savo: Vardą, Pavardę, adresą. Aišku čia viskas vyksta kaip būna paskelbtas Restock nes kaip dabar matome viskas "Fresh out" vietoj šito užrašo pakeista "More soon". Kadangi prekių neturi į jas ir neina įeiti. Restock vyksta kas mėnesį kiekvieno mėnesio gale kaip kad šiandien buvo lyg 00:30 min restock. Tikiuosi dabar jau padėjau...

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va kaip nesunku, o man ir aciu nesunku pasakyt, aciu ir sekmes gaudant prizus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.