mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

LOCKERZ We apologize for any confusion that our address update caused--it was intended for US/Canadian addresses. If you are in a country other than the U.S. or Canada, please use the typical format for your country. EVERYONE should use standard English letters (no symbols). Thanks!

57 seconds ago

Nereik adreso keist. Cia tik amerikonams ir kanadieciams reik.

Redagavo kame

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu jei galit tada dar ir mane jei galit pridekit skype: simonas67

P.S. bukit zmones parasykit kaip ten reikia tiksliai ta adresa suvesti i lockerzus, nes as ten gryba supjausiu ir ateis mano uzsakytas daiktas kokiam Petrui Petraiciui. Dekingas is anksto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jei galit tada dar ir mane jei galit pridekit skype: simonas67

P.S. bukit zmones parasykit kaip ten reikia tiksliai ta adresa suvesti i lockerzus, nes as ten gryba supjausiu ir ateis mano uzsakytas daiktas kokiam Petrui Petraiciui. Dekingas is anksto

Atverk akis lockerz main web'e parasyta ir dar as parasiau kaip uzpildyt. :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir vel dvi nuomones kurios viena kitai priestarauja. Tai dabar konkreciai, Ar miesto ar salies trumpini reikia rasyti?

Ne į temą

As manau, kad reiktu rasyti LTU? Juk LT tik Lietuvoje, o kaip uzsieni LTU? Gal kas gaves is uzsienio laisku? Manau ten turetu buti parasyta, nes cia kur buvo pries tai rasyta, kad gavo vienas priza, ant jo dezes buvo parasyta: LTU.
Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gi LT rasyt reikia. Visa laika visi taip rase, ir registravimosi formose ta reik yrasyt. Jai jie nori tegul raso ta miesto trumpinima, man jau visiskai nusispjaut, nes kalbi nrml ir argumentuotai, o niekam neydomu, tad bereikalo daugiau ir neausinsiu burnos..

Atverk akis lockerz main web'e parasyta ir dar as parasiau kaip uzpildyt. :P

netinka gi tas budas kur lockerz rase, poto jie pasitaise kad ten USA & Canada users (dar ten kelias salis rase), visom kitom salim rasyti taip kaip pas mus rasoma, tai pwz bus:

Ramuneliu 15-4

(miestui, pastoo kodui ir staet'ui yra atskiri langeliai todel cia nereikia rasyti nk daugiau :P , numeris rasomas 00370..)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.