mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas žiūrėjot šiandien tą Dailies filmuką? Ar ten iš tikrųjų jie sako "Hello Lithuania"? Ar man pasigirdo? Čia turbūt pagal IP susekė ir padarė daug filmukų. :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o tebegalioja ta neamone,kad per viena restock negalima paimt dvieju dideliu prizu?

Išvis bus galima belenkokį TIK VIENĄ PRIZĄ pasiimti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip. Man ir atrodo, kad ten musu sali paminejo. Tik nelabai jau drasiai. Taip lenktai. :rolleyes: beje, del muito ir pakvietimu nenaudojimo viskas aisku. Gal kas galetu pateikti pvz., kaip savo anketa reiktu uzpildyti normaliai? Buciau dekingas. Arba man linka i PM su forma gal kur internete yra..

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne ten tikrai ne lithuania sake. Nebent tas kur dailie rase buvo lietuvis. Manau ten to nickas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man kazkaip atrodo kad ten pagal ip jie padare kiekvienai saliai pasisveikinima, nzn.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau paklausti nenoriu ieskoti gal jau buvo toks klausimas. Pvz jeigu as uz reediminu koki pvz psp ir man atsiuncia ir as nenoriu moketi muitos mokescio tai nereiks moketi sius ta preke is kur parsiunte ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau paklausti nenoriu ieskoti gal jau buvo toks klausimas. Pvz jeigu as uz reediminu koki pvz psp ir man atsiuncia ir as nenoriu moketi muitos mokescio tai nereiks moketi sius ta preke is kur parsiunte ?

Taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien parsinesiau is pasto. Maikes kokybe prastoka, bet kaip uz tokia kaina tai...

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien parsinesiau is pasto. Maikes kokybe prastoka, bet kaip uz tokia kaina tai...

100% medvilnė beveik, tai jam prastoka :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei kas nors suzinos kada bus reedimas perspekit <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.