mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Visi jus jau cia prizus gavot?nes as irgi gavau laiska kad man flasha issiunte bet dar jokios zinios i pasto dezute negavau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o jei man atsiuncia daikta is lockerzs ir saskaita kurios as nemokesiu nes man labiau apsimoka nusipirkt as galiu ji atsisakyt ? nereikes nieko moket ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va nuskaite pas mane ptz uz ausines per naujametini restock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kada dar restock bus ? :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi kas gavot prizus kaip pas jus gatve yra uzrasyta?pvz(vytauto 4-9) ar(vytauto g. 4-9)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi kas gavot prizus kaip pas jus gatve yra uzrasyta?pvz(vytauto 4-9) ar(vytauto g. 4-9)

adres 1 parasyk vytauto 4-9 o adress 2 rasyk vytauto street 4 house 9 (anglsikai butas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

adres 1 parasyk vytauto 4-9 o adress 2 rasyk vytauto street 4 house 9 (anglsikai butas)

Ne į temą

flat :D

as rasiau taip:

kalinausko 6-3

(adresas iŠgalvotas :D)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galit pasakyt kokio dydzio bus muito mokesciai? Pvz kiek reiktu moketi uz macbook, ar dar koki kita brangesni priza.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galit pasakyt kokio dydzio bus muito mokesciai? Pvz kiek reiktu moketi uz macbook, ar dar koki kita brangesni priza.

26% nuo kainos man rodos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blufai, flight atejo laikrodis, jis bande issiaiskint kodel teks moket muita. Apacioj pakopinu ta ka jis rase cia puslapiu atgal.

Kadangi prisiskambint nepavyko jiems, tai ju atstovei laiska parasiau. Stai atsakymas:

1. Dovana pagal LT istatymus traktuojama siunta iki 75lt vertes. Arba yra kitos salygos, taciau siuo atveju ju pritaikyti irgi neimanoma. Jeigu galetume butume taip ir padare.

2. Mokesciai skaiciuojami tik nuo vertes, jokiais budais NE nuo svorio. Kiekviena siunta turi invoisa, t.y. saskaita kuria israso siuntejas. Muitas siuo atveju netaikomas, tik PVM ir uz muitines tarpininkavimo paslaugas.

3. Invoisa mes matom savo sistemoj diena pries siuntiniui ateinant. Kad ji matyti man nereikia atplesineti siuntos. Is amerikos neateina nei viena siunta be invoiso.

Jeigu kiltu klausimu, bet kada prasom susisiekti.

Redagavo Sarasnoos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.