mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

p*** ir aš pražiopsojau o taip laukiau. krc su naujaku visus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Su naijais visus irgi

Kur miegot vyrai REIKE SVEST!! DAR KARTA SVEST jau baigiam 2 viskio butelkas dar liko Marskovskaja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jum visiem uz dailie po 8 PTZ dave?nes as tai gavau.manau cia tas budas kad taskus greiciau rinksim :D

Redagavo Degiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Draugas parase kad restock bet to momentu nebuvau namie grizes restock vyko galiu pasakyt kas nebuvo tas nieko neprarado nes nieko neleido gero pasiimti. Daiktu buvo bet kai ant ju paspaudi redem atgal ismeta i main page taigi lockerz is scam :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje, numinusavo jau taskus tiems kurie ka nors paeme? nes pas mane nieko nenuminusiuota, ir dar emailo negavau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje, numinusavo jau taskus tiems kurie ka nors paeme? nes pas mane nieko nenuminusiuota, ir dar emailo negavau..

Ir man taspats

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Draugas parase kad restock bet to momentu nebuvau namie grizes restock vyko galiu pasakyt kas nebuvo tas nieko neprarado nes nieko neleido gero pasiimti. Daiktu buvo bet kai ant ju paspaudi redem atgal ismeta i main page taigi lockerz is scam :D

Ne į temą

Durneli tu. Tu bent zinai, ka reiskia apscaminti? Ka jie is taves paeme? Tu jiems ne cento nedavai, tai ko cia rekauji, kad jie scam? Jei neturi ka pasakyti, tu geriau patylek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir seip sitas restockas buvo pats geriausias bent nelagino gerai viska uzkrove. O ant tu prekiu kuriu buvo parasyta redeem o paspaudzius ismesdavo i ta pagrindini puslapi buvo tik bugas is tikro tos prekes buvo fresh out. Bet aisku ne visos :D

Redagavo powke33

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai ko noret, atejai pavelaves. As pataikiau refreshint psl ant pacios pradzios tai visko buvo isskyrus xbox, ps3, wii ir psp ta uz 200ptz. Kadangi ps3 nebuvo, tai paimiau laikrodi. Kas lauke kantriai - tas ir pasieme. Tik esme, kad kol kas neiptz nuskaiciuotu, nei emailo nesimato...

Ir seip sitas restockas buvo pats geriausias bent nelagino gerai viska uzkrove. O ant tu prekiu kuriu buvo parasyta redeem o paspaudzius ismesdavo i ta pagrindini puslapi buvo tik bugas is tikro tos prekes buvo fresh out. Bet aisku ne visos :D

Jo istikro nerealiai sklandus restockas. Bent as prisijungiau, nuejau ir pasiemiau per 2min. Praeita karta wii uzsakyt uztruko kokias 40min. Redagavo flight

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dar nuo praeito Z-listerių restocko neatima ptz ( 250) . :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BIG SHIT!

Turi būt antra banga, nes man jie nuo praeito z-listerių restock'o neišsiuntė DSi ir net 50$ nedavė, o čia jau kitas restock... Tegul jie pirma susitvarko su praeitu restocku, o čia jau naujas...

O as gal praziopsojau ta restoka, bet ir dabar rodo, kad "coming soon"...

Nu, nejaugi viską išpirko...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

p*** prota cia jie... as ant tel buvau prisijunges rode kad jau atnaujino prizus,o ant pc ta pati coming soon. jauciu ne is visu saliu ip leido,kad jiem maziau islaidos kainuotu,nes per opera mini ( ant tel) duoda vokieciu ar koki ten ip, o ant pc is lt neileido... o ant tel nepavyko paimt nes ten paleva naudotis juo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.