mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

p*** ir aš pražiopsojau o taip laukiau. krc su naujaku visus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Su naijais visus irgi

Kur miegot vyrai REIKE SVEST!! DAR KARTA SVEST jau baigiam 2 viskio butelkas dar liko Marskovskaja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jum visiem uz dailie po 8 PTZ dave?nes as tai gavau.manau cia tas budas kad taskus greiciau rinksim :D

Redagavo Degiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Draugas parase kad restock bet to momentu nebuvau namie grizes restock vyko galiu pasakyt kas nebuvo tas nieko neprarado nes nieko neleido gero pasiimti. Daiktu buvo bet kai ant ju paspaudi redem atgal ismeta i main page taigi lockerz is scam :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje, numinusavo jau taskus tiems kurie ka nors paeme? nes pas mane nieko nenuminusiuota, ir dar emailo negavau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  reDzyss parašė:

Draugas parase kad restock bet to momentu nebuvau namie grizes restock vyko galiu pasakyt kas nebuvo tas nieko neprarado nes nieko neleido gero pasiimti. Daiktu buvo bet kai ant ju paspaudi redem atgal ismeta i main page taigi lockerz is scam :D

Skaityti daugiau  
Ne į temą Durneli tu. Tu bent zinai, ka reiskia apscaminti? Ka jie is taves paeme? Tu jiems ne cento nedavai, tai ko cia rekauji, kad jie scam? Jei neturi ka pasakyti, tu geriau patylek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir seip sitas restockas buvo pats geriausias bent nelagino gerai viska uzkrove. O ant tu prekiu kuriu buvo parasyta redeem o paspaudzius ismesdavo i ta pagrindini puslapi buvo tik bugas is tikro tos prekes buvo fresh out. Bet aisku ne visos :D

Redagavo powke33

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  reDzyss parašė:

Skaityti daugiau  
Nu tai ko noret, atejai pavelaves. As pataikiau refreshint psl ant pacios pradzios tai visko buvo isskyrus xbox, ps3, wii ir psp ta uz 200ptz. Kadangi ps3 nebuvo, tai paimiau laikrodi. Kas lauke kantriai - tas ir pasieme. Tik esme, kad kol kas neiptz nuskaiciuotu, nei emailo nesimato...
  powke33 parašė:

Ir seip sitas restockas buvo pats geriausias bent nelagino gerai viska uzkrove. O ant tu prekiu kuriu buvo parasyta redeem o paspaudzius ismesdavo i ta pagrindini puslapi buvo tik bugas is tikro tos prekes buvo fresh out. Bet aisku ne visos :D

Skaityti daugiau  
Jo istikro nerealiai sklandus restockas. Bent as prisijungiau, nuejau ir pasiemiau per 2min. Praeita karta wii uzsakyt uztruko kokias 40min. Redagavo flight

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Commodore64 parašė:

beje, numinusavo jau taskus tiems kurie ka nors paeme? nes pas mane nieko nenuminusiuota, ir dar emailo negavau..

Skaityti daugiau  

Man dar nuo praeito Z-listerių restocko neatima ptz ( 250) . :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BIG SHIT!

Turi būt antra banga, nes man jie nuo praeito z-listerių restock'o neišsiuntė DSi ir net 50$ nedavė, o čia jau kitas restock... Tegul jie pirma susitvarko su praeitu restocku, o čia jau naujas...

serzinijo parašė:

O as gal praziopsojau ta restoka, bet ir dabar rodo, kad "coming soon"...

Skaityti daugiau  
Nu, nejaugi viską išpirko...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

p*** prota cia jie... as ant tel buvau prisijunges rode kad jau atnaujino prizus,o ant pc ta pati coming soon. jauciu ne is visu saliu ip leido,kad jiem maziau islaidos kainuotu,nes per opera mini ( ant tel) duoda vokieciu ar koki ten ip, o ant pc is lt neileido... o ant tel nepavyko paimt nes ten paleva naudotis juo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Хотите изучить перспективную работу? Обучение цифровой творчество и графический креатор обучение обеспечат большие горизонты. Детали на портале - https://adobemuseschool.ru/
    • @Mldc Bus tikrai gerai. Aš irgi to nesuprantu jeigu veikėja moteris viskas jau woke ar juodaodis žmogus-voras (Miles Morales) nu tai b** pasidomėkit prieš rašant, pasiskaitytų knygas raganiaus atžvilgiu o juoduko voro komiksus tegul paskaito kuriems irgi n metų. Anksčiau nifiga niekam nerūpėjo, o dabar jau verkia nat kiekvieno kampo kaip ir dėl naujo Naughty dog žaidimo. Man kaip tik smagiau žaisti už moterį protagoniste visur kur tik galima imu moteris tiek AC tiek CP2077 ir pan.  
    • Dar kas keisčiausia, jog yra žmonių, kurie skundžiasi, jog The Witcher 4 pagrindinis personažas bus moteris ir dar netradicinės orientacijos...bet ji tokia knygose  šiaip aš toks esu labiau anti woke pažiūrų ir už žodžio laisvę, bet kartais, kai kurie anti woke žmonės nusivažiuoja ir žiauriai. Apskritai moterys kaip main personažai niekam netrukdė kaip Portal žaidimuose, trukdyti tik dabar pradeda, kai woke studijos užkrauna žaidimus ar filmus woke mintimis, vietoje stipraus personažo ir istorijos, ir kai dirbtinai kūrėjai savo pažiūras bando įpiršti, ko niekam nereikia, tada tai problema, o čia bet čia knygose taip, kurioms gal 30 metų...čia kaip tik respectina OG material. Tad kiek nesuprantu interneto liaudies, nes kai perspaudžia kur nereikia yra irgi blogai, nesvarbu kurioje pusėje woke ar anti woke. Dėl knygų tai gimtadienio proga gavau visas 8 knygas dovanu, tai kai rasiu laiko per pusmetį ketinu visas perskaityti būtinai. Dabar kaip tik The Wicher 3 per naujo pradėjau žaisti, nu tai ką...šedevras. Manau ir šita dalis neatsiliks, nesugadins kaip serialas visko, kur tik pasityčiojo iš knygų, žaidimų, vis tiek lenkai kuria, manau bus gerai.
    • @Mldc Tai niekas nesako, kad vyresnės Ciri išvaizda bloga, kaip tik labai gerai, juk subrendus dabar ji tikiu, kad bus masterpiece ši dalis. W3 n kartų perėjęs ir visus kartus gavęs pabaiga kaip ji tampa ragane, tad mano pabaiga canon gaunasi  bet pereit reiks dar sykį prieš W4, o kad Ciri bus main veikėja čia aiškiau nebūna, visa istorija sukasi aplink ją tiek knygose tiek žaidymuose. Buvau pradėjęs skaityti jau penktą knygą, bet teko daryti gan ilgą pauzę ~3m., tad mastau knygas pradėti skaityti iš naujo.
    • Kad normali ta išvaizda ir tikrai trailerio Ciri geriau atrodo, negu čia kažkokia aktorė su kuria lyginama ji internete, su kuria panašumų išvis nerandu. O dėl Witcher 4 kokybės, visi žinom, jog CD Project turi gabumų vis dar sukurti šedevrą, Cyberpunk gi sutvarkė ir jo expansionas žiauriai geras. Tikrai nedarys tokio disaster koks buvo su Cyberpunku, tad manau galim būti ramūs. O, kad Ciri bus pagrindinis personažas buvo aišku jau 2015 metais, nes visas Witcher 3 taip pastatytas su Ciri žaidybiniais intarpais, kad ji perims main protagonist rolę kitame žaidime. Ir knygose (kurias dabar visas skaitau po truputi) visa esmė kaip suprantu ir sukasi aplink Ciri, tad čia buvo tik laiko klausimas.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos