mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Melagiai kokie nesitikejau, paspaudi ant prizo ir ismeta atgal, nors tasku turiu pakankamai tam prizui ir ne fresh out jis, nesamone.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesiparinkit.veliau kai pakels kainas 4x tai visada prizai bus.tik va taskus biski ilgiau rinksim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal ir ne per 3 sec, bet blt kodėl turėjo būtent tą minutę būt , kai aš buvau išėjęs n*****, o kaip tik grįžau, 25min po prasidėjimo :)

Man lygiai ta pati situacija. Isejau fejerverku pasaudyt. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pastebėjau jog "Lockerz Exclusive" skyriuje jau galima užsakyti prekę, įdomu po prekių pabrangimo kiek tada užsiprašys taškų už tokį dalyką :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip nedingsta, nes nevisi taip greitai sugeba įvesti savo duomenis visų pirmą :)

O antra kai vienu momentu tiek žmonių užpuolą web'ą ir kokiems 3/4 nepakrauna puslapio, tai ir negauni nieko.

Nu man is pirmo karto viskas uzsikrove, suvedziau ir ok. Nezinau kada prasidejo, bet spejau perziuret visa electronics puslapi, o tada nueit i cool brands ir pasiimt laikrodi. Taip kad manau prekiu buvo bent 5 - 10 min

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip viskas bus x4 ir kada noresi pirkt, tai garantuoji, kad luzines saitas ir tikriausiai taip specialiai darys, nes jie bankrutuotu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man is pirmo karto viskas uzsikrove, suvedziau ir ok. Nezinau kada prasidejo, bet spejau perziuret visa electronics puslapi, o tada nueit i cool brands ir pasiimt laikrodi. Taip kad manau prekiu buvo bent 5 - 10 min

nesiparinkit.veliau kai prekes pabrangins 4x tai visada prizai bus.tik va taskus bus sunkiau taupyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

k** as manau sita tema turi but istrinta ir pasiust tos lockerz n*.. kas per briedziai per naujaka sumaste restock daryt! ir tik 1 .. pasiemiau kaskoki land of the lost kur dvd net 30lt nevertas uz 350 ptz.. k** nervus tik istampo tokios gaidiskos web jau geriau pasiknist su offeriais ir gaut centais tuos 50 dolsu negu cia pusmeti sedet "restock" ir per nakti nemiegot o poto spiga parodo nes pasiema civakai su scriptais ir tau spyga..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip viskas bus x4 ir kada noresi pirkt, tai garantuoji, kad luzines saitas ir tikriausiai taip specialiai darys, nes jie bankrutuotu.

tai taip ir bus,

o kad bus visada prekės nerealu, nes jei jiems buvo sunku z listeriams visiems tikrus prizus išsiuntinėt, tai kas būtų, jei kiekvienam paprastam žmogui siųstų ten kokį prizą xD

Nebent būtų taip, kad per dieną gauni 2 taškus, o kokiam nors normaliasniam prizui reikia 20k taškų, tai tada gal, bet kai tipo tik 4 kart bus didesnės kainos ir 10 būdų naujų rinkt taškams tai kaškaip blogai nuteikia ;/

Redagavo narkase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Thanks for the great feedback on our new redemption site and processes. We look forward to our future redemptions in January. Happy New Year!"

Čia oficialiam puslapyje parašyta, bet kodėl tie kaušai dar nervuoja narius, su tuo ptz place, kur parasyta redeem, kiti fresh out.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tik tiek galiu pasakyti: FUCK LOCKERZ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eikit miegot zmones nesikankinkit bus tu prizu :D labanakt

vis tiek visi zinom kad nemokamas tik suris pelekautuose.......

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo su Naujais Visus :D

Eikit miegot, nes aš einu ;DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su naujais!!! bet ir susiko viska.. rado kada restock padaryt... antros wave tiketis beviltiska..

Redagavo godda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.