mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Nespejau wii pasiimt :) .nu nesvarbu veliau kai kainas pakels 4x tai nors prekes bus visada.nors kai zmones tada galesim uzsisakyt o ne laukt tu su***tu restoku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visiem ta pati problema...visi keikia lockerz ju facebook'e. Kazin kaip jie pasiteisins...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Einu miegot.Lockerzai yra de***** .Isejau savo ferverkus leist ,gryzau,ziuriu restokas.O db nors ir prizai yra neleidzia redeemint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas kas gero buvo per 3-4 sec dingo, kam pasiseke tam.

Taip nedingsta, nes nevisi taip greitai sugeba įvesti savo duomenis visų pirmą :)

O antra kai vienu momentu tiek žmonių užpuolą web'ą ir kokiems 3/4 nepakrauna puslapio, tai ir negauni nieko.

Redagavo CikaTom

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal ir ne per 3 sec, bet blt kodėl turėjo būtent tą minutę būt , kai aš buvau išėjęs n*****, o kaip tik grįžau, 25min po prasidėjimo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai ka nepasiseke mums bet neliudekit linksmu naujuju.Dabar jau galim eit miegot ir teks laukt kito menesio restocko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai ka nepasiseke mums bet neliudekit linksmu naujuju.Dabar jau galim eit miegot ir teks laukt kito menesio restocko

aš dar iki 7 nemiegosiu iš to nervo ir mašei pataikysiu ant second wave jei aišku jis bus ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.