mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Kaip manot kelintą valanda mūsų laiku lockerz darys restocka ? Aš tai man kad kokia 5 ar 6 h

Jei jie nores isvengti dideliu zmoniu antpludziu tai bus velai 22 - 24h ju laiku. O seip manau darys 24h, bet vel gi amerikieciams nekas, nes jie sves. Sunku pasakyt, tik aisku tai, kad bus velokai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei jie nores isvengti dideliu zmoniu antpludziu tai bus velai 22 - 24h ju laiku. O seip manau darys 24h, bet vel gi amerikieciams nekas, nes jie sves. Sunku pasakyt, tik aisku tai, kad bus velokai.

Koks durnių team'as turėtų būt Lockerz, jog sedėtų toj būstinėj, įkinkę akis į ekranus, ir bandydami restocka padaryt be problemų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As manau, kad bus anksciau, nes juk nauji metai.

O aš manau, jog išvis nebus Gruodžio mėnesį, nors jie ir sakė, akd taip bus.

Nei velnio.

Lockerz sako vienaip, bet būna kitaip...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jie dave PTz uz tai jog web'as ju gana ilgai buvo isjungtas,visi kazkiek tasku gavo,bet visiem ne po lygiai dave,vienam 200 kitam 50 o dar kitam 100.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As manau, kad bus anksciau, nes juk nauji metai.

Kiekvienoj šaly, esančioj kitoje laiko juostoje, naujieji metai švenčiami skirtingu laiku, todėl nežinia kaip čia bus su tuo restock'u.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiekvienoj šaly, esančioj kitoje laiko juostoje, naujieji metai švenčiami skirtingu laiku, todėl nežinia kaip čia bus su tuo restock'u.

Taip, bet as sneku apie ju bustines laiko juosta, jie juk tikrai nezada ten sedeti per naujus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai grizo lygiai tiek tasku kiek buvau isleides praeitam restock'e ;)

Aš irgi taip manau, bet pas mane lyg ir mažiau grįžo... Juk DSi 375 + LEGO USB 2GB 40, o dabar turiu 888 ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi taip manau, bet pas mane lyg ir mažiau grįžo... Juk DSi 375 + LEGO USB 2GB 40, o dabar turiu 888 ;)

Atrodo sake, kad tik viena isrinkta priza duos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.