mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Dėl Pay-Pal atrašė, kad "perves" į tą, kurio e-mail'as su lockerz'uos registruotam sutaps.

butinai cia i paypal reik regintis?nes man nereik jokiu gift cardu.mane tik lockerzai domina ir ju prizai :-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

butinai cia i paypal reik regintis?nes man nereik jokiu gift cardu.mane tik lockerzai domina ir ju prizai :-)

Kvaili taigi paypal jai gift carda gavai ir giveni ne us... ir nori gaut tuos 50 dolsu tai ir susikuri.. jia nieko email negavai tai ir nereikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nezinot ar atsius jai acc tuo email sukurtas bet dar banko cardu nepatwirtintas (ta prasme korteles duomenys nesuwesti)?

Nebūtina sulinkint su kortele/banko sąskaita, svarbu, kad patvirtintum savo PayPal accountą ir fsio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai kaip su tuo redeemu paprastiems? Nes 250 puslpaiu, o nesilankiau tam lockerzuose jau gal menesy.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

abejoju, savaitgali jie net i laiskus neatsakineja, ta restoko snd nebus 99% :) Jau imu abejot ar gruodi isvysim ji :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriau pradekit abejot ar isvis isvysit koky priza is ju (rimtesni, ne kazkoky flasha ar ipod skina) :)

zinok po ano restoko ysitikinau, ce jau raga ir su tuo 50$ ystums :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinok po ano restoko ysitikinau, ce jau raga ir su tuo 50$ ystums :)

Tu b** gal baigsi myšt ar ne? Nes jau tu mane už**sai su savo nesamoningom rašliavom...

Katik gavau 50 dolcų į paypalą :)

Lockerz is real :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

YAY GAVAU 50$ i paypal!!!!!

Dear Lockerz Member, We're writing to let you know that the $50 US Dollars payment we promised has been successfully deposited into your PayPal account. We hope you enjoy it! Since we weren't able to provide you with the prize you redeemed for, we will not delete the PTZ from your account. Thank you for your patience and understanding. As we upgrade our site, we'll be adding more ways to earn PTZ and more prizes for all our members. Best, The Lockerz Crew PS: if you don't have a PayPal account, you can easily set one up at www.paypal.com, using the email address you use to login to Lockerz.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir as gavau :)) €33.91 EUR

Redagavo slc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai manau amazon.co.uk nusipirksiu 2 x xbox360 play & charge black kit . Kaiptik su siuntimu gaunas 30 svaru :)

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.