mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

galetu istikro kad ir sausio pradzioj but, bet garantas bus per swentes... o tai noretusi ps3 pabandyt pasiimt.. o truksta 94 tasku...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Niekas negavot mail`o is lockerz`u (is tu kuriems turetu daiktus atsiust) kad reikia tikslaus adreso?

Gavau mail`a kad truksta info, atsidarau SETTINGS, o ten viskas OK. Taigi cia visiems ta pati issiunte ar kazkas pas mane negerai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekas negavot mail`o is lockerz`u (is tu kuriems turetu daiktus atsiust) kad reikia tikslaus adreso?

Gavau mail`a kad truksta info, atsidarau SETTINGS, o ten viskas OK. Taigi cia visiems ta pati issiunte ar kazkas pas mane negerai?

Mačiau fb, kad nemažai kas tokį gavo, gal tavo tlf blogai parašytas? :thumbsup4: Su 00370? Redagavo narkase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mačiau fb, kad nemažai kas tokį gavo, gal tavo tlf blogai parašytas? :thumbsup4: Su 00370?

Ah crap :thumbup: be 00 buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ah crap ;) be 00 buvo

Man taip pat atsiuntė igi be 00 buvo ;) Bet net nesuprantu ką jie man turi atsiūsti :D ? Amazon gift card'ą jau gavau :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš lyg negavau laiško apie nieką, nei apie second receiptą, nei apie caceled prizą ir t.t. tai lyg ir turėtų atsiųst, bet negasvau mailo apie bloga INFO, nors yra 370, bet dabar pridėjau 00..

O pats dankratai ką užsisakei? ;O

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš lyg negavau laiško apie nieką, nei apie second receiptą, nei apie caceled prizą ir t.t. tai lyg ir turėtų atsiųst, bet negasvau mailo apie bloga INFO, nors yra 370, bet dabar pridėjau 00..

O pats dankratai ką užsisakei? ;O

Jeigu negavai laisko tai reiskia kad nenuforwardinai savo receipt, aisku cia pagal juos tu nenuforwardinai.

Tas pats ir man, forwardinau net du kartus ir vistiek jie man drasko akis kad nieko as jiem nenusiunciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kada čia spėjot prisiredeemint iš lockerz? z-listeriai jūs nebent... man vis more soon parašyta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu negavai laisko tai reiskia kad nenuforwardinai savo receipt, aisku cia pagal juos tu nenuforwardinai.

Tas pats ir man, forwardinau net du kartus ir vistiek jie man drasko akis kad nieko as jiem nenusiunciau.

Ką žinau...

Šeip lauksiu. Ir nieko niekam nerašysiu, nebent po ~1-2sav. Yra žmonių, kurie be jokių mailų gavo prizus ;].

Ne į temą

kada čia spėjot prisiredeemint iš lockerz? z-listeriai jūs nebent... man vis more soon parašyta.
Per Lapkričio 23/24 (z-lister'ių restock'ą)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai i koki e-mail tu cia jiem siunti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į supportą, o į teri@lockerz.com reikėjo.

Forwardinau i teri, o del to kad neatsiunte antro confirmation rasiau i supporta Redagavo Dzozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.