mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Tai jei man lyg ir pavyko (pradiniam psl raso ir email yra kad radeeminau, taskai nenuimti..) pasiimt priza, tai siandien vel galiu bandyt jei dar liko tasku? Neanuliuos man primojo pasirinkimo? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai jei man lyg ir pavyko (pradiniam psl raso ir email yra kad radeeminau, taskai nenuimti..) pasiimt priza, tai siandien vel galiu bandyt jei dar liko tasku? Neanuliuos man primojo pasirinkimo? :)

Neturetu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu pirmas arba antras prizas nesieks 50Ptz - ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

o ką pasiėmei? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau taskai anuliuoti, tik per duomenu bazes bug'us tu vis dar juos matai, as asmeniskai nerizikuociau.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ė o kaip tas kitas restockas kur ne šiandien bus, tai jis bus tik ne z-listeriam ar visiems?

Redagavo marijus020

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Faceboo'e vakar per restockus rase kad tomorrow 12 noon... Tai noon yra vidurdienis 12+7=19h musu laiku :)

Tu teisus, ko kiti nusišneka, kad ryto, jei būtų buvę ryte tada būtų kalbama apie tai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jaigu nepaimsiu nieko mano pc atsidurs lauke kartu su modemu

Ne į temą

Geriau man atiduok, neismesk :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.